- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
iyiyim canım çok teşekkür ederim çalışıyorum
sen nasılsın
bende iyiyim canım bende çalışıyoruım ve mesainin bitmesini bekliyorum bugünde iş yok zaman geçmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım çok teşekkür ederim çalışıyorum
sen nasılsın
annemler yakınlar canım ama her gün yesem yine isterimet yemeklerini bende severim canım kebap türlerini kendimce bende yaparımhaklısın insan evde yapınca içinde ne var ne yok biliyo
canım ya kıyamam canınmı çekti sarma dolma annenler yakın değilmi söylesende yapsalar :26::26::26::26::26::26::26: hamileyken yiyemedğin bi çok şeyi doğumdan sonra yersin canım merak etme
evet canım çok kasmıycam ama dikkat edicemşekerinin normal çıkmaına sevindim ama sen yinede dikkat et canım fırında tavuk ve patates çok güzel olur afiyet olsun şimdiden
canım yaa çok yemekten bahsettik değilmi,bide hamilesin.ben hamile olmadığım halde canım çekti valla.
sen en iyisi yemekle ilgili olan kısımları okuma![]()
kızlar acele etmeyin 40. haftanızı geçsenizdee bekleyinnnnnn hemen sezeryana yatmayın benm düştüğüm hataya düşmeyinnnnnnnnn
annemler yakınlar canım ama her gün yesem yine isterim
sanırım bu aralar çok obur oldum
inş sonra yiyebilirim
evet canım çok kasmıycam ama dikkat edicem
en azından canımın çektiği şeyleri yiycem
sağol canım
okumazsam çatlarım
hem bana da fikir oluyor
aklıma gelmeyenler bir anda geliveriyor![]()
annemler yakınlar canım ama her gün yesem yine isterim
sanırım bu aralar çok obur oldum
inş sonra yiyebilirim
evet canım çok kasmıycam ama dikkat edicem
en azından canımın çektiği şeyleri yiycem
sağol canım
okumazsam çatlarım
hem bana da fikir oluyor
aklıma gelmeyenler bir anda geliveriyor![]()
[ı] bende iyiyim canım bende çalışıyoruım ve mesainin bitmesini bekliyorum bugünde iş yok zaman geçmiyo [/ı]
canım menim obur ol b,şey olmaz şimdiki oburluk senin değil bebişinin annesi![]()
seni çok iyi anlıyorum şuan tokluk hissini pek bilmiyosundur büyük ihtimalle.çünkü kendimden biliorum.
boğazsız betül bile obur olup çıkmıştı![]()
Saol bitanem..bende iyiyim çok şükür canım...sağol leylacım iyiyim çok şükür.sen nasılsın.
tavuk pilav cacık karpızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....kızlar akşama ne yemek yapacaksınız
ben kuru fasulye yapacam ama u sefer ıslatmadım bile direk düdüklüye atacam inşallah bu sefer güzel olur
iyiyiz canım sağol
dün geceden beri kaburgama bastırıp duruyor sanırım ağzımdan çıkmaya karar verdi![]()
iş iş iş iş işkızlaaaaaaaaaaaaaar nereye gittiniz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hg tatlişim...buldummmm bende geldimmm![]()
niye canım ya..ben sezeryan olmadığıma bin pişmanım...benim ebem sezeryanı tavsiye ediyor...nasılsa ikisindede kesiyoruz dedi..hangisini tavsiye edersin dedim..benim buse hanım erken geldi aceleci olduğu için mecbur normal doğum yaptım...sezeryanın ne zararı var anladım yani..niye şikayetcisin sezeryandan..açıklarsan sevinirim...kızlar acele etmeyin 40. haftanızı geçsenizdee bekleyinnnnnn hemen sezeryana yatmayın benm düştüğüm hataya düşmeyinnnnnnnnn
ben de yaaaaaaaaaaaa...valla yoruldum canım ya...bende tam tersi çok yoğunum bugün
Akşam olsada eve gitsem diye gözlüyorum
daha bir ay öncesine kadar hiç bir şey yemek istemiyordum
şimdi ne yesem diye dolanıp duruyorum
hepte ağır yemek istiyo canım![]()
[ı]
saol bitanem..bende iyiyim çok şükür canım...
Tavuk pilav cacık karpızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....
Allah iyiliğini versin emi prensesim benim..
Iş iş iş iş işYoyuldum bugünnnnnnnnn..üffffffff pazartesilerden nefret ediyrum daaaaaaaaaaaa...
Hg tatlişim...
Niye canım ya..ben sezeryan olmadığıma bin pişmanım...benim ebem sezeryanı tavsiye ediyor...nasılsa ikisindede kesiyoruz dedi..hangisini tavsiye edersin dedim..benim buse hanım erken geldi aceleci olduğu için mecbur normal doğum yaptım...sezeryanın ne zararı var anladım yani..niye şikayetcisin sezeryandan..açıklarsan sevinirim...
Ben de yaaaaaaaaaaaa...valla yoruldum canım ya...
[/ı]
daha bir ay öncesine kadar hiç bir şey yemek istemiyordum
şimdi ne yesem diye dolanıp duruyorum
hepte ağır yemek istiyo canım![]()
Merhaba arkadaşlar :) bende sabırla bebek isteyen ve bekleyen biri olarak aranıza katıldım :)
senin mönü de güzelmiş afiyet olsun
Saol bitanem..bende iyiyim çok şükür canım...
tavuk pilav cacık karpızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....
Allah iyiliğini versin emi prensesim benim..
iş iş iş iş işyoyuldum bugünnnnnnnnn..üffffffff pazartesilerden nefret ediyrum daaaaaaaaaaaa...
hg tatlişim...
niye canım ya..ben sezeryan olmadığıma bin pişmanım...benim ebem sezeryanı tavsiye ediyor...nasılsa ikisindede kesiyoruz dedi..hangisini tavsiye edersin dedim..benim buse hanım erken geldi aceleci olduğu için mecbur normal doğum yaptım...sezeryanın ne zararı var anladım yani..niye şikayetcisin sezeryandan..açıklarsan sevinirim...
ben de yaaaaaaaaaaaa...valla yoruldum canım ya...
çünkü bebeğin hızla büyüyor artık ve senide yediriyo işte.
kaç kilo aldın toplam.
merhaba arkadaşlar :) bende sabırla bebek isteyen ve bekleyen biri olarak aranıza katıldım :)
senin mönü de güzelmiş afiyet olsun
bu arada bugün salı
valla ben normal doğum istiyorum ama dr um neyi önerirse tabi
tatlım ben kilolu hamile kaldım
ilk aylar 5 kilo verdim veee onları geri alıp başlangıç kiloma döndüm![]()
[ı]mdk55 canım sana ne diye hitap edelim..mdk demek pek hoş olmuyorda...[/ı]