sabırsızlanıyorum yardım edin lütfen

ni_da

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
17
8
1
40
Kızlar bir yardım edin lütfen, şaşırdım kaldım. Geçen ay 17 Martta adet oldum. Adetime 2 gün kala beta hcg yaptırdım 2.4 çıktı. Düşük geldi ama adetim 1 gün gecikince tekrar test yaptırdım 7.1 çıktı. Ertesi gün de 2 günlük bir kanamam oldu. Ben kimyasal gebelik sandım. Bugün kahverengi bir akıntım oldu test aldım çizgi çok net çıktı. Hemen beta hcg yaptırdım 128.5 çıktı. Dış gebelik mi acaba, geç döllenme mi? Kafam çok karışık yarın için randevu aldım bekleyemiyorum lütfen yardımcı olun ne bu şimdi

Geç döllenmedir h.olsun hamilesiniz her 2 günde bir kan değerinizi ölçdürün normal düzeydeyse sorun yoktur

İnşallah dediğiniz gibidir. Kanama ve kahverengi akıntı bulandırdı aklımı . Teşekkür ederim

İnşallah dediğiniz gibidir. Kanama ve kahverengi akıntı bulandırdı aklımı . Teşekkür ederim
Yerleşme kanaması olabilir yinede dikkat edin kırmızı renkte ağrılı kanamanız olursa düşükte yapabilirsiniz

Daha önce bir kimyasal gebelik bir düşük (kürtaj) oldu. İnşallah hayırlısıyla bu sefer olur
Ağrın felan varsa doktorunla görüş düşmemesi için hap felan verir

Geçmiş olsun allahım bu bebeği hayırlısıyla sana bağışlar inşallah

Çook teşekkür ederim stresimi attım biraz, inşallah bu sefer olur
İnşallah canım sen hep pozitif düşün elinden geldiğince dua et bebeğin seninle.Benim içinde et lütfen bebek istiyorum hamilelerin duası kabul olur

17 marttaki kanamayla bu degerin alakasi yok bence.
Gecen ay 17sinde olmussunuz. Bu ay 15 17 nisan gibi olmali. Yani adetiniz gecikmis. Normal gebelik yani bu.

merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)

Bir test yapıversene canım ben olsam 10 kere test yapmıştım☺

Benim bu 3. Hayal kırıklığım daha bugün ümitlerim yıkıldı. İlk öğrendiğimde tamam artık daha bu kadar heveslenmem dedim. Şimdi acaba bir dahaki ay olur mu diye düşünmeye başladım. Akıllanmayacağım galiba

[QUOTE="Nergisever, post: 51169301,
Benimki düşükle sonuçlandı. Teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…