- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Rabbim gönlünüzdekini versin
seninde kandilin mübarek olsun canım Rabbim seninde gönlündekini versin
Sizlere de hayırlı kandiller...
sanada hayırlı kandiller canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Rabbim gönlünüzdekini versin
Sizlere de hayırlı kandiller...
günaydınlarrrrrrrrrALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar
hayırlı cumalar kızlar
yetercim başınız sağolsun rabbim sabır versin
HAYIRLI KANDİLLER KIZLARRR RABBİM HER NE DİLİYOR BEKLİYORSAK (kinin neye ihtiyacı varsa )BİZLERİ BU GECENİN HÜRMETİNE ONA KAVUŞTURSUN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİNNNN
kızlar geçen cuma günü eşimin babasını kaybettik eşimi toparlamak kolay olmadı bu gün birazcık iyi bu yüzden gelemedim kk ye
kızlar ben bayrama kadar ve bayram boyunca gelemeye bilirim bayramınız kutlu olsunn![]()
Eki Görüntüle 1202067 Slm canlaaarrr...Bunlar da benim umreden gelen hurmalarım tarifini öğrenince yazmamı isteyen arkadaşlar vardı 2 tarif aldım yazcam şimdi inşallah hakkımızda hayırlısı olur:)
1)Bu tarifi arkadaşım umreden yeni geldi orda bi kadından öğrenmiş bi tanıdıkları yapmıs ve ikizleri olmuş....Bu hurmayı kırıp içinde çekirdek gibi olan tanecikleri çıkarıp 2-3 gün dışarda bekleticeksin pul pul olana kadar sonra rendeliyceksin yani ufalancak kuvvet macununa katıp 7 gün boyunca karı koca günde 1 kaşık yiyeceksiniz aynı zamanda da meryem suresi okunacakmış:)
2)Bu tarifide burda bi hocaya sordum o biliyomuş diye onunda yakınları yapmış rabbimin izniyle evlat sahibi olmuşlar darısı bize inşallah bu arada ikili olandan yapanların ikizleri olmuş inşallah benimde ikizlerim olur hayırlısıylahicri aylarda zilkadenin ilk gününden muharremin sonuna kadar yapılması gerekiyomuş(bu da miladi takvime göre 27 Ağustos 23 Kasım tarihlerine denk geliyo) hurmalara 7 tane İbrahim suresi 7 tane Muhammed suresi 7 tane de meryem suresi okunup kaynatılcakmış kaynayınca içindeki şey yumuşarsa oda yencekmiş yumuşamazsa sadece o kaynatılan suyu 7 gün karı koca içecekmiş işte bu kadar...
Ben iki tarifide deniycem hurmam 3 tane olduğundan sizde hangisi mantıklı gelirse onu yapın her ikisinde de olumlu sonuç alınmış bizde alırız inşallah:)BU BİTKİ HAKINDA BİR ARKADAŞIMIN PAYLAŞIMI
başınız saolsun yetercim Allah sabırlar versin inşşallahh
seninde bayramın utlu olsun canımmmm
resimdeki hurma çok farklı geldi bana canım bu nasıl bi hurma kii :26:
bende meryem ana otu diye bişe duydum bi arkadastan oda hacdan getirtmiş
sağol canımmmmm CANIMMM BANA BİR ARKADAŞ GÖNDERDİ 1 TANE BEN DAHA YAPMADIM İNŞŞŞ KÖYDEN DÖNÜNCE YAPACAĞIM
Herkese hayırlı bayramlar
Kızlar ben de Trabzon yolcusuyum yarın inşallah . Hepinizin bayramını tebrik ediyorum , Rabbim hayırlara ve duaların kabulüne vesile kılsın sevdiklerimizle tadında nice bayramlar yaşamamızı nasip etsin.
Bayramınız mübarek olsun canlar
Yeter ohurmayı bende zemzeme koyup 3 gün suyunu içtim tesadüfmü bilmem ama o ay gebe kaldım hatta fotosunu bende paylaşmıştım burda