• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

BAŞKA BİR Teheccüd TOPİK DE NAMAZI İÇİN KALKTIK BU SAATTE SİZLER TEK TEK DUA ETTİMMM DÜN KIZLARDEŞİMİN MERCİMEĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYDUK ÇOK ŞÜKÜR DÜN YORUCU BİR GÜNDÜ GELEMEDİMMM VEE DÜN TARTILDIM (KÖYDE TARLILACAK YER YOK İLÇEYE GİDİNCE )ramazn dolayısyla 55 kilodan 53 kiloya inmişim

Son düzenleme:
Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem! ''
diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
____________Cumanız Mübarek Olsun ..

canımmmmm bu gün kan verecktin sanırım dualrımdasın rabbim yüzünü gülürsün inşşş

Kızlar efsunun sonucu da maalesef negatif :50:

Son düzenleme:
Sağol canım
Off çok kotuyum hala
Son dakika haberlerine de çıktı
Karısıyla arası kötüydü barışmaya gitmiş güya hem silah hem bıçak kullanmış 3 oğlu kayın pederi başka bir çocuk hepsini öldürmüş bebeği daha 2aylikti karısı kız kardeşimin arkadaşı 21 yaşında nasıl dayanılır Rabbim sabr-ı cemil ihsan etsin
Sağol canım
Sebep adam psikoloji hastası karısıyla barışmak istemiş kadın gitmek istememiş böyle işte

Haberi okudum da şimdi Allah sabırlar versin kendisi 24 yaşında karısı 22 yaşında , çocukları da küçücük :50::50::50:
Çok zor durum ya o kadına Allah yardım etsin.

BAŞKA BİR Teheccüd TOPİK DE NAMAZI İÇİN KALKTIK BU SAATTE SİZLER TEK TEK DUA ETTİMMM DÜN KIZLARDEŞİMİN MERCİMEĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYDUK ÇOK ŞÜKÜR DÜN YORUCU BİR GÜNDÜ GELEMEDİMMM VEE DÜN TARTILDIM (KÖYDE TARLILACAK YER YOK İLÇEYE GİDİNCE )ramazn dolayısyla 55 kilodan 53 kiloya inmişim

Sağol canım. sen bi şey yemiyorsun ki , ne kızartma ne börek çörek, ohhh ne güzel ya bizim de iştahımız heptenkapansa iyi olur ama iki gündür çok iştahlıyım kendimi frenlemeye çalışıyorum:40::40:
Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem! ''
diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
____________Cumanız Mübarek Olsun ..

Amin canım sana da hayırlı cumalar:40::40:
yaaaaa rabbim sabır versin çok üzüzldüm

Allah güç versin , ne diyelim aynı şeyleri hepimiz yaşadık:50::50::50:

prensesim çok geçmiş olsun tekrardan önemli bişey çıkmamasına sevindim
sağol canım
aaa çok üzüldüm ya zamanı değilmiş demekki:50::50::50:

Haberi okudum da şimdi Allah sabırlar versin kendisi 24 yaşında karısı 22 yaşında , çocukları da küçücük :50::50::50:
Çok zor durum ya o kadına Allah yardım etsin.

Sağol canım. sen bi şey yemiyorsun ki , ne kızartma ne börek çörek, ohhh ne güzel ya bizim de iştahımız heptenkapansa iyi olur ama iki gündür çok iştahlıyım kendimi frenlemeye çalışıyorum:40::40:

Amin canım sana da hayırlı cumalar:40::40:

amin canım amin gerçekten çok zor bir durum:50::50:

yaaaaa rabbim sabır versin çok üzüzldüm
sağol canım
aaa çok üzüldüm ya zamanı değilmiş demekki:50::50::50:
amin canım amin gerçekten çok zor bir durum:50::50:

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız Allah razı olsun tüm dualarınız için ama nasip değilmiş demekki diyecek pek bişeyde bulamıyorum zaten

efsuncum sonucuna çok üzüldüm demekki vakti saati değilmiş inşallah tez zamanda bebeklerin gelirde bu son negatif alışın olur

Back
X