• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabun kokulu parfüm

diyazg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
38
6
28
merhaba ben sabun kokularını çok seviyorum.böyle parfüm kullanan var mı acaba?

*Lancome Tresor İn love
*Tommy Hilfiger Tommy Girl
*Cacharel Noa
Bana sabun kokusunu en çok hissettiren parfümler bunlar..
Noa birazdaha pudramsıdır..
Tommy Girl de gül sabun karışımı bişey çok güzel ve çok kalıcıdır..
Lancome Tresor İn Love da hafif tatlımsı sabunsu kokuyo bence :)

*Lancome Tresor İn love
*Cacharel Noa
Tresor in Love hayatımda kokladığım en masum kokulardan biri. Bu yaz kendime kesinlikle alacağım ondan.

Tresor in Love hayatımda kokladığım en masum kokulardan biri. Bu yaz kendime kesinlikle alacağım ondan.

çok cici hakıkaten ne oyle itici bir gül kokusu ne de tamamen sabunsu..gercekten mahsum ..aslında gelin parfümü ısteyen arkadasa bunu tavsıye edelım ))

Aaa evet nasıl aklımıza gelmedi bencede direk bunu tavsiye edelim:)
Aynen :))
bak suan koklamayı bıle canım cektı..ki bana koklatan bargello dakı bır arkadasım ama acık kullanmak konusunda tedırgın oldugum ıcın almamıstım..kimbilir orgınalı daha da guzeldır

Aynen :))
bak suan koklamayı bıle canım cektı..ki bana koklatan bargello dakı bır arkadasım ama acık kullanmak konusunda tedırgın oldugum ıcın almamıstım..kimbilir orgınalı daha da guzeldır
Orjinalindeki saflığı tarif bile edemem. İlk meyvemsi notalarla açış yapıp aniden gelen bi gül kokusu ve sonra durdukça pudralaşması. Şuan yaz gelsin istedim:KK17:

Orjinalindeki saflığı tarif bile edemem. İlk meyvemsi notalarla açış yapıp aniden gelen bi gül kokusu ve sonra durdukça pudralaşması. Şuan yaz gelsin istedim:KK17:

yaz gıbısı var mı zaten..kışı sevmıyorum hıc..ysl elle parfumu de hoştu mesela masum gıbı ama bı batıyodu burnuma sankı..asırı hassas burnum var ınce ayrıntısına kdr bakıyorum artık..guccı flora mesela super otesı ama kalıcı degıldı..
ben en ıyısı su tresorun bır de orgınalıne bakıyım....tresor mıdnıgt rose bakmıstım mesela..sen begenırsin bence..cunku baya sekerlıydı..İn love sanırım bana göresı :))

bu arada ben gecen bır konuda rose the one cok methetmıstım..gercekten de cok sorulan bır kokuydu..yumusacık ama nedense bugun sıktıgımda aynı hissi yasamadım..ve anladım kı ruh halıne göre...ama bazen yenı kokular cıkınca da eskıden soguyorsun..
tresor ın love orgnalını bıldıgıne gore rose the one a gore nasıl yanı yıne o tarz mı?
bır de sanırım ıcınde lotus cıcegı, funda cıcegı,yasemın hanımeli olan kokular kalıcı ve cekıcı oluyor
gül kokusunu da her parfumde sevmıyorum mesela :S
ama gül lokumu kokusu severım bu ara cok taktım :)

bu arada ben gecen bır konuda rose the one cok methetmıstım..gercekten de cok sorulan bır kokuydu..yumusacık ama nedense bugun sıktıgımda aynı hissi yasamadım..ve anladım kı ruh halıne göre...ama bazen yenı kokular cıkınca da eskıden soguyorsun..
tresor ın love orgnalını bıldıgıne gore rose the one a gore nasıl yanı yıne o tarz mı?
bır de sanırım ıcınde lotus cıcegı, funda cıcegı,yasemın hanımeli olan kokular kalıcı ve cekıcı oluyor
gül kokusunu da her parfumde sevmıyorum mesela :S
ama gül lokumu kokusu severım bu ara cok taktım :)
Canım rose the one'nın kolusunu bilmiyorum malesef o yüzden karşılaştırmam pek mümkün değil. Ama şöyle söyleyim Bvlgari'nin rose esentielle parfümünde gül notası gibi bariz belli bir gül kokusu almıyoruz Tresor in love da.
Midnight rose'u denemiştim diye hatırlıyorum ama aklımda pek kalmamış kokusu. Yada diğer kokulara karıştı unuttum.. Bir günde 5ten fazla parfüm deneyince böyle oluyor :D
Bir daha denerim. Ama sanırım benimde tresor serisinde favorim tresor in love olanı gibi:)

hımmm tresor klasık cok agır..ama yasım 35e gelınce kullanırım belkı cok kalıcı ))
bulgarı rose cok kotu geldı bana ya sankı sırf gül kokusu ama oldukca sertti..
evet sanırım bu gul kokusu da zor iş..tresor uyar..
pembe gül lokumu gıbı olmasa da hafıften andırıyor sankı
ınsallah ben de bırgun bıldıgın lokum kokan bir tatlı cıcek parfumu bulurum

Bulgari blv.. Temiz sabun kokusu.. Bir ara kullanmıştım. Aradığın parfüm olabilir:KK37:

Tatlım ben sana hafif ve mis koku olarak tommy girl ve ralp lauren romance oneririm ikisi de tertemiz kokulardir

*Lancome Tresor İn love
*Cacharel Noa

Aylardır hafif, fresh ya da çiçekimsi bir koku arıyordum. O kadar çok koku denedim ki aralarında favorim Tresor in love oldu.

Hafif, baharat kokusu içermeyen, çiçekimsi ...

Back