Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolce gabbana nın klasiğine bak belki hoşuna gider ben keskin sabun kokusunamerhaba ben sabun kokularını çok seviyorum.böyle parfüm kullanan var mı acaba?
Tresor in Love hayatımda kokladığım en masum kokulardan biri. Bu yaz kendime kesinlikle alacağım ondan.*Lancome Tresor İn love
*Tommy Hilfiger Tommy Girl
*Cacharel Noa
Bana sabun kokusunu en çok hissettiren parfümler bunlar..
Noa birazdaha pudramsıdır..
Tommy Girl de gül sabun karışımı bişey çok güzel ve çok kalıcıdır..
Lancome Tresor İn Love da hafif tatlımsı sabunsu kokuyo bence :)
Tresor in Love hayatımda kokladığım en masum kokulardan biri. Bu yaz kendime kesinlikle alacağım ondan.
Aaa evet nasıl aklımıza gelmedi bencede direk bunu tavsiye edelim:)çok cici hakıkaten ne oyle itici bir gül kokusu ne de tamamen sabunsu..gercekten mahsum ..aslında gelin parfümü ısteyen arkadasa bunu tavsıye edelım ))
Aynen :))Aaa evet nasıl aklımıza gelmedi bencede direk bunu tavsiye edelim:)
Orjinalindeki saflığı tarif bile edemem. İlk meyvemsi notalarla açış yapıp aniden gelen bi gül kokusu ve sonra durdukça pudralaşması. Şuan yaz gelsin istedimAynen :))
bak suan koklamayı bıle canım cektı..ki bana koklatan bargello dakı bır arkadasım ama acık kullanmak konusunda tedırgın oldugum ıcın almamıstım..kimbilir orgınalı daha da guzeldır
Orjinalindeki saflığı tarif bile edemem. İlk meyvemsi notalarla açış yapıp aniden gelen bi gül kokusu ve sonra durdukça pudralaşması. Şuan yaz gelsin istedim
Canım rose the one'nın kolusunu bilmiyorum malesef o yüzden karşılaştırmam pek mümkün değil. Ama şöyle söyleyim Bvlgari'nin rose esentielle parfümünde gül notası gibi bariz belli bir gül kokusu almıyoruz Tresor in love da.bu arada ben gecen bır konuda rose the one cok methetmıstım..gercekten de cok sorulan bır kokuydu..yumusacık ama nedense bugun sıktıgımda aynı hissi yasamadım..ve anladım kı ruh halıne göre...ama bazen yenı kokular cıkınca da eskıden soguyorsun..
tresor ın love orgnalını bıldıgıne gore rose the one a gore nasıl yanı yıne o tarz mı?
bır de sanırım ıcınde lotus cıcegı, funda cıcegı,yasemın hanımeli olan kokular kalıcı ve cekıcı oluyor
gül kokusunu da her parfumde sevmıyorum mesela :S
ama gül lokumu kokusu severım bu ara cok taktım :)
*Lancome Tresor İn love
*Tommy Hilfiger Tommy Girl
*Cacharel Noa
Bana sabun kokusunu en çok hissettiren parfümler bunlar..
Noa birazdaha pudramsıdır..
Tommy Girl de gül sabun karışımı bişey çok güzel ve çok kalıcıdır..
Lancome Tresor İn Love da hafif tatlımsı sabunsu kokuyo bence :)