Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende mayısta tedaviye başlarsam bakarsın şahin beyin kliniğinde karşılaşırız hatresim :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34: ya ben bu doktora alıştımya benşi tanıyor diye içim başka bi doktora gitmek istemiyor ama hakkımızda hayırlısı bakalım
selam
ben de şahin beyin hastasıyım 3. tüp bebek tedavisi olacağım kısmetse onun için adet olmayı bekliyorum.
sizler tedaviye başladınız mı

Ne yazim nasl yazi, blmiyorm bunlari yzarken bile agliyorum caresizlk o kdr kotuki derdni kimseye anlatamamak heleki annelik gibi kendni cok eksik hissettigin bole bi derdin varsa. Senelerdir bekliyorum sabirla isyan etmeden gozyasiyla gelmiyor olmuyor hicbi sebep yok olmamasi icin olmuyor. Artik tasiyamiyorum yoruldum anne olmak istyrm

Ne yazim nasl yazi, blmiyorm bunlari yzarken bile agliyorum caresizlk o kdr kotuki derdni kimseye anlatamamak heleki annelik gibi kendni cok eksik hissettigin bole bi derdin varsa. Senelerdir bekliyorum sabirla isyan etmeden gozyasiyla gelmiyor olmuyor hicbi sebep yok olmamasi icin olmuyor. Artik tasiyamiyorum yoruldum anne olmak istyrm
Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah. ne kadardır istiyorsun

2009 2017 arasi gelen giden yokkkkkkk dualara basladm sgndm cok umutlyum insalaj bigun buraya yazarm anne oldum diye duy beni eyyy yavrum gelsene artik tembell :/

Merhaba, herhangi bir tedavi gördünüz mü aşılama tüp bebek gibi?

Merhaba, herhangi bir tedavi gördünüz mü aşılama tüp bebek gibi?
Ahhh tedavi denemeler neler yapmadm neler sogan krleri bal karisimlari kocakari ilaclari :( 3 tup bebek negatif tupten sora kendiligindem gebelik oda 8 haft dusuk ustune tuz karabiber sonuc aglak bir kadin ama vazgecmeyen delii bir anne

Ahhh tedavi denemeler neler yapmadm neler sogan krleri bal karisimlari kocakari ilaclari :KK43: 3 tup bebek negatif tupten sora kendiligindem gebelik oda 8 haft dusuk ustune tuz karabiber sonuc aglak bir kadin ama vazgecmeyen delii bir anne

Genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı?
Rabbim sabır versin.

Back
X