• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Sabahm lencimi?

selens

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
340
0
116
Ankara
deneyimli anneler bana yardım lütfen...benim şu aralar takıldığım konu oğlumu devlet okulunun anasıfına yazdırdık haftaya malum başlıyacak okul eşim sabahçı olsun erken kalkar erken yatar daha tertipli olur diyor bense öğlenci olsun hem 1 senede daha rahat yatıp kalksın sabahın soğuğunu yiyipte hasta olur diye endişelebniyorum hemde biraz tuvalet sorunumuz var oğlum bazen poposunu kendi silemiyor ve klozete oturmaktan korkuyor büyük tuvaleti gelince kimseye sildirmez çok utanıyor oğlum genelde sabahtan yapar büyük tuvaletini çişini kendi halleder zati işte bu yüzden yani poposunu sildirmeyeceği ve klozete oturmayacağı için öğlenci olsun istiyorum eşimse alışır orda diyor bana lütfen akıl verin napayım yarına kadar tavsiyelerini bekliyorum yarın sabahçı öğlenci seçimi var okulda...

canım anne olarak değil ama öğretmen olarak diyebilirim ki bence anasınıfı için öğle olması daha uygun. hatta bence keşke 9-15 tek öğretim olan bir yere yazdırsaydınız daha iyiydi. çünkü bende sabah-öğle sistemde çalışıyorum çok sıkıntı çekiyoruz.

peki birini seçince 2 sezonda öylemi olcak ki, bizim okulda bi dönem öğlenciysen bi dönem sabahçısın
ama alışması açısından öğlenci olması daha iyi olur sanki

bencede öğleci olması daha iyi bende oğlumu öğleci olarak yollamıştım kışın sabah gitmesi daha zor hemde tuvalet sorunu oluyordu öğleci her bakımdan iyi

selencim kesinlikle öğlenci olsun diyorum
ben sabahçı vermiştim ama çok pişman olduk, aslında öğlende yer olmadığı için öle verdik , birde yeni doğum yapmıştım o sene , mahvolmuştum

Ben öğlenci yaptrdım oğlumu,hem kıyamadım 1 sene daha uyusun..hemde kayınvalidem biraz dinlensin diye..:))

Zaten bizim okulda 1.sınıftan itibaren 9-15 olucak tam gün yani..o yüzden bu sene öğlenci olması daha mantıklı geldi..

bizimkide öğlenci teyzeleri

Hepinize iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum

benim oğlum sabahçı ben istedim şimdi yazılanları okuyunca pişman oldum
hepinize hayırlı olsun eğitim yılı

Selenscigim endiseni anliyorum ama inan ki alisiyorlar ...
Selim Mert bu sene de sabahci olarak basladi okula ;bugun ilk gunumuzdu : )

Erken kalkma konusunda problem yasamayacagini dusunuyorsan olsun sabahci ...

ne farkeder ki ...

Fazla tedirgin olma sen anne olarak bunu ogluna yansitirsin ..
birak gitsin okula ogrensin herseyi kendine ait bir hayati olsun ..
senin oglan selim mert ten buyuktu degil mi ?
bak selim mert 'in ikinci senesi bu yil ...
3,5 yasinda basladi anaokuluna ...:nazar:

eminim alisacak yavrun ;cok faydali olacak okulu ona ...
opuyorum

tum miniklere basarilar :asigim:

Arkidişler hepinize çok ama çok teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı.Erenimi okul otomatikmen sabahçı yazmış uzun uğraşlar sonun da öğlenciye çevirdim bugünde okulumuza gittik şimdilik biraz çekiniyo ama inşallah başka sorunlar olmaz tüm miniklere başarılar...

benim kızımda sabahçı bende öğlenci olmasını istedim ama öğlenci kayıtlar neredeyse ilk gün dolmuş ben öğleden sonra okulda olursa tv. ve pc den uzak kalır diye istedim ama herkeste çocuğunun öğlenci olmasını istediğinden mümkün olmadı

bizim kızın problemli oldugunu bıldıgım ıcın oglencı ıstedım olmus cok sukur alısma donemınde oglencı olması daha ıyı sakın panıksız evden cıkılıyor uykusuz olmuyor meldam arkadasımla aynı okuldayız:ecrin_bebek: o sabahcı ben oglencıyım

Bizde mecburiyetten sabahçı verdik. Müdür muavini eşine dostuna kıyak çekti aklı sıra.Neyseki sabahçı ögretmeni okulun en iyi öğretmenlerindenmiş. Çok çekingem davrandı kuzucum. Zaten normalde evde aslan dışarda kuzudur benimki.Umarım bu pasif karekterini siler daha kendine güvenen bir çocuk olur. Umarım bütün çocuklar için hayırlı bir öğretim yılı olur.

Bence anasınıfına giden öğrencilerin, öğlenci olması şart...
çocukları daha o yaşlarda bıktırmamak lazım diye düşünüyorum...
önümüz kış arkadaşım,yağmurda,çamurda,kar da o güzelim uykusundan
uyandırıp da, okul da ayakta uyumamaları için,kesinlikle öğlenci olsun derim...
sevgiler...

bende oğlumu sabahçı verdim.ikinci dönem öğlenci olcaklar.ilk gün öğretmenlerle tanışıldı ve ben benim oğluma tahammül edebilecek kadar sabırlı ve güleryüzlü öğretmenin sabahçı olcağını öğrenince hemen atladım.öğretmen saatlerden daha önemli bence.ayrıca ilk dönem günler okadar kısa ve karanlık olmayacak ikinci dönem dahada kısalacak ve biz ozaman öğlenci olup rahat edicez kızlar.

Bence anasınıfına giden öğrencilerin, öğlenci olması şart...
çocukları daha o yaşlarda bıktırmamak lazım diye düşünüyorum...
önümüz kış arkadaşım,yağmurda,çamurda,kar da o güzelim uykusundan
uyandırıp da, okul da ayakta uyumamaları için,kesinlikle öğlenci olsun derim...
sevgiler...

Katılıyorum ..Benim oğlum da sabahçı 5 yaş grubu ve okula gitmek istemiyor.. hele sabah kaldırıp götürmek ölüm ..Bize hiç sormadılar sabahçı yaptılar ama sabah okula gitmesi çok zor oluyor ben de öğlenci olması için başka bir okula yazdıracağım bakalım direnecekmi oğlum...Okula gitmek istemeyen çocukların annelerine sevgiler... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Back