ozzder Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 152 0 17 Eylül 2010 Konu Sahibi ozzder #1 arkadaşlar kilo vermek amaçlı koşu bandında tempolu yürüyüş yapmak istiyorum. sabah yürüyüşü mü daha hızlı kilo verdirir akşam yürüyüşü mü?
arkadaşlar kilo vermek amaçlı koşu bandında tempolu yürüyüş yapmak istiyorum. sabah yürüyüşü mü daha hızlı kilo verdirir akşam yürüyüşü mü?
cemresum hayallerim hayal oldu Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2010 279 5 17 Eylül 2010 Konu Sahibi ozzder #2 akşam yapman daha iyi olacaktır gün içerisinde yediklerini yakabilirsin aslında sabah akşam yap madem elinin altında koş. bandın var
akşam yapman daha iyi olacaktır gün içerisinde yediklerini yakabilirsin aslında sabah akşam yap madem elinin altında koş. bandın var
TuRuNCu Guru Kayıtlı Üye 26 Kasım 2007 7.839 4.930 21 Eylül 2010 Konu Sahibi ozzder #3 Ben devamlı akşam yürüyüş yapardım.Yürüyüş sonrası bi bardak yeşil çay ,sonrasında bir porsiyon meyve veya 1 bardak süt içip günümü sonlandırırdım. Yani akşam yürümeni tavsiye ederim
Ben devamlı akşam yürüyüş yapardım.Yürüyüş sonrası bi bardak yeşil çay ,sonrasında bir porsiyon meyve veya 1 bardak süt içip günümü sonlandırırdım. Yani akşam yürümeni tavsiye ederim
selenimo çok şükürrr. Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.072 5 21 Eylül 2010 Konu Sahibi ozzder #4 vücüdun yağ yakımı sabah saatlerinde daha fazla olduğunu söylemişti, diyetisyenin biri, bence sabah yapmalısın.
vücüdun yağ yakımı sabah saatlerinde daha fazla olduğunu söylemişti, diyetisyenin biri, bence sabah yapmalısın.