Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AŞKIMIZSENEllerimi tutarken elleri titrerdi[. G/özlerime bakarken gözleri gülerdiseni seviyorum derken yüreği titrerdi, Ya olucak ya olucak derdi, Kırmazdı, hırpalamazdı. Gözü gibi severdiBEN Onu görünce kalbim hızla çarpardı, Muhabbeti, güler yüzü rahatlatırdı. Sözleri, bakışları güven verirdi. Bilinçsizce akıyordu, Sevgim, umutlarım, Sığınağımdı benim, Kolları huzur verirdi, Dokunuşları, içimi ürpertirdi.BİZBirbirimizi, biraz fazla görelim diye çıldırırdık. Göz göze geldiğimizde, Gözlerimiz sevişirdi. Sıcacıktı içimiz, Sözlerimiz, gözlerimiz Sevgi dolu, çoşkuluydu. O ilk dokunuş, İLK öpüş, bir ömre bedeldi.SONUMUZOnun oldum tüm aşkımla, sevgimle. Vücudumuzun, dudaklarımızın ateşi, Yüzlerimizin masum ifadesi, Sonsuz bir sevginin işaretiydi. Sevgimiz bir mevsim gibi GELDİİİİ GEÇTİİİİİİİİİİ... Artık gözlerime bakarken, Bakışları donuktu, Gçzlerimiz, sözlerimiz sevgi dolu coşkulu deildi. Birbirimize dokunurken, öpüşürken Titremiyordu içimiz, Ne oldu o büyük AŞKIMIZA:sm_confused:Bütün hayallerim, umutlarım Yıkılmıştı bir çırpıda. O sevdiğim delikanlı, Değişmişti sonunda, Hırpalıyor, aşşağlıyordu Ve sonunda anladım ki, sevgimizi deil ama AŞKIMIZI saygımızı kaybetmiştik... BİR MEVSİM GİBİ AKIP GİTMİŞTİİ AŞKIMIZ...senağlama