Gebeliğe Hazırlık Sabun ve yumurta kürüyle hamile kalanlarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda koca karı ilaci diye tabir edebilirim gobegine bakiyorlar dusukmu die daha sonra bir bez parcasinin ustune bir kalip sabunu rendeleyip 4 yumurtayla karisim yapiyorlar onu beze surup beline bagliosun 3 gun duruyor iliski sirasindada duruyor sadece dusa girerken cikartiosun tekrar bagliosun bel acikligina iyi geliyormus hamile kalmak icin nelere basvuruyoruz iste ben denedim ama bakalim ne olacak

O sıvı belimize temas etmeli mi canım yoksa o bezi o karışım temas etmeyecek şekilde mi bağlıyoruz

Bende ilk defa duydum 3 gün zor gibi geliyor ama denemekten zarar gelmez sanirim
Deneyen Ler yazsın lütfen
Göbek düşüklüğü veya bel açıklığı fark edilir mi acaba

Gobek kaymasina benim soylr baktilar bastirdiginda tam gobek deliginin altinda atan bisey warsa gobek dusjk olmuomus bel acikligini bilmiorum ama agir bisey kaldirildiginda gobek dusuklugu bel acikligi oluyormus

Bana da sende bel açıklığı var dediler.. Acaba çatlama günlerinde mi sabun yumurta karışımını yapıp sardınız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…