Sabrım tükendi , beni sevmemiş ..

Tabi ki beni oglumdan ayirdin,
Hep gitmeye metakliydin vs vs...tiri viri birsuru konuşacak amip..
Ne diyecek ti bâcım??
Ben senin canına ot tikadim ,herseti ben bok ettim ,sorumluluk alamayan evde olup biten herseyi erkeklik yaslamak icin sana nekadar hayvanca davaranabildigimi bile anama babama pohpohlanmak icin anlattim, seni sevmedigim gibi senden doganida sevemedim o nedenle tam 90 gün boyunca götümü devirip rahat rahat sizsiz uyuyabildim, baştan sona düzmece bi hayat vaad edip cehennem hayati yasattim bir esya gibi gordum seni aldim eve koydum, dövüp sövdüm hertürlü insani saygini kaybetmene sebep olacak türlü pislikler yaptim,sen tam olarak bana kole haline donustükten sonra baska kadinlara göz koyabildim, tüm bunlari yapan benim.yikilan bu yuvanin tek suçlusu tabiki benim.....

Bunlari demesini bekliyordun oysa degil mi?

Senin yadadiklarini yasayipta boyle böyletken böyle oldu hakkaten diye diye,sezarin hakkinı sezara verilerek mi ayriliyor saniyorsun kadinlarimiz?
Hayir arkadasim tamda senin gibi iste sonnn ana kadar ihaleti kadinda virakma çirpinişlarina manipulasyonalarina devam ediyor bu pislikler..kanmayın şunlara ya kanmayınn.
Nohut kadar akliyla yargi dagitiyor beyinsiz.. Elbette sana bok atacak afedersin..çünkü sana söyleyebilecegi kendini savunabilecegi tek bi dalı yok herifin.

Evlilik birlikteligi bitmeden kilit degistirnek suctur. Once bir avukata da sor daha dogru bilgi verir ama o gidince bir polis esliginde cilingirciye kapiyi actir. Kendine ait sahsi esyalarini ceyizini cocugunun esyalarini al, aldiklarini polis tutanak tutsun. Sonra da bosanma davasi ac.
Yine de sen bir avukatla gorus. Bu adamdan kurtulmalisin. Buyuk bir kambur bu senin uzerinde. Psikolojini bozar boyle birisi, saglikli dusunemezsin. Bosver birak bu 5 para etmezi.

Bu sevgi degil.
Bu katiline baglanma hastaligi.
Siz sevmiyorsunuz kendinize gelin ve hemen bosanin!

Kusura bakmayın, derdiniz de var ama bu kısım beni gülümsetti.
Nasıl da 'miş gibi' yapma çabaları bunlar
Siz ,evden gitMİŞ, onu terketMİŞ gibi rollerdesiniz . Adam da sizi umursamıyorMUŞ, onda değeriniz yokMUŞ gibi rollerde .
Tencere kapak misali bir ilişki.
Ayrıca evde saklanıp nasıl çıktınız disariya?
CE eeee mi yaptiniz?
Ya da eşiniz sizi kaybetti sanıp korkup panik olsa, çökse kanepeye ağlasa falan Gülen Gözler filmindeki ıtır esen gibi dolaptan çıkıp 'ben seni hiç terkeder miyim?' diye boynuna mi satılacaktıniz?

İşte sürekli boşanma kelimesini tehdit gibi kullanırsan adam senin gitmediğini görürse ciddi bile olsan seni ne yazık ki ciddiye almaz.Evliligimin ilk yılları sinirle bende öyle der dururdum.Bir gün gerçekten gittim boşanmayı kafama koydum adam dava günu verilecekken ciddi olduğumu anladi ve eli ayağa birbirine girdi.
Şimdi diosun ki ne yapayım?Çok basit içinde sevgi adına ne varsa gerekirse taş,kaya basacak ve gururuna sarılıp kendini yerlerden toplayacaksin.Oyle dik ve sıkı dur ki o seni bu defa yıkıp geçemeyecegini bilsin.Once sen sen iyi olursan çocuğunda iyi olur yarınların da iyi olur

Ne yapacağınızı şaşırdınız mı?? Yoksa aklınızı mı yitirdiniz???

Bence siz buraya boşuna konu açtınız.. Bu kadar şeyin üzerine eşiniz sizi aramazsa siz arar bir de ikna etmeye çalışırsınız.. O potansiyeli gördüm maalesef sizde..

Güzel güzel de anlamışsınız aileniz size ve çocuğunuza ne güzel sahip çıkıyormuş.. Ama kusura bakmayın da size rahatlık batıyor gibi davranıyorsunuz.. Dramdan, şiddetten, mutsuzluktan, kaostan besleniyor olmalısınız ki ısrarla bu adamla birlikte olmaya çalışıyorsunuz.. Benim aklım almıyor bunu..

Ya o numarayı ilk yapan Fikret yani Müjde Ar değil miydi?? Sonra Vecihi için Ayşen Gruda da denedi olmadı hatta inanmadı Münir Özkul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…