• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla bekliyorum biri hoşgeldin derdin ne der diye

Cinaralti

Bugünlerde geçecek
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
30
7
18
Ayy dün internetten araştırma yapıyordum gördüm beğendim telefondan iki saatte zorla üye oldum kullanmayı da tam bilmiyorum kimse bakmıyor yüzüme ya kimseyi tanımıyorum burda ama hepinize kırıldım :'(

Ayy dün internetten araştırma yapıyordum gördüm beğendim telefondan iki saatte zorla üye oldum kullanmayı da tam bilmiyorum kimse bakmıyor yüzüme ya kimseyi tanımıyorum burda ama hepinize kırıldım :'(
Aa ayıpsın bacım, hoşgeldin sefa geldin,
Nedir problem :)

Hoşbulduk can sesimi duyan biri çıktı sonunda benim sorunum çok büyük asi gelmiyorum nihayetinde imtihan dünyası burası ama işte yaratılış gereği insanlarda bir duygu yükü var ben yeni evli sayılırım evlendim bir ay sonra trafik kazası yaptım iki ayağım omzum kırıldı kafama darbe aldım bir sene sonra tam normale döndüm derken adet sancılarım kırık yerlerime vuruyor diye doktora gittim ultrason dan baktı yumurtalıkların temiz ağrıya bakmıcaksın bol bol yürüyüş dedi... Biri bitmeden ötekisi başladı ben çocuk istemi için gitmedim çocuk için tahliller yaptırdı film çektirdi Tahlil sonucunda prolaktin hormonum yüksek dedi film temiz çıktı ama eşimin sperm sayısı düşük olduğu için aşılama dedi keçi boynuzu kürü diyorlar ayda bir kez 4 gün üst üste diye duydum uyguladım ama sitelerde farklı yazıyor... Kazada basıma aldığım darbe yüzünden prolaktin yüksek olabilir mi bi kaç başlık altında sorularıma yanıt aradım ama sesimi duyuramadım galiba

Hoşgeldin canımm bende daha yeniyim ..Geçmiş olsun ..

hoşgeldin. inşallah tamamen iyileşirsiniz. keçiboynuzu kürü çok faydalı ihmal etmeyin

Back