• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol cnm benimm nazoyla da görüşmedim kaç gündür o yüzden selamını alamadım. ama bende haberleri vermiş sağolsun

topiğe yazmıştım bakınca sende görürsün bitanesi görüşünce selam söyle diye neyse nasılsın ne var ne yok ne zaman dönüyosun evine :26::26::26::26::26::26:

leyla cımm tanştığıma memnun oldum seninleeeee çok şirin bi hatuna benziyosun sennn:21::21::21::21:

sara ablacım ben çıkıyorum tatlımmmmm yine görüşmek üzere çok öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiii

bugün betül hiç gelmedi merak ettim canım ya

akşama keşkek yapacam
salata bide cacık

sen ne yapacan

kız sen keşkeği nerden biliyorsun ?aaaaaaaaaaaaaaaa bu bizim yörenin yemeğidir tatlım...:nazar::26::9::9::9: nasıl yapıyorsun hele tarif yap bakam...:nazar::39::39::39::39:

leyla cımm tanştığıma memnun oldum seninleeeee çok şirin bi hatuna benziyosun sennn:21::21::21::21:

sara ablacım ben çıkıyorum tatlımmmmm yine görüşmek üzere çok öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiii

bende çok memnun oldum başakcım..hamileliğin hayırlı olsun...sağlıkla yavrunu kucakla inşallah tatlişim...güzel sözlerine bilmukabele diyorum canım benim..herzaman gel topice...:nazar::38::38::38:

topiğe yazmıştım bakınca sende görürsün bitanesi görüşünce selam söyle diye neyse nasılsın ne var ne yok ne zaman dönüyosun evine :26::26::26::26::26::26:

bilmiyorum kii ablacım daha belli değil burda da pek bi rahatım. ama eşim evi bitirirse gidicem hemen onu bekliyorum. bakalım hayırlısı. bene gitmek isterim eşimin yanında geçirmeyi bu zmaanları ama yine o eve gitmek istemiyorum saracımm rahat edem
iyorum çünkü helebu dönemde daha zor. zaten devamlı yatmak istiyorum halsizlik var canım çok nadir bir şeyler istiyor. annem anında yapıyor bana. ama kaynanmın evinde olsam ölürüm açlıktan:30::30::30:

bilmiyorum kii ablacım daha belli değil burda da pek bi rahatım. ama eşim evi bitirirse gidicem hemen onu bekliyorum. bakalım hayırlısı. bene gitmek isterim eşimin yanında geçirmeyi bu zmaanları ama yine o eve gitmek istemiyorum saracımm rahat edem
iyorum çünkü helebu dönemde daha zor. zaten devamlı yatmak istiyorum halsizlik var canım çok nadir bir şeyler istiyor. annem anında yapıyor bana. ama kaynanmın evinde olsam ölürüm açlıktan:30::30::30:

kıyamam canım ya inşallah eşin biranönce evi yaparda sende kendi evinde bebişini doğurursun o kaynanayla rahat edemezsin sen doğru diyosun :38::38::38::38::38::38::38::38:

kız sen keşkeği nerden biliyorsun ?aaaaaaaaaaaaaaaa bu bizim yörenin yemeğidir tatlım...:nazar::26::9::9::9: nasıl yapıyorsun hele tarif yap bakam...:nazar::39::39::39::39:

tatlım benim bilmediğim yemek yok gibidir dermişim :34::34::34::34::34::34::34::34::34: sen hangi yöredensin tatlım:26::26::26::26::26::26::26::26:

keşkek tarifi

aşurelik buğdayı bi kaç saat önceden ıslıyosun sonra güzelce pişiriyosun kuşbaşı etleri veya tavuklarıda pişirip etleri didiyosun sonra buğdaya karıştırıyosun güzelce yeşirerek karıştırıyosun ve üzerine yağ kızdırıp döküyosun tabi bu tereyağı olursa daha lezzetli oluoy ama ben sevmediğimden sıvıyağ kullanıyorum.

bi başka tarifide şöyle aşurelik buğdayları güzelce pişiriyosun kuşbaşı etleride pişiriyosun etleri yağda hafif kavuruyosun bi taraftanda nohutları haşlıyosun bunlarıda buğdaylara katıyosun beraber birazdaha pişiyolar biraz dinlendirip servis ediosun buda çok güzel oluyo.

hoşbuldum canım başağı takip ederken geldim buraya :))sen nasılsın

aaa burası senin topiğinmiş :)) neyse burayada gezinti yaparım artık :))

bende iyiyim canım sen bilmiyomuydun burasının benim topik olduğunu gel tabi bundan sonra senide beklerim canım her zaman kapımız açık kselcim :38::38::38::38::38::38::38::38:

hg canım...:nazar::38::38:

dolunayyyyyyyyyy meraktayız..sen nerelerdesin bacım?iyimisin?:nazar::38::38:

hoşgeldin dolunaycım nasılsın seni merak ediyodum canım ne yaptın eşinle durumlar nasıl :26::26::26::26::26::26:

iyiyim kızlar,valla hiç açmıyım konuyu zaten şuanda burnumdan soluyorum..en iyisi konuşmamak,insnalar nasıl katil oluyor anlayabiliyorum,neyseee inşallah bu gereksiz insanlardan kurtulucam...kıçlarına atıcam tekmeyi strnnn gidin dicem ama ahhh şu zaman..geçmiyor nedense

tatlım benim bilmediğim yemek yok gibidir dermişim :34::34::34::34::34::34::34::34::34: sen hangi yöredensin tatlım:26::26::26::26::26::26::26::26:

keşkek tarifi

aşurelik buğdayı bi kaç saat önceden ıslıyosun sonra güzelce pişiriyosun kuşbaşı etleri veya tavuklarıda pişirip etleri didiyosun sonra buğdaya karıştırıyosun güzelce yeşirerek karıştırıyosun ve üzerine yağ kızdırıp döküyosun tabi bu tereyağı olursa daha lezzetli oluoy ama ben sevmediğimden sıvıyağ kullanıyorum.

bi başka tarifide şöyle aşurelik buğdayları güzelce pişiriyosun kuşbaşı etleride pişiriyosun etleri yağda hafif kavuruyosun bi taraftanda nohutları haşlıyosun bunlarıda buğdaylara katıyosun beraber birazdaha pişiyolar biraz dinlendirip servis ediosun buda çok güzel oluyo.
karadeniz iç anadolu karışık dermişim...:nazar::1::1::1: biz keşkeği ramazanda mahalle fırınlarında pişirirdik ben çocukken...şimdi düdüklüye girdi o ayrı..:nazar::1::1::1:
saracımm:16:laylacımmm:16:kselcimm:16:

nasılsınız kızlar bi 5 dakka uğruyim dedim:34:
hg tatlişimmmmmmmmmmmmm...ne var ne yok..durumlar ne alemde...:nazar::38::38::38:

Back
X