• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

baktım bilem orayada yazdım maşallah fıstık gibisin canım cimcimenle çok yakışmısşsınız özellikle gözleri sana benziyo inşallah bi gün kendi çocuğunlada resimlerini koyarsın buraya

teekürederim canımmmm AMİNNNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kızlar ne güzel eski günlerdeki gibi sohbet etmişsiniz keşke bende olsaydım simdide misafirim var telden giriyorum hemen kacacam hepinizi çok özledim

çabuk gitsin inşşallahh misafirin gerci benimde 3-4 günüm kaldı şunun şurasında :25:

günaydın kızlaaaaaaaar herkes için güzel bir gün diliyorum
günaydın kızlarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın canlarrrrrrr

ooyyyy maaşşallahh maşalahh cimcimeye çok tatlı çıkmışsınız yeterim :nazar::nazar::nazar:

çabuk gitsin inşşallahh misafirin gerci benimde 3-4 günüm kaldı şunun şurasında :25:

günaydın canlarrrrrrr

ooyyyy maaşşallahh maşalahh cimcimeye çok tatlı çıkmışsınız yeterim :nazar::nazar::nazar:

nasıl yani 3 - 4 gün sonra bi daha gelmeyecekmisin :44::44::44::44::44::44:

test günün ne zaman canım kendini nasıl hissediyosun heyecanlımısın

Son düzenleme:

günaydın canlarrrrrrr

teşekürlerrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ben çok severim mısırı :56::56::56::56:

konteynır efsunnnn :56:
demek lasımda bazen diyroum bazen diyemiyorum işte canım :56:
bizede dua et olurmu hatres teyzeee :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
drabzona ne zmn gideysun uşağummm

Duam seninle canım. Bayrama Trabzon' dayız inşallah. Ya ben bu şehri artıkım sevmeye başlamışım ya:1::1::1:
Devam da bakalım ne zaman olacak
Firsatim olsun gelirim topigine
Benimde cüz eksiğim var ya

Gerçekten stresli yani
İns canım fazla beklemem bu sefer
Senin yeğeninin erkek olduğunu biliyom da o da tedaviyle olmuş sandim

Ranisimiz de pahali bebek fistik o fistik
Tam bize tercüman oldu bu şarkı

Evet rabbim hayırlısıyla versin de pahalı mahalı nedelim:1::1::1:
Kızlar ne güzel eski günlerdeki gibi sohbet etmişsiniz keşke bende olsaydım simdide misafirim var telden giriyorum hemen kacacam hepinizi çok özledim

Yahu bırak onu bunu, çabbıh gel topiğeeeeee:4::4::4::4::4::4::4:
Bu sıralar çok kaçar oldun çok ayıp:20::20::20:
Hatresim pastanın tarifi için çok sağol en kısa zamanda yapacam

Kesinlikle denemelisin kime ikram ettiysem çok beğendiler görünüş olarak da çok cezbedici:40::40:
günaydın kızlaaaaaaaar

herkes için güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:

İyi öğlenler:1::1::1:
günaydın çıtır hatun nabersin :48::48::48::48::48::48:

Biz de çıtır olacağız biz de inşallah:12::12::12::12:
teşekürederimmmmmmmmm

Ayyyy hemmen de havalara girmiş:1::1::1::1::1::1:
Gir tabi canım hakkındır:40:
Canım ya gene hayalet üye olmuşsun açık üye ol bence:40::40:

Duam seninle canım. Bayrama Trabzon' dayız inşallah. Ya ben bu şehri artıkım sevmeye başlamışım ya:1::1::1:

Kesinlikle denemelisin kime ikram ettiysem çok beğendiler görünüş olarak da çok cezbedici:40::40:

İyi öğlenler:1::1::1:

inş canım inş
biz de seni özledik :38::38:
çok güzelsin yetercim maşallah:12::12::12:

kızlar ya emar çektirmiştim ya sonucu öğleden sonra dr a gösterecem ama beyinde leke mi kütle mi bişey varmış anlamıyorum da dua edin de bişey çıkmasın strese girdim uyuyamadım da

kızlar ya emar çektirmiştim ya sonucu öğleden sonra dr a gösterecem ama beyinde leke mi kütle mi bişey varmış anlamıyorum da dua edin de bişey çıkmasın strese girdim uyuyamadım da

Canım inşallah yoktur hiç bir şeyin, sonucunu öğrenince bizi de yaz merak ederim şimdi, Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah .

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun yoktur sonucu mutlaka yaz

Kızlar hastaneden geldim leke onemsizmis ama yılda bir emar cekilcekmisim başımın agrisi da migrenmis aynı zamanda kaygı ve sıkıntı kaynakliymis çok şükür

Ay simdi annemdeyim babam aradı babamın arkadasinin damadı hem babamın arkadasini hem de iki oğlunu öldürmüş çok kötü oldum nasıl bir musibettir bu hele kızı hiç dusunemiyorum

Kızlar hastaneden geldim leke onemsizmis ama yılda bir emar cekilcekmisim başımın agrisi da migrenmis aynı zamanda kaygı ve sıkıntı kaynakliymis çok şükür
Canım çok şükür , inan çok sevindim önemsiz olmasına. Zaten ne geliyorsa başımıza bu stresten geliyor ya:50::50::50:
Ay simdi annemdeyim babam aradı babamın arkadasinin damadı hem babamın arkadasini hem de iki oğlunu öldürmüş çok kötü oldum nasıl bir musibettir bu hele kızı hiç dusunemiyorum

Allah sabırlar versin aileye, ne zor bir durum , Allah yardımcıları olsun:50:
Sebeb neymiş ki:44::44:?
Biz Trabzon da otururken bir sabah eşimi otopsiye gitmek üzere çağırmışlardı,Eşimi sabah 8 de gönderdim gece 12 de eve geldi ki adamın biri 1 kayınçosunu, 2 baldızını, kayınpederini, yoldan geçerkende olayı gördüğüiçin arkadaşını öldürmüştü. O baldızları ölmeden önce o kadar korkmuşlar ki eşim hep altlarına kaçırmışlardı demişti, yıllar geçti üzerinden ama hala o olayı unutamadım:50:

nasıl yani 3 - 4 gün sonra bi daha gelmeyecekmisin :44::44::44::44::44::44:
test günün ne zaman canım kendini nasıl hissediyosun heyecanlımısın

gelmez olurmuyum gelicem ama akşamları işten sonra yaniii oda her akşam olmuyo işte malesef :25:
test günüm yarın sabah inşşalah hayırlısıyla canımmmmm

saolll hatresimmmm. demek bayrama karadenizdesin heee bol boll temiz havada şuan acayip ılık bi rüzgar esiyo şahane vallahiiii

çok sevindim prensesim yaaaa ilk okurken internet gitti merak etmiştim seni ama sevindim şimdi :16::16::16:

sebep neymiş canım yaaaa insanlara noluyo böleee anlayamıyorum artık yaaa haberler aldı başını gidio o sevgilisini öldürdü karısını çocugunu kesti Rabbim akıl fikir versin insanlara ölenlerinde ailelerine sabır versin :25:

Canım çok şükür , inan çok sevindim önemsiz olmasına. Zaten ne geliyorsa başımıza bu stresten geliyor ya:50::50::50:

Biz Trabzon da otururken bir sabah eşimi otopsiye gitmek üzere çağırmışlardı,Eşimi sabah 8 de gönderdim gece 12 de eve geldi ki adamın biri 1 kayınçosunu, 2 baldızını, kayınpederini, yoldan geçerkende olayı gördüğüiçin arkadaşını öldürmüştü. O baldızları ölmeden önce o kadar korkmuşlar ki eşim hep altlarına kaçırmışlardı demişti, yıllar geçti üzerinden ama hala o olayı unutamadım:50:

eşin ne işte çalışıyoduki hatresim :26:

gelmez olurmuyum gelicem ama akşamları işten sonra yaniii oda her akşam olmuyo işte malesef :25:

saolll hatresimmmm. demek bayrama karadenizdesin heee bol boll temiz havada şuan acayip ılık bi rüzgar esiyo şahane vallahiiii

çok sevindim prensesim yaaaa ilk okurken internet gitti merak etmiştim seni ama sevindim şimdi :16::16::16:

sebep neymiş canım yaaaa insanlara noluyo böleee anlayamıyorum artık yaaa haberler aldı başını gidio o sevgilisini öldürdü karısını çocugunu kesti Rabbim akıl fikir versin insanlara ölenlerinde ailelerine sabır versin :25:

Hadi bekliyoruz bebiş haberini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Adliyede savcılıkta çalışıyordu o zaman, şimdi buraya gelince yine adliyede ama farklı bir birimde, burada kafamız daha rahat çok şükür. Bi gün de kabir açmaya gitmişlerdi ayyyyyyy:18::18::18::18:

Hadi bekliyoruz bebiş haberini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Adliyede savcılıkta çalışıyordu o zaman, şimdi buraya gelince yine adliyede ama farklı bir birimde, burada kafamız daha rahat çok şükür. Bi gün de kabir açmaya gitmişlerdi ayyyyyyy:18::18::18::18:

inşşallah hatresim yaaa inşşallahhhhh yarın güzel haberi aldıktan sonra sayfalar dolusu gülücekler smileyler koymak istiyorummmmm :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
hmmm anladım canımmm şimdi, zormuş eşinin işi eskiden

Sağol canım
Off çok kotuyum hala
Son dakika haberlerine de çıktı
Karısıyla arası kötüydü barışmaya gitmiş güya hem silah hem bıçak kullanmış 3 oğlu kayın pederi başka bir çocuk hepsini öldürmüş bebeği daha 2aylikti karısı kız kardeşimin arkadaşı 21 yaşında nasıl dayanılır Rabbim sabr-ı cemil ihsan etsin

Sağol canım
Sebep adam psikoloji hastası karısıyla barışmak istemiş kadın gitmek istememiş böyle işte

Back
X