- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kız hangi akıllı yaptırdı canım töbe töbe yaaa
kendini iyi hissettiğin zaman hamile kalabilirsin diyor doktorlar
böyle salakların elinden diplomayı almalı haaa![]()
dedim ya ben doktordan yana şansızım tızım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hangi akıllı yaptırdı canım töbe töbe yaaa
kendini iyi hissettiğin zaman hamile kalabilirsin diyor doktorlar
böyle salakların elinden diplomayı almalı haaa![]()
amin inşallahhhaklıma geldi bak duygulandım birden
bide bilinçli olarak bi anne desino zaman hiç tutamazsın kendini
Allahım hep sevinç gözyaşları döktürsün![]()
amin inşallahhhaklıma geldi bak duygulandım birden
bide bilinçli olarak bi anne desino zaman hiç tutamazsın kendini
Allahım hep sevinç gözyaşları döktürsün![]()
maaşallahhhhh iyelim o zaman ablacım hep böyle devam etsin inşallahhh..
ben bi geçmişleri dolanıyım öptüm siziiiiiiiiii![]()
maaşallahhhhh iyelim o zaman ablacım hep böyle devam etsin inşallahhh..
ben bi geçmişleri dolanıyım öptüm siziiiiiiiiii![]()
dedim ya ben doktordan yana şansızım tızım![]()
canım benim yaaaaaaaa...göreceksin herşey yoluna girecek sende yavrunu kucaklayacaksın saracım...senide böyle
görecem canım...
gel bakalım bir sarılalım
ohhhhhhh özlemişim saracığıma sarılmayı..tatlişim benim...
![]()
kızlarrrrrrrrr hafta sonu saçlarımı kestirip röfle yaptırcam...saçlar beni bunalttı ya...![]()
amiiiin canım bende anne olacam demi leyloşum bi gün bende evladımı kucağımı alacam bazen o günler bana çok uzak geliyo herkese karşı güçlü durmaktan çok yoruluyorum çocuk yokmu hala diyenlere umursamaz görünürken aslında içimdeki acıyı bi ben bide Allah biliyo varya herkes umursamadığımı düşünüyo vurdumduymaz sanıyo hele geçen gün bi yaşlı teyze kaynanamların görümcemlerin yanında bana olmazki ama çiçeksiz bahar olmaz hayat böyle geçmez çocuk yapın dedi bende güldüm hayırlısı dedim kadın üsteliyo olmazki hayatta böyle geçmezki kaynanam hemen bundan sonra olacak inşallah oda daha düzeninin yeni kuruyo dedi çok hoşuma gitti ama o kadını yaş maşlı demeyip boğmak istedim.
zeynepsude hoşgeldin tanışakmı bacım
olacak Allahın izniyle bitanem...hiç kafanı yorma sen...ben umudumu yitirdiğim anda Rabbim buseyi kondurmuştu göbeğime...Allahtan umudumuzu asla yitirmemeliyiz..kimseyi kafana takma sen...seni çok iyi anlıyorum..senin bu yazdıklarının bin mislini ben ben yaşamış ve hissetmiş insanım..bu yüzden seni çok iyi anlıyorum bitanem...Rabbim büyüktür..Ben bütün kalbimle senin anne olacağına inanıyorum...Leylam demişti dersin bak..göreceksin herşey güzel olacak Rabbim yavrunu sana gönderecek inşallah...![]()
tızımmmmmmm bırak yabancıları sen leyloşunla ilgilen...![]()
inşallah laeylacım ya bu sözlerin öyle teselli ediyoki beni inanırmısın.umut dolu sözler duymaya ihtiyacı oluyo insanın yüreğin o kadar temizki belki Allah senin dualarını kabul eder kimin ne zaman ettiği dua kabul olunurmuş bilinmez inşallah Allah duyar sesimizi
aminnnnnnnnn bitanem..inşallah Rabbim tüm dualarımızı kabul eder saracım...hep dua ediyorum bitanem...Rabbim bizden sadece sabırlı olmamızı istiyor bence...Sabrın sonu selamettir biliyorsun canım benim...Rabbim diyor ki siz benden yeterki isteyin...biz istiyoruz Rabbimden..inşallah tez zamanda dileklerimize bizleri kavuşturur canım...ben geceleri uyanıp gözyaşlarıyla dua ettiğim günleri bilirim saracım...![]()
kız saraaaaaaa bir saattir hangi eklentiye baktın?![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
ya topigin birinde birisi mobilyalarının resmini koymuş ona bakıyodumki görümcem aradı bi saat onunla lafladık derken eşim aradı onunla konuştuk sonra kızkardeşim aradı onunlada konuşup kapattım tabi bu arada mobilyalara bakamadım topiğe geri geldim![]()
sağol cnm benimm nazoyla da görüşmedim kaç gündür o yüzden selamını alamadım. ama bende haberleri vermiş sağolsunhoşgeldin başakcım nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo pıt pıtları duymuşsun çok sevidim nazoyla selam göndermiştim sana