Cilt Bakımı Ürünleri Sabunlar hakkında bilgi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hilihi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
78
0
35
arkadaşlar merhaba benim merak ettiğim konu doğal sabunlar hakkında bilgi istiyorum. Mesela yüzünüzü en iyi parlatacak sabun hangisi. yosun sabununu duydum parlaklık için ama internette öyle kullanan kimseyi görmedim, sadece selülit için kullanan varmış. Şimdi sabun alacağım ama nasıl birşey alım. Cildim kuru. Yardımcı olursanız sevinirim.

çok teşekkür ederim cevabın için. Bebak forumunu okudum, deneyeceğim mutlaka ama benim merak ettiğim soru forumdakiler hangi doğal sabunu kullanıyorlar(yani hangisi daha iyi kuru ciltler için) çünkü bir sürü var. Papatya, nar, avakado,limon,bal,gül,kakao,çam,karanfil bunlardan bazıları....

a.s.a.s.a.s.kızlar benim cildimde hasas yağlı acaba hangi sabunu kullanmalıyım çünkü sabun seçimi çoook önemli bu arada herkese iyi bayramlar

vallahi bi ara oriflame'ın 2si 1 arada üzümlü yüz yıkama jelini kullandım düzenli olarak..her sabah düzenli bi şekilde onla yıkıyodum bu böyle 1-1,5 ay kadar sürdü..üstelik cildimde beni sinir eden küçük pıtır şeklinde kabarcıklar vardı onları giderdi ve cildim ipek gibi oldu..şimdide dalin bebek sabunu kullanıyorum mis pırıl pırıl olyuo hergün cildim.:1closedeyes: :1closedeyes: şakkıdı

kızlar dove salatalıklı süper çok memnunum ben oyle kımyasal madde taşıyan şeyler kullanmayın pek tavsiye etmem daha da mahvediyor cıldı,ciltte küçük delikler bırakıyor çunkü çoğunda asit var. bıde kesınlıkle sıvılceleri sıkmayın yayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…