• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

heeee ben alıştım bile akıllım yaaaaaa yavaş yavaş düzene oturuyor bu haline alışıncada bunu değişmeyin deriz :KK70::KK70::KK70:
Heeeee onun için mi viyak viyak bağırıyordun dün:-):-):-)
İnsanoğlu neye alışmıyor ki, elimiz mahkum alışacaz, ama şu smileler geldi ya ne sevindim ya, sankim kör kuyuya atmışlardı beni:confused::confused::confused::confused:

kızlar mrhb site yenilenmiş alışamadım daha nasılsınız keyifler nasıl

günaydınlar can dostlarım ALLAHIM RAHMAN İSMİNLE İLE DÜNYADAKİ SIKINTILARIMIZI GİDER RAHİM İSMİNLE İLE AHİRETİMİZE YARDIMCI OL GAFFAR İSMİNLE GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLA hayırlı cumalar

geçen gün haters aramıştı:D:D:D beni tel ekranda numara var sim yok :KK63::KK63::KK63::KK63:açtım hatersin sesi ama ismi yok :KK23::KK23:sen kim sin ben kimin :oops::oops::oops::oops: çok güldüm sonra:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kaydedeyim yeniden dedim ama numara kayıtlı:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

bacılar sonunda yazma yerini buldum galiba :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kaç gündür öküzün trene bakması misali bakıyrm forma anca çözdüm valla :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bu ne böleeee beeeeee o_O

Back
X