Yerleşme kanaması olabilir yinede dikkat edin kırmızı renkte ağrılı kanamanız olursa düşükte yapabilirsinizİnşallah dediğiniz gibidir. Kanama ve kahverengi akıntı bulandırdı aklımı . Teşekkür ederim
Yerleşme kanaması olabilir yinede dikkat edin kırmızı renkte ağrılı kanamanız olursa düşükte yapabilirsiniz
Ağrın felan varsa doktorunla görüş düşmemesi için hap felan verirDaha önce bir kimyasal gebelik bir düşük (kürtaj) oldu. İnşallah hayırlısıyla bu sefer olur
Kontrollerini aksatma canım inşallah bebeğin seninleŞu an ağrım yok, yarın gideceğim doktora bakalım
İnşallah canım sen hep pozitif düşün elinden geldiğince dua et bebeğin seninle.Benim içinde et lütfen bebek istiyorum hamilelerin duası kabul olurÇook teşekkür ederim stresimi attım biraz, inşallah bu sefer olur
Kontrollerini aksatma canım inşallah bebeğin seninle
merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
bir zamanlar çok yapıyodum ya artık negatif çıktıkca strese giriyodum akışına bıraktım ama sabırsızlanıyorum yaniBir test yapıversene canım ben olsam 10 kere test yapmıştım☺
Kanama ve ya kahverengi akıntılar olabiliyor ama mutlaka dr a bahsetmeyi unutmayın. İyi haberlerİnşallah dediğiniz gibidir. Kanama ve kahverengi akıntı bulandırdı aklımı . Teşekkür ederim
Hamile değilmiş misin ? Bebeğini mi kaybettin anlayamadım ama çok üzüldüm rabbim aratmasın inşbugün hcg ölçümü yapıldı 47 ye düşmüş 128 den. bu bebişim de gitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?