• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

--------------------------------------------------------------------------------

amiin leylacım amiiiiin

güzel dua ve dileklerin için Allahım razı olsun zeynocum...Rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah canım....:nazar::38::38:

saracımmmm maonyacım hg canlarım...sara akşam koca bir leğen mercimekli köfte yaptım...birde dolma yaptım...çok hamarattım akşam valla...:nazar::1::1::1::1::56::56::56::nazar::71::74::74::74::74:

günaydııııııın kızlar

herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar tatlım...:16::16::16:
bugün dünden de iyi ol insallah.. :38::38::48:
canım ben bugün sizlerle dua edeyim istedim.. birazdan cikip biraz daha dua ettikten sonra islerime dönücem ....

bitsin artık bu temizlik isleri

güzel dua ve dileklerin için Allahım razı olsun zeynocum...Rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah canım....:nazar::38::38:

Aminn.... Senden de Allah razı olsun canım..:16::16: kolay, hayırlı bir gün gecsin insallah..:38:

Son düzenleme:

işler yoğun sorma selincim...koşturmaca devam ediyor işte..yarın detaylı usg miz var kızımla...heyecanlıyız biraz..dualarınızı eksik etmeyin...yarın saat 11:00 de hepinizin duasını bekliyoruz canım...:nazar::38::38::38::38:

leylacım yarın herşey yolunda gider inşallah.

Cuma Günü Okunacak Dualar

“Cuma günü sabah namazından önce, "Estagfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh" (57) okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.”

“Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, belâdan, kötü işlerden korur.” (İhlas. Kul hüvallahü ehaddır. Muavvizeteyn, kul euzülerdir.)

“Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.”

“Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.”

“Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.”

“Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.”

“Cuma gecesi iki rekat namaz kılıp, her rekatta bir Fatiha, bir Ayet-el Kürsi, 15 İhlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, beni rüyada görür.”

Cumâ namazından sonra şu duâyı okumak müstehabdır: Allahümme yâ ganiyyü, yâ hamîdü, yâ mübdiü, yâ mu’îdü, yâ rahîmü, yâ vedûd. Eğninî bihalâlike an harâmike ve bifadlike ammen sivâke.

Ey Ganî, Hamîd, Mübdi, Mu’îd, Rahîm, Vedûd olan Allahım. Beni halâl ettiklerinle iktifâ ettir, haramlara düşürme. Fadlınla, ihsân ederek beni Senden başkasına muhtâc etme! demektir.

Bu duâya devam edenleri Allahü teâlâ başkalarına muhtâc etmez ve ummadığı yerden rızıklandırır.

Abdullah bin Ömer buyurdu ki: Hâceti olan bir kimse çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oruç tutsun. Cuma günü temizlenip namaza gitsin. Az veya çok sadaka versin. Namazdan sonra şu duâyı okursa Allahü teâlâ’nın izni ile duâsı kabûl olur.

Allahümme innî es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hû. Âlimül ğaybi veşşehâdeti hüverrahmânürrahîm. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Ellezî meleet azametühüsse-mâvâti vel arde. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüve ve anet lehül vücûhü ve haşe’at lehül ebsâru ve veciletil kulûbü min haşyetihi en tusalliye alâ Muhammedin ve en tu’tînî hâcetî, diyerek hâcetini söylemelidir.

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım ben bugün sizlerle dua edeyim istedim.. birazdan cikip biraz daha dua ettikten sonra islerime dönücem ....

Aminn.... Senden de Allah razı olsun canım..:16::16: kolay, hayırlı bir gün gecsin insallah..:38:
amin canım...:nazar::38::38:
leylacım yarın herşey yolunda gider inşallah.

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah saracım...epey vakit oldu...buseyi görmeyi heyecanla bekliyorum...yarın cinsiyetide netleşir teyzoşları...buse diye seviyorum hep birde erkek çıkıyormuş...:nazar::1::1::1::1::1: çok gülerim valla...:60::60::60::60::60::60: ama içim kız diyor benim...:49::49::emir_bebek::nazar::71::71::71:

imam Muhammed Şeybânî (r.a) der ki: “Affetmek aklın zekâtıdır.”

Talha b. Musarrif (r.a) diyor ki:
“Affedilmek istediğin hususlarda affedici ol. Nasıl muamele görmek istersen, başkalarına öyle muamele et. Suçlu olarak yakalanıp da affedilen kimsenin ameli gibi amel et. Biri size karşı yaptığı kötü bir muameleden sonra gelip özür dilerse onu güler yüzle karşılayın.”

Hâris el-Muhâsibî de (k.s) şöyle demiştir: “Sana zulmedeni affet.”
Ebü’l-Hüseyin el-Verrâk (k.s) şöyle diyordu:
“Ahlâkı düşük kimsenin kalbi dar olduğundan, bir başkasını affetmeye muvaffak olamaz.”
Selâm b. Abdullah el-Bâhilî (k.s) der ki:
“Affetmenin lezzeti, kızmanın, intikam almanın lezzetinden daha tatlıdır. Çünkü affın lezzetinin sonu güzel neticedir. İntikam lezzetinin sonu ise kötü neticedir.”

Ağzı bozuk boşboğazlardan biri Dırâr b. Ka’kaa’ya “Vallahi, bana bir kötü söz söylersen benden on katını işitirsin” dedi. Dırâr da adama, “Vallahi sen de bana on kötü söz söylesen, karşılık olarak benden bir kötü söz işitmezsin” dedi .

Cafer b. Muhammed şöyle diyordu:
“Bağışlamaktan ötürü duyacağım pişmanlığı cezalandırmaktan dolayı hissedeceğim pişmanlığa yeğlerim!”

Allah’ım
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Her şeyi kuşatan ilmin ve rahmetin hakkına
Cemalinin nuru hakkına
Bütün güzel isimlerin İsm-i Azamın ve peygamberinin seni tesbih ettiği isimlerin hakkına
Kendileriyle çağrıldığında gök kapılarının açıldığı isimlerin hakkına
Kendileriyle çağrıldığında daralan rızıkların genişlediği isimlerin hakkına
Kendileriyle çağrıldığında kullarının günahlarını bağışladığın isimlerin hakkına
Kullarına bildirmediğin yüceler yücesi gizli isimlerin hakkına
Bebek bekleyen hamilelere sağlıklı dogumlar nasip et
Hamile kalmak isteyenlerin muradını nasip et
Günahlarımızı bağışla
Dualarımıza icabet et
Hastalarımıza acil şifa ver
Bizi ağır imtihanlardan geçirme
Ölmüşlerimize ve yaşayanlarımıza rahmet et
Borçlularımıza ve fakirlerimize bol rızık ver ki onurları incinmesin
Zenginlerimize şükür nasip et
Bekarlarımıza hayırlı eşler, evlilerimize geçim kolaylığı ve aile huzuru nasip et
Çaresizlerimize sen çare ol ve yürek genişliği ver
Terkedilmişlerimize yalnız bırakılmışlarımıza ayrılmışlarımıza hayırlı dostlar nasip et
İbadetlerimizi dualarımızı çabalarımızı kabul et ve bereketlendir
Bizleri duaları kabul olanlardan kıl
Dertlerimize ummadığımız yerlerden öyle dermanlar ver ki biz bile şaşıralım çünkü sen her şeye Kadirsin
Okuduğumuz bütün sureleri ayetleri salavatları duaları aminleri bütün amin diyenlerin teşvik edenlerin bir medet bekleyenlerin yuvalarına kalplerine bir nur olarak indir Ya Rabbi
Çünkü sen kullarına karşı çok şefkatlisin

EY AZ AMELİ KABUL EDİP ÇOK NİMETLER VEREN
BİZİM DE AZ AMELLERİMİZİ KABUL ET VE KEREMİNLE BİZE UMDUĞUMUZDAN DAHA FAZLA YARDIMLAR ŞİFALAR RIZIKLAR HUZURLAR VE ESENLİKLER NASİP ET
ÇÜNKÜ SEN CÖMERTLERİN EN CÖMERDİSİN

Amin amin amin Ya Rabbel alemiyn........

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiin

saracımmmm maonyacım hg canlarım...sara akşam koca bir leğen mercimekli köfte yaptım...birde dolma yaptım...çok hamarattım akşam valla...:nazar::1::1::1::1::56::56::56::nazar::71::74::74::74::74:

afiyet olsun canım yarasın sanada busemizede

sağol güzel dileklerin için canııııııım sende hep iyi ol hep mutlu ol hep sağlık ol Rabbim tez zamanda bebeğinide göndersin canım.

imam Muhammed Şeybânî (r.a) der ki: “Affetmek aklın zekâtıdır.”

Talha b. Musarrif (r.a) diyor ki:
“Affedilmek istediğin hususlarda affedici ol. Nasıl muamele görmek istersen, başkalarına öyle muamele et. Suçlu olarak yakalanıp da affedilen kimsenin ameli gibi amel et. Biri size karşı yaptığı kötü bir muameleden sonra gelip özür dilerse onu güler yüzle karşılayın.”

Hâris el-Muhâsibî de (k.s) şöyle demiştir: “Sana zulmedeni affet.”
Ebü’l-Hüseyin el-Verrâk (k.s) şöyle diyordu:
“Ahlâkı düşük kimsenin kalbi dar olduğundan, bir başkasını affetmeye muvaffak olamaz.”
Selâm b. Abdullah el-Bâhilî (k.s) der ki:
“Affetmenin lezzeti, kızmanın, intikam almanın lezzetinden daha tatlıdır. Çünkü affın lezzetinin sonu güzel neticedir. İntikam lezzetinin sonu ise kötü neticedir.”

Ağzı bozuk boşboğazlardan biri Dırâr b. Ka’kaa’ya “Vallahi, bana bir kötü söz söylersen benden on katını işitirsin” dedi. Dırâr da adama, “Vallahi sen de bana on kötü söz söylesen, karşılık olarak benden bir kötü söz işitmezsin” dedi .

Cafer b. Muhammed şöyle diyordu:
“Bağışlamaktan ötürü duyacağım pişmanlığı cezalandırmaktan dolayı hissedeceğim pişmanlığa yeğlerim!”

:46::46::46::46::46::46:

Yâ Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbul bir zâtın sarayca me’nûs sadâsıyla çalar- tâ ona açılsın; öyle de, bîçare ben dahi Senin dergâh-ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveysü’l-Karânî’nin nidâsıyla ve münâcâtıyla şöyle çalıyorum. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bana da aç.
Âmin!

Allah’ım en efdal, en güzel, en büyük, en zâhir, en tâhir, en hoş, en iyi, en değerli, en azîz, en azîm, en şerefli, en yüksek, en pâk, en mübârek, en latîf salâvâtlarınla; en tam, en çok, en ziyâde, en yüksek, en yüce, en devamlı selâmını bir rahmet, bir rızâ, bir af, bir mağfiret olarak ihsan eyle. Bunlar, cömertlik ve kereminin bağış bulutlardan sağanak halinde artarak devam etsin, iyilik cömertliğinin nefis ve şerefli lütûflarıyla artarak büyüsün, ezeliyetinle mütenâsib olarak, hiç kesilmeden devam etsin, ebediyetine uygun olarak ardı arkası kesilmesin. Bütün bunlar, kulun, habîbin, resûlün, yaratıklarının en hayırlısı, açık ve parıldayan nur, zâhir ve kesin bürhan, uçsuz bucaksız deryâ, her tarafı kaplayan ışık, parlak güzellik, üstün şeref, şanlı kemâl olan Efendimiz Muhammed’e olsun. Bu, Senin zâtının azametiyle ona getirdiğin salâvât şeklinde olsun. Aynı şekilde onun âl ve Ashâbına da rahmet et. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç.

Amin!
Sen aczden ve şerikten münezzeh ve mukaddessin . Senden başka ilâh yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi azap ateşinden ve Cehennemden halâs et, kurtar ve bize necat ver .
Âmin!
Allah’ım, Efendimiz Muhammed’e, onun âl ve Sahabîlerine ezelden ebede kadar ’ın ilmindeki nesneler sayısınca salât ve selâm eyle.
Âmin!

Son düzenleme:
Yâ Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbul bir zâtın sarayca me’nûs sadâsıyla çalar- tâ ona açılsın; öyle de, bîçare ben dahi Senin dergâh-ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveysü’l-Karânî’nin nidâsıyla ve münâcâtıyla şöyle çalıyorum. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bana da aç.
Âmin!

Allah’ım en efdal, en güzel, en büyük, en zâhir, en tâhir, en hoş, en iyi, en değerli, en azîz, en azîm, en şerefli, en yüksek, en pâk, en mübârek, en latîf salâvâtlarınla; en tam, en çok, en ziyâde, en yüksek, en yüce, en devamlı selâmını bir rahmet, bir rızâ, bir af, bir mağfiret olarak ihsan eyle. Bunlar, cömertlik ve kereminin bağış bulutlardan sağanak halinde artarak devam etsin, iyilik cömertliğinin nefis ve şerefli lütûflarıyla artarak büyüsün, ezeliyetinle mütenâsib olarak, hiç kesilmeden devam etsin, ebediyetine uygun olarak ardı arkası kesilmesin. Bütün bunlar, kulun, habîbin, resûlün, yaratıklarının en hayırlısı, açık ve parıldayan nur, zâhir ve kesin bürhan, uçsuz bucaksız deryâ, her tarafı kaplayan ışık, parlak güzellik, üstün şeref, şanlı kemâl olan Efendimiz Muhammed’e olsun. Bu, Senin zâtının azametiyle ona getirdiğin salâvât şeklinde olsun. Aynı şekilde onun âl ve Ashâbına da rahmet et. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç.

Amin!
Sen aczden ve şerikten münezzeh ve mukaddessin . Senden başka ilâh yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi azap ateşinden ve Cehennemden halâs et, kurtar ve bize necat ver .
Âmin!
Allah’ım, Efendimiz Muhammed’e, onun âl ve Sahabîlerine ezelden ebede kadar ’ın ilmindeki nesneler sayısınca salât ve selâm eyle.
Âmin!

Aminnn... amin.... yüregine saglik arkadasim, Allah kabul etsin ins..

zelal bende tam cikiyordum altta adını gördüm...

canım arkadısım, seni cok seviyorum :16::16::16::16::16::38::38::38:

kendine cok iyi bak güzelim, görüsürüz...:48::48::48::48:

Son düzenleme:
Âmin!

Amin!
Âmin!
Âmin!

aminnnnnnnn saracım ellerine yüreğine sağlık canım :48::48::69::69:

Back
X