Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yengeç mi...ayyyyy ne güzel benim kızımda yengeç betül teyzesi...burçdaşsınız busemle...kendini yorma tatlım yavaş yavaş yaparsın...
hg ikiz kızların annesi...kız çocuğu sahibi biri olarak bunun süper bişi olduğunu sana söylemeliyim tatlım...ben çok seviyorum kızları...![]()
günaydın canım adım efsun seninki ne canım?
aynen işten güçten tamamen takip edilmiyor işyerinde
eve gittiğinde de aynı henüz bebişim yok ama evdede iş güç oluyor
inşallah canım sohbeti muhabbeti seven bi insanım inşallah canım
afiyet olsun tatlım...öperim tabi teyzesi..sende melikemizi öp annesi bizim için...bu özellikler eminim busede olur tatlım..şimdiden sinyalleri veriyor...kızlar ben kahvaltı edip geleyim..
leyla burçdaşım buseciği öp.
yengeççok hassas olur çok içlidir alıngandır.kimseyi kıramaz.yani ben öyleyim.
![]()
saol bitanem..busenin üst dişleri çıkıyor teyzesi...gözükmeye başladı iki gündür onun sıkıntısı var biraz...geceleri biraz ağrı kesici veriyorum doktor vermişti..anca öyle rahatlıyor..dişlerinin çıkmasına bir yandan seviniyorum bir yandanda düşünüyorum..inşallah emerken ısırmaz diye...korku sardı biraz beni...nasilsin canim Buse nasil ..... kiz cocuklari bende cok seviyorum her zaman da kizim olmasini istiyordum ALLAHTA verdi insalla salikla kucamada alirim ...![]()
canım sana kimse tepki göstermedi en azından ben göstermedim...şaka yollu takıldım sadece...elbette normal doğumu öneriyor doktorlar...ama ben ebeye sordum ki 40 yıllık emekli bir ebe sonuçta ikiside kesiliyor dedi..normal doğumdan sonrada ağrı oluyor..yıllarca o iç dikişin ağrısı acısını çekenler var canım...sonuçta hem sezeryan hemde normal doğum ikisinin var işte olumsuz yönleri canım...bende normal doğum yaptım..hala ağrılarım var...emzirdiğim halde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım...dediğim gibi sonuçtata ikisinin var bazı olumsuz yönleri...merhaba
bazıları bana sezeryan olmayın dediğim için tepki göstermiş olmak isteyen olsun tabi beni ilgilendirmez ben yaşadıklarımdan dolayı iyiliğiniz için fikrimi söylemek istedim ama mecbur kalınmadığı takdirde ben önermiyorum sonuçta allahu teala böyle olması gerektiği için norrmal olmuş bazı arkladaşların ebeleri kimseki hayretler içinde okudum sezeryanı tavsiye ediyor onu sağlık bakanlığından duysalar kovarlar kesin nasılda sezeryanı öneriyormuş karnının yedi kat kesilmesimi daha iyi yoksa aşagıdan 10 dikiş atılmasımı burda saçma sapan konuşupta insanları yanlış yönlendirmeyin
evet hiç geri çeviremez erkekler misafiri
Allah sanada kolaylık versin 4 taneyle
Akşam için kolay gelsin canım sana hadi git bakalım
kolay gelsin sana saracım...
yarın ben sana anlatırım canım...üzülme sen..![]()
selammmmmmmmm kızlar naber?saracım seni buldum![]()
hurcum seni biraz tanıyabilirmiyiz?çocuğun varmı?![]()
meraba kizlar benim iki kizim oluyor![]()
günaydın efsun.nasılsın.
iyiyim canım sen nasılsın
kahvaltı yapıyorum pc başında gel buyur![]()
memnun oldum canım ben hadiye biz muhabbeti severizzz sıcak kanlıyızzz ama işte zamanımız olmuo pek evdeyim çalışmıorum ama evde yetio insana olucak kız olucak inşallah olucakkk beklioruz bizde beklemeler bazen sıkıcı olur ama bazende tatlı oluo
hg hadiskocummmm..nasılsın tatlım?![]()
afiyet olsun tatlım...öperim tabi teyzesi..sende melikemizi öp annesi bizim için...bu özellikler eminim busede olur tatlım..şimdiden sinyalleri veriyor...
saol bitanem..busenin üst dişleri çıkıyor teyzesi...gözükmeye başladı iki gündür onun sıkıntısı var biraz...geceleri biraz ağrı kesici veriyorum doktor vermişti..anca öyle rahatlıyor..dişlerinin çıkmasına bir yandan seviniyorum bir yandanda düşünüyorum..inşallah emerken ısırmaz diye...korku sardı biraz beni...:18::18::18::18::18: ikizler nasıl canım...bir dahaki kontrolun ne zaman...?
canım sana kimse tepki göstermedi en azından ben göstermedim...şaka yollu takıldım sadece...elbette normal doğumu öneriyor doktorlar...ama ben ebeye sordum ki 40 yıllık emekli bir ebe sonuçta ikiside kesiliyor dedi..normal doğumdan sonrada ağrı oluyor..yıllarca o iç dikişin ağrısı acısını çekenler var canım...sonuçta hem sezeryan hemde normal doğum ikisinin var işte olumsuz yönleri canım...bende normal doğum yaptım..hala ağrılarım var...emzirdiğim halde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım...dediğim gibi sonuçtata ikisinin var bazı olumsuz yönleri...
hg saracımmmmmm...hur kız çocukmu istiyor..inşallah hamiştir tatlım..Rabbim herkese nasip etsin inşallah saram..baştada topicimizdeki tüm kızlara...sağol bitanesi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
sağol canım izledim ama ucundan accık git gel ikramda bulun ne kadar bakabildiysem işte
canım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin hürremcim nasılsın hep gel beklerim tatlım menim
leylacım hürrem sultanın iki oğluşu var üçüncüyü istiyo inşallah bi kızı olsun istiyo günü geçiyodu bugün test yapacak inşallah hamiştir
canım menim çok sevindim cadıcım ikiz kıxzlar ha çok tatlı olurlar kız çocukları nazlı cilveli olur yandın sen iki kızla cadıcım maşallah 41 kere maşallah
günaydın betülcüm nasılsın canım
afiyet olsun tatlım menim
evet canım..topic çok olunca yoruluyor insan...günaydın hb canım iyiyim seni sormalı geçmişe bakıorum 3 dene topikte dolanmakda ne zorrrmuşşş
masalla diste cikarmaya baslamis ,sen halen emziriyormusun masalla sutun varmis canim ama isirmaz bence .... benim bebisler iyiler canim 4 may diyer kontrolum birsi beyeyin yuzunu goremedi dok. okadar urasti olmadi onun icin bir daha cardi yuz ustu yatmisti ,geri kalan hersey normal iyi dedi benide sevindiren buydu herseylerin iyi olmasi salikli olmalari![]()
günaydın saracım nasılsın?
afiyet olsun canım.
bende kızı servise bindirdim.
hava çok güzel yaaa bugüb bişeyler yapmak lazım
günaydın saracım sen nasılsın
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun cadıcımmmm...41 kere maşallahhhhhh
günaydın tatlım...nasılsın betülcüm..?
hg efsuncum..günaydın canım..nasılsın?
günaydın tatlişimmmmm...akşam misafirleri ağırladın mı?![]()
evet canım ya..bazen bende kıyafetlerimi falan değiştirmek isterim...gardrop yenileme olayı yani...ama bir türlü yapamıyorum...üşengecim ben üşengeçç![]()
günaydın leyla.
ayyy bende üşengeçim ne burcusun acaba
canım ben boğa burcuyum..sen ne burcusun tatlım...iş yapmaya başlayınca kendimi öldürürüm iş yapacam diye...ama canım istemezsede ortalığı götürselerde kolumu kaldırmam...öyle bir yapım var...sevmiyorum ama yapacak bişey yok...![]()
saraaaa nerdesin bu sabah..ceeeee diyip kaçmışsın tontişim..fazla çalışma kızzzz...![]()
gunaydin kizlar nasilsinizbiz iyiz cok sukur
![]()
merhaba
bazıları bana sezeryan olmayın dediğim için tepki göstermiş olmak isteyen olsun tabi beni ilgilendirmez ben yaşadıklarımdan dolayı iyiliğiniz için fikrimi söylemek istedim ama mecbur kalınmadığı takdirde ben önermiyorum sonuçta allahu teala böyle olması gerektiği için norrmal olmuş bazı arkladaşların ebeleri kimseki hayretler içinde okudum sezeryanı tavsiye ediyor onu sağlık bakanlığından duysalar kovarlar kesin nasılda sezeryanı öneriyormuş karnının yedi kat kesilmesimi daha iyi yoksa aşagıdan 10 dikiş atılmasımı burda saçma sapan konuşupta insanları yanlış yönlendirmeyin
nasilsin canim Buse nasil ..... kiz cocuklari bende cok seviyorum her zaman da kizim olmasini istiyordum ALLAHTA verdi insalla salikla kucamada alirim ...![]()
memnun oldum canım ben hadiye biz muhabbeti severizzz sıcak kanlıyızzz ama işte zamanımız olmuo pek evdeyim çalışmıorum ama evde yetio insana olucak kız olucak inşallah olucakkk beklioruz bizde beklemeler bazen sıkıcı olur ama bazende tatlı oluo
saol bitanem..busenin üst dişleri çıkıyor teyzesi...gözükmeye başladı iki gündür onun sıkıntısı var biraz...geceleri biraz ağrı kesici veriyorum doktor vermişti..anca öyle rahatlıyor..dişlerinin çıkmasına bir yandan seviniyorum bir yandanda düşünüyorum..inşallah emerken ısırmaz diye...korku sardı biraz beni...:18::18::18::18::18: ikizler nasıl canım...bir dahaki kontrolun ne zaman...?
![]()
günaydın hb canım iyiyim seni sormalı geçmişe bakıorum 3 dene topikte dolanmakda ne zorrrmuşşş
masalla diste cikarmaya baslamis ,sen halen emziriyormusun masalla sutun varmis canim ama isirmaz bence .... benim bebisler iyiler canim 4 may diyer kontrolum birsi beyeyin yuzunu goremedi dok. okadar urasti olmadi onun icin bir daha cardi yuz ustu yatmisti ,geri kalan hersey normal iyi dedi benide sevindiren buydu herseylerin iyi olmasi salikli olmalari![]()
günaydınnnnnnnnn nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın yetercim.biz iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım?günaydınnnnnnnnn nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
misafir gelince bende kendimi paralıyorum saracım ya..ne koyacağımı şaşırırım misafirin önüne..misafir ağırlamayı çok severim..kuru kayısı güzel fikirmiş saracım..eminim yaptığın herşey güzel olmuştur hamarat hatunum benim...ellirine sağlık bitanem..ama kendini çok yormuşsun..hafta sonu güzelce dinlen bitanem...öpüyorum seni tatlişim...günaydın canım iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın bence çık gez boş ver işi gücü güzel havaları değerlendirmek lazım
ağırladım canım gece güzel geçti ama ben yorgunluktan mahfoldum yani belim ağrıyo kız
leyloş kekin içine kuru kayısı doğradım çok güzel oldu denemediysen dene derim rus salatasına bayıldılar herkes iki kase yedi
bende sık sık gardırobumu yeniliyorum kıyafet almak hoışuma gidiyo kendimi iyi hissettiriyo bazen aldıklarımı koyacak yer bulamıyorum
bende söyliyim ben kova burcuyum
ya bu burçla ilgili olmasa gerek çünkü bende bazen bi işe dalıyorum kendimi paralıyorum bazende ev istediği kadar pis olsun kolumu bile kıpırdatmıyoprum canım istemiyo
tatlım günaydıon dedim tam alıntı yaptım yazacaktım iş çıktı hooop kapatmak zorunda kaldım
günaydın cadıcım ben iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim
zeynepkaygın kimse saçma sapan şeyler yazmadı tepki göstermedi herkes fikrini söyledi tabiki normal doğum en sağlıklısı ve doktorlarda bunu öneriyo ama bazen sezeryanda hayat kurtarıcı oluyo doktor bunu öneriyosa kimseye laf düşmez.ister yedi kat diker ister 10 dikiş atar önemli olan hastanın kurutlması ve sağlıklı olmasıdır.herekes fikrini söylemekde özgürdür ama sizin bu tepkinizi anlamadım kusura bakmayın.
amiiiiiiiiiiiin inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
kız boşver görümcenin evini temizlemeyi kendini yorma sağlığını düşün hadiyecim![]()