• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Hamile kalmayı bekleyen ler gelin bilgi paylaşıp dertleşelim

Mehaba hanimlar bende 3 yildir evliyim hic cocugum yok 2 ay once tedavi olmaya basladik esimde bi sorun yoktu bende de yumurtaliklarim tembel cikti bu ay 'klomen' hapi kullandim bu ilacla hamile kalan varmi?????

Bende kafayi yemek uzereyim düşükten sonra dört ay gecti kendi kendime belirti uretmekten baska yaptigim birsey yok :(

Insallah benim ki düşük değildir doktora gitmeye cekiniyorum rabbim herkese hayırlı evlat nasip eder inşallah bana hayirlisiyla versin inşallah :anneadayı:
Bence cekinme ben gittigim halde bana birseyin yok deyip gonderdikten 12 saat sonra bebrgimi kaybettim maleseff

Merhaba
Ben de 3,5 yıllık evliyim daha 2 gün önce hsg filmi çektırdım tuplerım acık film sonrası kanamam 3. Gününde sizce normal mi ? Ve kasığıma bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor ne yapabılırım benım durumumda olan var mı

2 yıllık evliyim 31 yaşındayım Benim yaşıma göre yumurta sayım azmış eşimde de varikosel var aşılama vakit kaybı direkt tüp bebek tedavisine başlayalım dedi 2 farklı doktor da. Muayenelerde 20 mm lik 2 yumurta var diyordu doktor. Bugün yumurta toplama işleminden sonra 1 tane yumurta topladık dedi. :KK61:Moralim çok bozuk. Bırakın tutar mı diye düşünmeyi transfer bile olmayacak sanırım

Merhaba,

ben on aylik evliligim ve hamile kalamiyorum biliyorum simdi cogunuz diyecek daha cok erken diye, ama herkes artik sormaya basladi daha birsey yok mu diye. Kayinbabam kaynanama bille sormus bunlarda birsey daha yoksa doktora gitsinler. Vallahi cok bunaldim herkesden bunu duymaya. Benim görümcem benden sonra evlendi hemen hamile kaldi ama cocugunu düsürdü, nedense ben devlet sorunu oldum sanki. Rabbime kalmis birsey artik ne zaman nasip ederse.

Merhaba,

ben on aylik evliligim ve hamile kalamiyorum biliyorum simdi cogunuz diyecek daha cok erken diye, ama herkes artik sormaya basladi daha birsey yok mu diye. Kayinbabam kaynanama bille sormus bunlarda birsey daha yoksa doktora gitsinler. Vallahi cok bunaldim herkesden bunu duymaya. Benim görümcem benden sonra evlendi hemen hamile kaldi ama cocugunu düsürdü, nedense ben devlet sorunu oldum sanki. Rabbime kalmis birsey artik ne zaman nasip ederse.
etrafındakilere bakma canım ben de 1 yılı geçti olmuyor ama etrafıma baktıkça sinirim bozuluyor

Merhaba,

Ah o insanlar herkes onlardan çekiyor herkes fikrini kendine saklasa olmuyor sanki

Back