Sabaha karşı uyanan bebekler

LiDla

Ars Longa Vita Brevis 🎭
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
366
324
23
DE 🇩🇪
Selam bayanlar
3 aylık bir kızım var ve son 1 aydır sabah 4 te mızırdanmaya başladı ve sonrasında 6 ya kadar bu mızırdanma her yarım saatte bir devam ediyor her mızmızında emziği ağzına koyuyorum tekrar başlıyor ben koyuyorum tekrar bu böyle 6 ya kadar devam ediyor aç falan değil biliyorum sebebi ne olabilir tamam sabaha karşı gaz doluyor karnı nedense ama bu son 1 aydır hergün sabaha karşı 4ten 6 ya kadar bu durumu yaşamaya başladım devamlı mızırdanma huysuz sesler çıkarma hareket etme falan çok yoruldum bu durumdan ne yapabilirim yani normal bir durum mu tavsiyeye ihtiyacım var

bebeklerin uykusu ile ilgili bir kitapta okumuştum. Melatonin hormonu akşam 22.00 ve 04.00 arası salgılanırmış. 4ten sonra azaldığı için bebekler uyanır tekrar uyumakta zorlanırmış . aslında normal bir durum. Bu durumda odadan çıkmayın ışık açmayın. daha sabah olmadığını uyumaya devam etmek gerektiğini anlatın. uyarıcı hareketlerde bulunmayın derim.

Çok teşekkür ederim

Nasıl uyuttuysanız aynı destekle devam edin. Aynı zamanda sizinle temas etmek te istiyor olabilir.

Nasıl uyuttuysanız aynı destekle devam edin. Aynı zamanda sizinle temas etmek te istiyor olabilir.
Mamasını yediriyorum yatakta hafifçe sağa sola sallanıyorum uyuyor ama gece öyle yapamam ki 2 yaşında kızımla aynı yatakta yatıyoruz bebeği kucağıma alıp salladığımda bebeğim ağlarsa kızım da uyanıyor bu sefer ikisini uyutmam gerekiyor oda çok zor

Neden 2yaşındaki kızınızla beraber yatıyorsunuz ?

Neden 2 yaşındaki kızınızla yatıyorsunuz? Benim 22 aylık oğlum 18 aylıktan beri abisiyle aynı odada yataklarında yatıyorlar. Doğumdan önce onu da alıştırmıştım. Şimdi sadece 2 aylık kızım yanımızda.
Öncelikle kızınızın yatağını ayırın derim. Bebek için de 3 tane büyütüyorum inanın bunlar çok normal. Oyun isterler. Dünyayı daha da tanımak isterler. Atak dönemleri olur kalkarlar. Yani o uyanınca yatmıyorsa alıp onunla salona gidip oyun oynamalısınız, sevmelisiniz. Ayna önünde dans etmelisiniz. Ruhu doyarsa güzel de uyur merak etmeyin.

Kızımın odasını ayırmayı denedim ancak büyük bir travmaya sebep oldu bu durum günlerce gece kabuslarla uyandı gündüzleri ise asla oyun oynamadı artık ve bana yapışık gezdi aylarca. Kucağımdan indirdiğim an ağlıyordu çok zor günler yaşadım odasını ayırdığım için mecbur yanımıza aldık şimdi çok şükür biraz olsun düzeldi ama daha tam değil oyuzden ayıramam odasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…