Sabırsızlıkla Gebelik bekleyenler buraya😁

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
451
210
36
Benim reglom 27 aralık günler akmıyor geçen ay denedik olmadı inşallah bu ay nasip olur heyecanımızı adim adım paylaşalım istedim belirtileri olanlar hergün buraya yazabilir

Son düzenleme:
Benim regl 27 günler akmıyor geçen ay denedik olmadı inşallah bu ay nasip olur heyecanımızı adim adım paylaşalım istedim belirtileri olanlar hergün buraya yazabilir
Merhaba benim 20 gün gecikmem var dün kan verdim negatif adet olmadım diğer adet gününe yaklaştı

Merhaba benim 20 gün gecikmem var dün kan verdim negatif adet olmadım diğer adet gününe yaklaştı
20 gün mü çok değil mi neden gecikmiş ki neredeyse 1 ay olmadıniz ay atlamiş gibi ben yanliş yazdim bende gecikme yok

20 gün mü çok değil mi neden gecikmiş ki neredeyse 1 ay olmadıniz ay atlamiş gibi ben yanliş yazdim bende gecikme yok
troid düşüklüğü var bende ona baktırdım o normal prolaktine baktı o da normal rahim duvarı 8-9 mm gibi birşey kist falan da yok sadece 1 hafta önce lekelenme geldi çok açık pembe bir iki damla akıntıyla beraber devamı yok bende anlamadım ne olduğunu

Doktora ne diyor peki normal mi kist yapar mi bu kadar gecikmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…