Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar nasilsiniz ... Biz iyiz![]()
bende iyiyim canım kahvaltı hazırlıyorum bi yandanda topiğe bi bakayım dedim çay demlenene kadar![]()
meraba nasilsin ....![]()
nasıl olayım canım bu günde bile çalışıyorummm![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz kızlar kocişim geldigi için uzun zaman giremedim giriyordum ama sadece okuyup çıkıyodum şimdide evde tadilat başlayacak yine giremeyebilirim mrk etmeyin beni
gunaydin canim iyi olmaniza cok sevindim .... kiz ne tadilati yapiyorsun![]()
günaydın canım tşkr ederim canım ya pencerelere pimapen yerler parke yaptırıyoruz bebiş gelmeden ev işlerini halledelim dedik bakalım içinden çıkabilirsek
uzulma canim dusun etrafta bukadar issiz varken ...sen calisiyorsun hic olmasa bir isin var .... tabi bugun calisman biraz zor ..heleki biliyorsun herkez dinleniyor evde yada gezmede o biraz zor iste ama yapicak hic birsey yok canim sana kolay gelsin![]()
kolay gelsin canim iyi dusunmussun... kendini fazla yorma canim![]()
kızlar nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz?![]()
herkese selam kızlar
ben geleli baya oldu aslında ama geliyorum,kimse yok,çıkıyorum,bi daha geliyorum gene kimse yok,gene çıkıyorum,hep böyle oldu,yazasım gelmedi
şu an mı?
gene kimse yok ta,yazayım bari dedim,baktım hiç karşılaşamıcaz
biz iyiyiz bu arada,dr kontrolümüzü olduk
heee birde lys ye başvurdum,artık sınav salonunda mı doğururum,yoksa doğurup doğruca sınava mı giderim bilmiyorum![]()