sabun cevizi kullanan var mi?

Saye-

oldurulmak istenende degil,olanda hayir vardir...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
11.307
22.352
merhaba arkadaslar. bi kac gundur arastiriyorum. sabun cevizi diye bi meyve var. organik temizlik maddesi olarak kullaniliyor. himalayalarda yetisiyormus. acaba aranizda kullanan var mi. nerden aldiniz nasil kullandiniz. ben almayi dusunuyorum. ama satisini yapan cok az site var. bu konuda fikri olan paylasabilir mi acaba?

Ben bebeğimin çamaşırlarını yıkamak için aldım, daha sonra evin heryerinde kullanmaya başladım. Ceviz olarak değil ama sıvısını daha kullanışlı buluyorum. Gittigisiyor sitesinden almıştım.

tesekkür ederim cevabin icin peki bulasik makinasinda da kullandin mi sonuc nasil memnun kaldin mi

Bulaşık makinesinde kullanıyorum. Bulaşıkları iyice akıtarak koyuyorum. Daha sonra birer çay kaşığı karbonat ve limon tuzu koyuyorum deterjan gözüne. parlatıcı gözüne ise beyaz sirke veya elma sirkesi. Sabun cevizi sıvısını ise bir su bardağı kadar makinenin içine döküyorum. yüksek ısıda yıkamaya çalışıyorum. sonuçtan memnunum. Sabun cevizi sıvısını aldığımda yanında kullanma yöntemlerinin olduğu bir kağıt yollamışlardı oradan öğrendim.

cok tesekkürler cevaplarin icin bende alip mutlaka kullaanacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…