sabredemiyorum

Dusundukce kahroluyorum. Birseyleri bitiresim geliyor. Nasil katlanilir buna ya. O bunalimdaysa ve beni seviyorsa o nasil katlaniyor. Beni sevmedigini ciddi ciddi dusunmeye basladim. Boylesi bir durumda olmamiza ragmen dun is cikisi mac oynamaya gitti. Hicbir cabasi yok konusmak icin. Bu normal mi allah askina soyleyin. Gecmiste cok kavga yasadik unuturum dedi. Ama simdi beni bir cikmaza sokuyor. Derdim nedir bilmiyorum
diyen kendisi. İnsan demez mi seni de
uzuyorum kusura bakma. Hicbir caba
yok. Biz hicbir sekilde iletisim
kuramiyoruz. Ona mesaj atmaya
birsey demeye korkuyorum. Defalarca
gitmek istedim sen yuva olmak icin
hic cabalamadin dedi her seferinde.
Gitmek isteyisim caresizliktendi. Onun
da birsuru hatasi var. Hicbir sebep
bana uzak olmasina deger gelmiyor
sebep ben degilsem. Bilmedigime
inanmiyorsun dedigi icin
yaklasamiyorum bile. İtiyor beni
resmen. Ben neyapabilirim. Cikmazdayim. Uzuluyorum ofkeleniyorum cocuguma sabirsiz davraniyorum. ..
hadi diyelim ki bu adam eşini sevmiyor artık. peki ya çocuğu? alıcağın her kararı gözden çıkarmış bi adam görüyorum ben. zorlamak gereksiz

Anlatmak zor anlatmaya calistim ama sadece bu konudaki tutumunuz ne olurdu. Suregelen sorunlar var belki de siz daha sorunlusunuz. Hem kocaniz baska seylerden bunaliyot hem siz bunaltiyorsuz ....

Olayin kaynagi tam nedir ogrenilmesi gerek ilk once.
Eskidem kavgalar oldu diyosunz ve kocaniz ben unuturm demis.
Suc sizdemiydide o diyor unuturum diye?
Ne sebepten kavga ederdiniz?

hadi diyelim ki bu adam eşini sevmiyor artık. peki ya çocuğu? alıcağın her kararı gözden çıkarmış bi adam görüyorum ben. zorlamak gereksiz
Gitmek istiyorum dedim ama ayrilmak anlaminda degil. Gezmeye gidelim sen de kafayi dinlersin iyi gelir dedim. Gidemezsin dedi konusup anlasamadikca gitme konusunda israr ettim. Olumlu birseylere ihtiyacim var ya.

Gitmek istiyorum dedim ama ayrilmak anlaminda degil. Gezmeye gidelim sen de kafayi dinlersin iyi gelir dedim. Gidemezsin dedi konusup anlasamadikca gitme konusunda israr ettim. Olumlu birseylere ihtiyacim var ya.
ben zaten "gitmek istiyorum" lafınızı düşünüp yazmadım bunu. davranışlarını öyle yorumladım eşinizin.

B
Olayin kaynagi tam nedir ogrenilmesi gerek ilk once.
Eskidem kavgalar oldu diyosunz ve kocaniz ben unuturm demis.
Suc sizdemiydide o diyor unuturum diye?
Ne sebepten kavga ederdiniz?
Benim birgun onun tarafindan sevilmeyecegim korkum vardi. Asamadim. Cok ugrasti ama. Onun tarzini sevmedim hic. Cok sinirli ve kufurbaz biri. Abime siyasi gorusten dolayi kufur ediyor surekli. Soyluyorum ama hep ayni. Boyle olunca bana deger vermiyor mu diye dusunuyorum sonra. Ve simdi kendi hatalarini kabul etmiyor bu kadar uzuntuluyken boyle bir laf sarfediyor. Bu neki asagilayici konusuyor sinirlenince beni sen sinirlendiriyorsun diyor. Beynim duygularim alt ust ya. Evliligimi bitiresim geliyor.

X