Bunu nasıl yapıyorsun,Ben yedigim kaziklar sebebiyle fazla ayrinti vermiyorum kimseye.
Ayrinti vermenin beni rahatlatmadigini hatta basima buyuk isler acacagini ogrendim ve kabullendim. Konusurken dusunmeyi aliskanlik haline getirdim artik beynim otomatik suzup anlatiyor. Basta biraz zor ama insan beyni mukemmel kabiliyetlere sahip zamanla cok pratik oluyor bu islem.Bunu nasıl yapıyorsun,
İyi tecrübe etmişsiniz , tebriklerAyrinti vermenin beni rahatlatmadigini hatta basima buyuk isler acacagini ogrendim ve kabullendim. Konusurken dusunmeyi aliskanlik haline getirdim artik beynim otomatik suzup anlatiyor. Basta biraz zor ama insan beyni mukemmel kabiliyetlere sahip zamanla cok pratik oluyor bu islem.
Mesela ben anlatırken hangi kısımlar hakkında detay vermemeliyim bunu pek kestiremiyorum açıkçasıİyi tecrübe etmişsiniz , tebrikler
Mesela n
Mesela ben anlatırken hangi kısımlar hakkında detay vermemeliyim bunu pek kestiremiyorum açıkçası
Çünkü hiç beklemediğim yerden de kazık atabiliyo arkadaşlarım (!)İyi tecrübe etmişsiniz , tebrikler
Abarti sir degil abartilan sir yani aslunda cok basit bir seydiSırrınızı paylaşmayın kimseyle.
Ne kadar yakında olsa sır sırdır. İkinci kişiyle paylaşılınca sır olmaktan çıkar public bir olaya dönüşür.
Bir de bu kadar abartı ne sırrı olabilir ki başkasına anlattığınız?
İki kisinin bildigi sır degildir.
Kimseye anlatma gel KK anlat daha rahatsin.
Ooo bu durum da baya sinir bozcucuymusbenimde başıma geldi ondan
çok yakın olduğumuzu düşünmüştüm. hep onla dertleşirdim. aileme anlatmazdım üzülmesinler diye.
bir gün annem aradı ağlayarak
dertlerini neden benle paylaşmıyorsunda başkasından duyuyorum diye. ben şok
meğer kız anneisne anlatırmış Anneside anneme.
o gün bugündür görüşmüyorum.
evet çok sinir bozucu. annelerimizde tanışıyor çocukluk arkadaşıydık.Ooo bu durum da baya sinir bozcucuymus