Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selambende mayısta tedaviye başlarsam bakarsın şahin beyin kliniğinde karşılaşırız hatresimya ben bu doktora alıştımya benşi tanıyor diye içim başka bi doktora gitmek istemiyor ama hakkımızda hayırlısı bakalım
bende var canim 94 kiloyumSelam kizlarr..aranizda pko olan warmi??kac kilosunuz??
be iyiyim caım sen nasılsın
bende var canim 94 kiloyum
Rabbim iyilik versin canim. bende ayni işte uğraşıp duruyorumSağol canım iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum sen neler yapıyorsun
dönem dönem değişiyor canimAdetin nasil peki kendimi geliyor ilaclami???
Rabbim iyilik versin canim. bende ayni işte uğraşıp duruyorum
malesef canım aynen devamAmin canım sen ne yaptın bebek işini bi haber varmı bu konuda
Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah. ne kadardır istiyorsunNe yazim nasl yazi, blmiyorm bunlari yzarken bile agliyorum caresizlk o kdr kotuki derdni kimseye anlatamamak heleki annelik gibi kendni cok eksik hissettigin bole bi derdin varsa. Senelerdir bekliyorum sabirla isyan etmeden gozyasiyla gelmiyor olmuyor hicbi sebep yok olmamasi icin olmuyor. Artik tasiyamiyorum yoruldum anne olmak istyrm
2009 2017 arasi gelen giden yokkkkkkk dualara basladm sgndm cok umutlyum insalaj bigun buraya yazarm anne oldum diye duy beni eyyy yavrum gelsene artik tembell :/Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah. ne kadardır istiyorsun
2009 2017 arasi gelen giden yokkkkkkk dualara basladm sgndm cok umutlyum insalaj bigun buraya yazarm anne oldum diye duy beni eyyy yavrum gelsene artik tembell :/
Ahhh tedavi denemeler neler yapmadm neler sogan krleri bal karisimlari kocakari ilaclariMerhaba, herhangi bir tedavi gördünüz mü aşılama tüp bebek gibi?
Ahhh tedavi denemeler neler yapmadm neler sogan krleri bal karisimlari kocakari ilaclari3 tup bebek negatif tupten sora kendiligindem gebelik oda 8 haft dusuk ustune tuz karabiber sonuc aglak bir kadin ama vazgecmeyen delii bir anne
Evet yaptrdm aminGenetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı?
Rabbim sabır versin.
Szn varmi bebissGenetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı?
Rabbim sabır versin.