Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet ilk hamileliğim canım yaa

üzülme ve korkma tehlikeli bişey olsa doktor 15 gün sonbrayı beklemezdi hemen müdahalke ederdi demekki olağan bi,şey kelbini ferah tut tatlım

kaç yaşındasın kasç yıllık evlidsin anlatırmısın tanışalım

iyi insansın tabiki bvenim topiğimdeki bütün kızlr çok iyiler :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben iyiyim tatil güzel geçti sen neler yaptın

diğer günlerden pek bi farkı olmadı desem yeridir.bizimkiler evde olunca daha çok yoruldum yemek vs.
eşimde bahçeyle uğraştı yoruldu bende bi yerlere gidelim demedim.

diğer günlerden pek bi farkı olmadı desem yeridir.bizimkiler evde olunca daha çok yoruldum yemek vs.

hhhhım anladım canım olsun evde vakit geçirmekde güzeldir sevdiklerin yanında olunca nerde olduğunun bi önemi yoktur

üniversite mezunuyun canım işletme okudum bende bankacıların maaaşı düşükmü kız normal mermurdan yine iyi alıyolar diye biliyorum

üniv.mezunu bankacılar yüksek alır ama müdürü bile fazla almıyor diye biliyorum canım..bizim akraba ziraat bankası müdürüydü ordan biliyorum yani..benim kadar almıyordu...:nazar::55::55::55:

saraaaaaaaa çocuk arabası baktım beğendim çok güzel ama 250tl dediler ya...ammada pahalı kardeşim ya...:nazar::31::31::31::31:

hhhhım anladım canım olsun evde vakit geçirmekde güzeldir sevdiklerin yanında olunca nerde olduğunun bi önemi yoktur

öyle evet yeterki insanın huzuru olsun,sağlığı olsun.
annem ablam biz çok yakın oturuyoruz.birbirimize yetiyoruz çoğu zaman .canımızın sıkılmaya fırsatı bile olmuyo.

üniv.mezunu bankacılar yüksek alır ama müdürü bile fazla almıyor diye biliyorum canım..bizim akraba ziraat bankası müdürüydü ordan biliyorum yani..benim kadar almıyordu...:nazar::55::55::55:

saraaaaaaaa çocuk arabası baktım beğendim çok güzel ama 250tl dediler ya...ammada pahalı kardeşim ya...:nazar::31::31::31::31:

doğrudur tatlım

evet cidden çok pahalı ya ama olsun buseye feda olsun 250 lira annesi:34::34::34::34::34::34::34:

evet ilk hamileliğim canım yaa
topicimize hg tatlım...hamileliğin hayırlı olsun öncelikle...eminim ki korkulacak bir durum değildir...doktoruna neden sorup iyice bilgi almadın tatlım..bunun anlamı nedir diye sorsaysın keşke....kendini rahat bırak..kötü düşünceleri kafana sokma olurmu tatlım...hadi bakalım...güzel haberlerini bize ver...:nazar::38::38:
iyi insansın tabiki bvenim topiğimdeki bütün kızlr çok iyiler :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben iyiyim tatil güzel geçti sen neler yaptın
o senin iyiliğin ve güzelliği tatlişim benim...:nazar::38::38:

hg betülcüm..merak ettik tatlım seni...nasılsın canım?:nazar::38::38:

doğrudur tatlım

evet cidden çok pahalı ya ama olsun buseye feda olsun 250 lira annesi:34::34::34::34::34::34::34:

valla arabası dedesinden olacak saracım..dedesi araştıyor..ben alacam torunuma arabasına dedi...ben sadece beğenme kısmıyla meşgülüm....:nazar::9::9::9::9::9: dedeye pahalı kaçmasın diye bakıyorum uygun fiyatlısını...:nazar::38::38::38:

üzülme ve korkma tehlikeli bişey olsa doktor 15 gün sonbrayı beklemezdi hemen müdahalke ederdi demekki olağan bi,şey kelbini ferah tut tatlım

kaç yaşındasın kasç yıllık evlidsin anlatırmısın tanışalım
canım ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim öğretmenim 6 buçuk haftalık hamileyim ikiz gebelik ailende var mı dedi? 2 kalp atışı gördü ama diğerinin kan hareketi olabileceğinide söyledi

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 17 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, ecrin46, 88prenses22+, biricik61

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amanııııııınnnnnnnn 17 ziyaretçiiiiiiiiiiiii....:nazar::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

canım ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim öğretmenim 6 buçuk haftalık hamileyim ikiz gebelik ailende var mı dedi? 2 kalp atışı gördü ama diğerinin kan hareketi olabileceğinide söyledi

hııı ohalde merak etme doktorun ikiz gebelikten şüphelenmiş 15 gün sonra netlik kazanacağı için şimdiden heyecanlandırmak istememiş seni canım menim

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 17 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, ecrin46, 88prenses22+, biricik61

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amanııııııınnnnnnnn 17 ziyaretçiiiiiiiiiiiii....:nazar::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

aboooooooooov ciddimi kız hiç dikkat etmemiştim :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

valla arabası dedesinden olacak saracım..dedesi araştıyor..ben alacam torunuma arabasına dedi...ben sadece beğenme kısmıyla meşgülüm....:nazar::9::9::9::9::9: dedeye pahalı kaçmasın diye bakıyorum uygun fiyatlısını...:nazar::38::38::38:

dede olmak kolay değil olacak o kadar:9::9::9::9::9::9::9::9::34::34::34::34::34::34:

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız

ben kuru fasulye yapacam ama u sefer ıslatmadım bile direk düdüklüye atacam inşallah bu sefer güzel olur

lisemi üniversite mezunumuydun canım?valla ben lisede ziraat bankasında staj yaptım...o sene müdür bana burda kal bir yıl içinde kadroya alırız demişti..üniv.okuyacam diye kalmadım...6 yılım öyle gitti..1 yılda bekledim...iki üniversite bitirdim ben...yoksa şimdiye bankada kalsaydım 18 yıllık memur olurdum canım..yaşta vurmazdı bana...kısmet böyleymiş...gerçi halimden memnunum...bankada kalsaydım maaşım düşük olurdu..herşeyde bir hayır vardır...:nazar::38::38::38:

saol teyzesi...yeğenimiz nasıl canım...iyisiniz inşallah ikinizde?...:nazar::38::38:

iyiyiz canım sağol
dün geceden beri kaburgama bastırıp duruyor sanırım ağzımdan çıkmaya karar verdi:1::1::1::1:

Back
X