sarammmmmm şimdi konuştum hatersle idrar yolu enfeksiyonu olmuş dr gidiyordu dr gelince görüşelim dedi
kk nin yeni hali beni çok yoruyor beeeeeeeeenerede eski kk
ma çok acı veriryor idarar yolu enfeksiyonu inşş bir an önce iyileşir
Selamün aleyküm kızlar, beni merak etmişsiniz sağolun, Allah razı olsun
Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki atlattım şimdi normale döndüm, son enfeksiyonum olsun inşallah. Ömrümü yedi bu enfeksiyon
nerelerdesin sen tızım özledim seni
sarammmmmm şimdi konuştum hatersle idrar yolu enfeksiyonu olmuş dr gidiyordu dr gelince görüşelim dedi
iş güç koşuşturmaya devam ediyorum canım yaaaa napar başka efsun bacın :)
bende özledm valla canımmm
ama şu kk deli etti beni bu ne yaawwww artık normale dönsün sayfaaa
geçmiş olsun hatres bacımmmmmm
saram hayırlı olsun bu yeni karar size evladınızı getirsin inş canımmmgünaydın kızlar
ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak
saram hayırlı olsun bu yeni karar size evladınızı getirsin inş canımmm
selammmmmm.
Kardelencim seninde ahmet bebeginde iyi olmasına sevindim ozlettin kendini kız arada gelde haber ver canımah saracım,hayat yoğun,yorucu.nasılsın,tedaviye başlamışın mı,ben mi öyle anladım?kk değişmiş,girişi bile zor buldum kızzzzkpss çalışcam,sınava 20 gün bile kalmadı,daha kitap açmadım,ordan anla sen benim halimi olur mu?sağlık sorunlarım vs vs.neyse bi dertlenmeye başladım mı duramıyom ben .Ahmet i merak ederseniz çok şükür iyi,büyüyo,artık baya konuştuğu için evin içinde üçüncü bir fert işte,çok yoruyo ama çok zevk veriyo aynı zamanda.rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasib eder inşallah,eğer tedavin samsun da falansa bi görüşelim,gene teeee bursa lara gitmiyon inşallah.
sağol ablam hepimize kolaylık versin inşşallahhhAllah kolaylık versin canım
Kk yavaş yavaş duzeliyo
günaydın kızlar
ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak
sağol ablam hepimize kolaylık versin inşşallahhh
valla aynı duruyo bıraktıgım gibi kaç gündür girememiştim
kararınız hayırlı uğurlu olsun canımmm
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eylesin inşşallahhh gönlündekini kavustursun nasip etsin inşşallah sana o duyguyu canım ablammmm inşşallah bu defa yüzün gülücek güzel haberler alıcaz senden inşşşalllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?