Sabırsız / Kendi Şiirleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sabırsız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sabırsız

Ziyaretçi
şiir yazmaktan vazgeçtim...

Son düzenleyen: Moderatör:
??? şiirlerimi silmek istedim ama başka bir yazı yazmadan olmuyor???

Son düzenleyen: Moderatör:

AŞKIMIZSENEllerimi tutarken elleri titrerdi[. G/özlerime bakarken gözleri gülerdiseni seviyorum derken yüreği titrerdi, Ya olucak ya olucak derdi, Kırmazdı, hırpalamazdı. Gözü gibi severdi BEN Onu görünce kalbim hızla çarpardı, Muhabbeti, güler yüzü rahatlatırdı. Sözleri, bakışları güven verirdi. Bilinçsizce akıyordu, Sevgim, umutlarım, Sığınağımdı benim, Kolları huzur verirdi, Dokunuşları, içimi ürpertirdi.BİZBirbirimizi, biraz fazla görelim diye çıldırırdık. Göz göze geldiğimizde, Gözlerimiz sevişirdi. Sıcacıktı içimiz, Sözlerimiz, gözlerimiz Sevgi dolu, çoşkuluydu. O ilk dokunuş, İLK öpüş, bir ömre bedeldi.SONUMUZOnun oldum tüm aşkımla, sevgimle. Vücudumuzun, dudaklarımızın ateşi, Yüzlerimizin masum ifadesi, Sonsuz bir sevginin işaretiydi. Sevgimiz bir mevsim gibi GELDİİİİ GEÇTİİİİİİİİİİ... Artık gözlerime bakarken, Bakışları donuktu, Gçzlerimiz, sözlerimiz sevgi dolu coşkulu deildi. Birbirimize dokunurken, öpüşürken Titremiyordu içimiz, Ne oldu o büyük AŞKIMIZA:sm_confused:Bütün hayallerim, umutlarım Yıkılmıştı bir çırpıda. O sevdiğim delikanlı, Değişmişti sonunda, Hırpalıyor, aşşağlıyordu Ve sonunda anladım ki, sevgimizi deil ama AŞKIMIZI saygımızı kaybetmiştik... BİR MEVSİM GİBİ AKIP GİTMİŞTİİ AŞKIMIZ...senağlama

arkadaşlar yazdığım şiirleri okuyan olursa neden düz yazı gibi oluyo anlayamadım açıklarmı lütfennnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…