Anket sabahları ilk kim uyanır

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sabahları ilk kim kalkar

• ben

OY: 20 58,8%
  • eşim

OY: 14 41,2%

• Ankete Katılan
    34
N

nesepalamudu

Ziyaretçi
sabahları ilk eşiniz mi uyanır siz mi?kaydirigubbakcemile4
kim kimi kaldırır ve nasıl bir seronomi olur sabahlarıopuyorumnanaktan

çoğunlukla ben kalkarım köpeğimizi gezdirirm. kahvaltıyı hazırlarım kocacığımı kaldırırım. bazen de o uyanır. hadi aşkım kalk der..:) ben yine kahvaltı hazırlarım o işe gider köpeğimi gezdiririm. hep böyle sürer gider. önce kalkan o da olsa kahvaltıyı hazırlayan hep ben oluyorum:)
bazen sen hazırla derim. o da hadi giyin de çıkalım dışarda yiyeim der:) onun hazırlayacağı gün dışarda yeriz.

tabiki ben uyanırım ,oğlumun sabah gelip kalkkk demesiyle,daha 9 a kadar uyuduğumuz görülmedi,,kahvaltı ve diğer bütün ayak işlerini de ban yaparım:(

konu sahibi olarak ben de cevaplayayımbayanssulusmile
sabahları eşim kalkar çünkü ben yatmasını da kalkmasınıda bilmeyen biriyim
sabah saati falan hiç duymam :bbo:
eşim kalkar beni öper, bana sabah şarkısını söyler, uyandığım için dünyanın çok şanslı olduğunu söyler:asigim:
eh erken kalktığı için kahvaltıyı da o hazırlar :kedi:
haftasonları ben hazırklıyorum ama hazırlamadan önce 1 saat kadar keyif yaparım sonra hazırlarım:icecream:

eğer geç yatmadıysam eşim işe gidecekse beraber kalkarız kahvaltı hazırlarım
geç yatmışsan kocişim beni hiç kaldırmaz zaten bende duymam sempatiksalakcinni

eğer işe gitmiycekse o hiç kalkmaz ben kalakrım kahvaltıyı hazırlarım yatağın başıan onu kaldırmak için en az 8 kes yaparım akannehir

bizdede ilk olarak ben kalkarımmm mirmirmirmir .kahvaltıyı hazırlarımmmm,sonra eşime dil dökmeye başlarımmmm kalkması için o da benden 5 dakika daha 5 dakika daha sürekli uyku izni ister,onu uyandırmak için yapmadığım palyaçoluk kalmazz sırnaşık şey olmadı en son çare kaldırmak için ayaklarını gıdıklarım o zaman zıplar yataktan :1:

önce ben kalkarım...kahvaltıyı hazırlar ve çıkarım evden....sonrada onu arar dururum artrık uyansın diyee..

çok ağır be kardeşim uykusu bazen hoşuma gidiyo telefonda mıyıklıyıp duruyo..ama bazende sinir oluyorummm

Soruyu koymuşken bekarlarada bir şık koysaydın ya annem diye cevaplardım. kaydirigubbakcemile3 Bekar olduğum için oy kullanmadım :sinifsinif:

Hafta içi eşim önce uyanır, hafta sonu ben. Hafta içi beş dakika fazla uyumak için kahvaltı yapmadan çıkmayı tercih ediyor eşim, işyerinde kahvaltı servsi var zaten.
Haftasonu önce ben uyanırım. Ama önce sen kalk diye didişir didişir beraber kalkarız.

ben kalkarım , kahvaltıyı hazırlar ben de başlarım kalkk demeye :)) hafta sonu da bazen eşim kalkar :)

Back