- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kardesimin pc si top gibi oldu ...bir o aliyor internette takiliyor bir ben.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesimin pc si top gibi oldu ...bir o aliyor internette takiliyor bir ben.....
iyi yaptın canım.yarın neler var baktın mı?
tatlım 30 lu yaşlar topiğne bi baktım geldim.bazen burda olsakda adımız gözükmüyo.kk nın yeni sorunlarından biri bu heralde.
25 inde tost makinesi...rondo var
evet canım oluyor bazen, ben yaptım yemeklerimikupamı aldım, bi salata kaldı...
sen neler yaptın canım...
metukacıgim, naber tatlisim?![]()
evet canım oluyor bazen, ben yaptım yemeklerimikupamı aldım, bi salata kaldı...
sen neler yaptın canım...
metukacıgim, naber tatlisim?![]()
valla canım benim öğlene dünden yemeklerim vardı.akşamada balık kızartmayı düşünüyorum yanınada salata ama daha tam karar veremedim.
valla canım benim öğlene dünden yemeklerim vardı.akşamada balık kızartmayı düşünüyorum yanınada salata ama daha tam karar veremedim.
kızlar siz calsimiyosunuz galiba di mi?
araba isteyen?![]()
ooohhhhhh balik mi?
balik severim ben, kızartta aksama sana gelelim.....![]()
gel tatlım beklerim.kızlarada haber verin toplanın hep beraber gelin bekliyorum.:104::104::104::104::104::104::104::104:
evet metukam sen balık severmisin.:104::104::104::104::104::104::104:
kucukken yedirmek icin cok ugrasirlarmis ama simdi sefiyom...ozellikle firinda somon....![]()
pikecim sonuç negatif :93:
hehe diger topikte gormusler seni, havalı havalı yuruyomussun,bide aksama balık yapıyomussun.....
![]()
kucukken yedirmek icin cok ugrasirlarmis ama simdi sefiyom...ozellikle firinda somon....![]()
benimde en birinci sevdigim balık firinda somon + sebze, hehe
pikecim sonuç negatif :93:
kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsuninş hepimize uğurlu gelir bu topik
![]()