• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah basıma gelen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eydina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
929
563
18
Meraba hanımlar günaydın , konuya giriyorum dün aksam telelfınumu guncelledım benm 2 tane ınstagram hesabım var bırnı tavsanım adına acmıstım oyle tavsanımın sebeklıklerını paylasıyorum, digerı kendı hesabımız. ha bu arada ben 9 aylık evlıyım esımle 2yıl ıcınde tanısıp evlendık bıraz çabukk karar aldık ama esım benm ilkimdi,ben esımın ılkı sayılmam tabı daha once kız arkadası olmus kısa surelı. Bızde de Evlılık konusu cok gecınce cıddı bı yola cıktık.
Nisanlanır nısanlanmaz esım tutturdu sifre ver diye verdım bende onunkını aldım. sonra tutturdu benm hesabımı kapatıcam, senın hesabı ortak kullanalım dıye. ben de tabı ozaman işime geldi en azından kımse rahatsız etmez onu da benı de dıye. neyse basa donuyorum telefonum guncelleme yaptıktan sonra az once bu sabah esımı ıse yolladım su tavsanımın hesanına bı bakayım dedım baktım cıktım, sonra kendı hesbaımıza gırdım yukarda 4 dm bildirimi gorunuyor. alla alla sabah sabah kım kı dedım girdim dmye ay ne goreyim esımden once konustugum ınsanların hepsının yazısması duruyor. yazısma dedıgım de ıste meraba tanısabılır mıyz falan demısler ben de kımsınz yazma falan demısım sacma sapan atarlı atarlı seyler yazmısım, bıde ben onlınebeyaz esya satıcısıydım evlenmeden once cogu sarkıntı musterılerım adımı soyadımı bayii sayfasından aldıgı ıcın ekleyıp duruyolardı, kımısıyle tehdıt varı konusmusum yazmayın bıdaha yazarsanız gercektne sıkayetcı olurum sahsı hesabım bu benm demısım. yanı oyle ınsgtram uzerınden flort ettıgım olmadı ama 1 - 2 tanesyle ılımlı konusmustum. hep bu sekılde nerdeyse yarısı erkek, kımısı eskı onlınesatıstan danısmalar vs eklemısler mesaj atmıslar kımısıne cevap vermısım kımısıne vermemısım ustelık hepsını engellemıstm engellı oldukları halde mesajlar nasıl durıyor anlamadım. Normalde engelleyınce mesajda kaybolur ya bunlarduruyordu. Hepsı eskı tarıhlere ait mesajlardı sonra sıldım. esımde bana bıyandan gunaydın askım senınle ılgılenemıyorm bu aralar yogunz vs yazıyor. Ala ala mesajları gorse bu sekılde konusmaz heralde dedm esım nobete gıtmıstı bu arada sabah yogun oluyor dıye ınsallah gormemıstır dıye dua ettm soncta mesajşar gecmıstede olsa kafayı takıp uzulurdu sanırım. Hemen kardesımı aradım durumu anlattım biizm hesaba gır bi bak bakalm ben mesajları sıldım ama baska telde gorunuyormu bı bak dedm baktı bısey yok dedı. Sonra esıme yazdım ya az once ınstaya gırdım yuskrda mesaj var diye gosterıyordu ıcıne gırdım daha ocneden konustugum engellenen kısılerın mesajları duruyordu musterılerım ya da dısardan ınsanlar yazma rahstsız etme dmısım ama ne alaka sımdı gun yuzune cıktılar sildim hepsını Gordunmu dedm. yoo gormedım belkı telefonu guncelleyınce olmustur dedı . Ya bu ınstagram nıye boyle evlı oldıgum halde bazen bakıyorum 1 ıstek vs yazıgor ıcıne gırıyorum sacma sapan vırus gıbı bı sayfa how are you falan yazmıs altına cınsel bı resım koymus esımde bem o sayfalarda falam takılıyorm sancak hemen sılıyorum ama. Buna bı cozum bulmam lazım dmyı nasıl kapatıcam, esıme yenı hesab acalım dıyorm ne hsabı burda bırsuru fotomuz vs var hersey her anı tarıhıyle duruyor dıyo o yuzden ıstemıyor. Kendıme yenı bı hesap acaym dedm (zamanımda esım sıfresını vermemıstı bende ınsanın esınden dsha ozel neyı olabilirrkı sen benmle en ozelını paylasıyorsun ınstagramda daha ozel neyın olabılır dıye sacmalıyordum) sımdı oda bana aynı seyı dıyor actırmıyor. Kapatalım dedım ya ben akrabaları arkadaslrımı takıp etmek ıstıyorum dıyor kapatmıyorda 🤷‍♀️🤷‍♀️ ben de artık oyle dıken ustundeyım kı yıne cınsel gorsellı mesajlar ıstekler gelecek dıye heran bı gozum acık yasıyorum sabah uyanır uyanmaz hemen ınstada dmye bakıyorum her dk dmye bakıyorm napıcsm 😔🤷‍♀️😥 uzun olduysa ozurr dılerım telefından uzunlugu gorunmuyor . Ayrı bır sorun daha ıletecgım sıteyle ılgılı hanı su ıfadeler varya hareketlı emojıler ben yazarken neden o emojılerden kullanamıyorum):

Son düzenleme:
Meraba hanımlar günaydın , konuya giriyorum dün aksam telelfınumu guncelledım benm 2 tane ınstagram hesabım var bırı tavsanım adına acmıstım oyle tavsanımın sebeklıklerını paylasıyorum digerı kendı hesabımız, ha bu arada ben 9 aylık evlıyım esımle 2yıl ıcınde tanısıp evlendık bıraz çabukk karar aldık ama esım benm ilkimdi,ben esımın ılkı sayılmam tabı daha once bıkac kız arkadası olmus kısa surelı. Bısanlanır nısanlanmaz esım tutturdu sifre ver diye verdım bende onunkını aldım. sonra tutturdu benm hesabımı kapatıcam senın hesabı ortak kullanalım dıye ben de tabı ozaman işime geldi en azından kımse rahatsız etmez onuda benıde dıye. Boyle boyle evlendık işte, neyse basa donuyorum telefonum funcelleme yaptıkran sonra az once bu sabah esımı ıse yolladım su tavsanımın hesanına bı bakayım dedım baktım cıktım, sonra kendı hesbaımıza gırdım yukarda 4 dm bildirimi gorunuyor ala ala sabah sabah kımkı dedım girdim dmye ay ne goreyim esımden once konustugum ınsanların hepsının yazısması duruyor yazısma dedıgım de ıste meraba tanısabılırmıyz falan demısler bende kımsınz yazma falan demısım sacma sapan atarlı atarlı seyler yazmısım bıde ben onlınebeyaz esya satıcısıydım evlenmeden once cogu sarkıntı musterıler ım adımı soyadımı bayii sayfasından aldıgı ıcın ekleyıp duruyolardı kımısıyle tehdıt varı konusmusum yazmayın bıdaha yazarsanız gercektne sıkayecı olurum sahsı hesabım bu benm vs demısım yanı oyle ınsgtram uzerınden flort ettıgım olmadı ama 1 2 tanesyle ılımlı konusmustum. hep bu sekılde nerdeyse yarısı erkek, kımısı eskı onlınesatıstan danısmalar vs eklemısler mesaj atmıslar kımısıne cevap vermısım kımısıne vermemısım ustelık hepsını engellemıstm engellı oldukalrı halde mesajlar nasıl durıyor anlamadım. Normalde engelleyınce mesajda kaybolur ya bunların hepsı duruyordu. Hepsı eskı tarıhlere ait mesajlardı hepsını sıldım. esımde bana bıyandan gunaydın askım senınle ılgılenemıyorm bu aralar yogunz vs yazıyor. Ala ala mesajları gorse bu sekılde konusmaz herlade dedmesım nobete gıtmıstı bu arada sabah yogun oluyor dıye ınsallah gormemıstır dıye dua ettm gecmıste olsa kafayı takıp uzulurdu sanırım. Hemen kardesımı aradım durmu anlattım cabuk biizm hesaba gır ben mesajları sıldım ama baska telde gorunuyormu bı bak dedm baktı bısey yok dedı. Sonra esıme yazdım ya az once ınstaya gırdım yuskrda mesaj var diye gosterıyordu ıcıne gırdım daha ocneden konustugum engellenen kısılerın mesajları duruyordu musterılerım ya da dısardan ınsanlar yazma rahstsız etme dmısım ama ne alaka sımdı gun yuzune cıktılar sildim heosını dedım. Gordunmu dedm. yoo gormedım belkı telefonu guncelleyınxe olmustur dedı. Olabıkır dedım . Ya bu ınstagram nıye boyle evlı oldıgum halde bazen bakıyorum 1 ıstek vs yazıgor ıcıne gırıyorum sacma sapan vırus gıbı bı sayfa how are you falan yazmıs altına cınsel bı resım koymus esımde bem o sayfalarda falam takılıyorm sancak hemen sılıyorum ama. Buna bı cozum bulmam lazım dmyı nasıl kapatıcam, esıme yenı hesab acalım dıyorm ne hsabı burda bırsuru fotomuz vs var hersey her anı tarıhıyle duruyor dıyo o yuzden ıstemıyor. Kendıme yenı bı hesap acaym dedm (zamanımda esım sıfresını vermemıstı bende ınsanın esınden dsha ozel neyı olabıkırkı sen benmle en ozelını paylasıyorsun ınstagramda daha ozel neyın olabılır dıye sacmalıyordum) sımdı oda bana aynı seyı dıyor actırmıyor. Kapatalım dedım ya ben akrabaları arkadaslrımı takıp etmek ıstıyorum dıyor kapatmıyorda 🤷‍♀️🤷‍♀️ ben de artık oyle dıken ustundeyım kı yıne cınsel gorsellı mesajlar ıstekler gelecek dıye heran bı gozum acık yasıyorum sabah uyanır uyanmaz hemen ınstada dmye bakıyorum her dk dmye bakıyorm napıcsm 😔🤷‍♀️😥 uzun olduysa ozurr dılerım telefından uzunlugu gorunmuyor . Ayrı bır sorun daha ıletecgım sıteyle ılgılı hanı su ıfadeler varya hareketlı emojıler ben yazarken neden o emojılerden kullanamıyorum):
Eşiniz görür diye korkup sildiniz ama sonra eşinize mi anlattınız? Peki sebep neydi?
Anlattıklarınızda bişey yok. Bekarken konuşmak istemişler sizde reddetmişsiniz. Sorun ne o zaman?

Ortak hesap kullanmayı çok saçma bulan bir tek ben miyim ?
Ayrıca neden bu kadar paniklediniz.
Eşinizin daha evvel hiç bir kadına dm den yürümeğine emin misiniz ?
Zaten adamın ilki de değilmişsiniz. Siz böyle devam ederseniz , eşiniz çok güzel bu durumunuzdan yararlanır.
Flört etmek kötü bir şey değil bu arada ayıpta değil.
Adı üstünde geçmiş . Kimseyi bağlamaz.

Biraz takıntılı mısınız?
Eşiniz normal bir insansa bu anlattıklarınız hiç problem olacak şeyler değil.

Hı ortak hesap nedir onu hiç anlamam.
Özel alan değil mi sosyal medya, neden başkasıyla paylaşma gereği duyuyorsunuz bilmiyorum.
Ozel alan evet ama ilk bu karar aldıgında benm ısıme geldı en azından rahatsız edenler artık esımle ortak oldugnu gorduklerı ıcın rahatsız edemezlerdı dıye dusundum. Takıntımda ilk kez boyle bısey geldı basıma dıyorum ya bir ıkı kısıyle ılımlı konusmustum samımı buldum konusmamız uzadı vs ben adama bazen gecmıstekı ılıskılerını takıp takıp soruyordum oda ne bıleyı gecmıste olsa takılıp uzulur dıye panıkledım

Eşiniz görür diye korkup sildiniz ama sonra eşinize mi anlattınız? Peki sebep neydi?
Anlattıklarınızda bişey yok. Bekarken konuşmak istemişler sizde reddetmişsiniz. Sorun ne o zaman?
Evet cogu rahatsız eden tıplerdı ama bazı ılımlı konstuklarım olmustu onları gorup uzulur dıye sıldım sonra soylemıycektım ama ya esım gordu ve sildiğimi anladıysa diye sonradan soylemek ıstedım yoksa ilk sıfremı verdıgım zamanlarda zaten daha bırkıkte foto koymamısken cogu kısı mesaj atıp duruyordu engellıyordu esım. Bunlar sıfre vermedsn once konustugum ve engelledıgım kısıler ama nasıl oluyorda engellı oldukları halde lıstede cıktı anlamadım. Bıde arada po.. Grafi fotolu yabancı mesjlar gelıyor. Esımde oyle sıtelere gırıyorum sanaxak dıye heran dmye bakıyorm

Zaten adamın ilki de değilmişsiniz. Siz böyle devam ederseniz , eşiniz çok güzel bu durumunuzdan yararlanır.

Her insan bir bireydir, bence de ortak hesap olmaz. Evlenmek demek bireyin birey olduğunu yok etmek değil.

Evet cogu rahatsız eden tıplerdı ama bazı ılımlı konstuklarım olmustu onları gorup uzulur dıye sıldım sonra soylemıycektım ama ya esım gordu ve sildiğimi anladıysa diye sonradan soylemek ıstedım yoksa ilk sıfremı verdıgım zamanlarda zaten daha bırkıkte foto koymamısken cogu kısı mesaj atıp duruyordu engellıyordu esım. Bunlar sıfre vermedsn once konustugum ve engelledıgım kısıler ama nasıl oluyorda engellı oldukları halde lıstede cıktı anlamadım. Bıde arada po.. Grafi fotolu yabancı mesjlar gelıyor. Esımde oyle sıtelere gırıyorum sanaxak dıye heran dmye bakıyorm
Belki de eşiniz girmiştir. Öyle bişey derse ortak hesaptan bakacak değilim herhalde dersiniz.
Mesajları söylemişsiniz zaten, bu yabancı mesajları da söyleyin.

Benden once yürüdüyse bilemem ama bşz sözlenir sözlenmez sifre aldık verdik e zamanla adam kendı hesbaını kapatıp benmkını kullanmya basladı benmde ısıme gelmıstı valla ozamanlar. Ve sözluykende henuz foto koymamıstım esımle ozaman bıle mesaj atıp duruyolardı esım acıp bakıyor engellıyordu. Ama konuda bahsettıgım mesajlar esımden once ılımlı konustufum sahıslar falan belkıde flort oluyor ama hıc cıkmadım tanıstım orada kaldı. Sonra engellemsıtım smdı gun yuzune cıktılar esım gorse takılır uzulur bence. Cunku ben onun gecmısını cok takıp soruyorum. Ben boyle yım dye oda aynı tepkıyı verır belkıde. bırde arada yabancı sayfalardan mesaj gelıyor cınsel ıcerıklı iyice ınstagramla yasar ooldum heran yıne o cınsel mesjlar gelecek esımde ben o sayfaşarda gezıyorum sanacak dıye dıken ustundeym

Belki de eşiniz girmiştir. Öyle bişey derse ortak hesaptan bakacak değilim herhalde dersiniz.
Mesajları söylemişsiniz zaten, bu yabancı mesajları da söyleyin.
Birinde kendısı denk geldı amasorarken hanı senle mı alakalı der gıbı sordu. Ne bılım ben canım ne ısım olur dedm. Cunku daha once ben ıkk evlendıgımzde vajınusmus gıbıydım ılıskıye gıremıyorum dıye o evde yokken cınsel vıdeolar ızlıyordum tek nıyetım nasıl daha kolay ılsıye gırebılırım dıyeydı. Gecmısı sılmemısım gordu sen boyle seylermı ızlıyosun ben yokken dedı. Heralde o yokken oyle seyler ızleyıp tatmın oldgmu sandı. Valla yapabılmek ıcın ızledım vs dedım. Ondan bu ısteklerın benle alakalı oldugnu dusundu herlade. Sonra farkettımkı ben ne zaman yabancı bı sarkıcı takıp etsem bu tarz mesjlar gelıyor onada soyledım bu yuzden gelıyor dedım.ama artık takıp etmesem bıle gelıyor 🙈

iki mesaj yuzunden resmen amerikan baskani dahil herkesi goreve cagirmissiniz. sorun olacak hicbir sey yok ortada.
🙈🙈 Takıntılıyım ben esımın gecmısını cok, takıyorum kendı kendımı uzuyorum durduk yere. Ben boyletım dıye esımde benm bı ıkı yazısmayı gorup bana aynı tepkıyı verecek dıye panıkledm. Ama asık amacım bu dm nasıl kapatılıyor sureklı ıstek kutuma mesaj dusuyor evlı oldgm esımle fotomuz oldugu halde. Iyıce rahatsız oluyorum. Adam kapatmıyoda hesabı yenısınıde acımıyor 🤷‍♀️🙈

Birinde kendısı denk geldı amasorarken hanı senle mı alakalı der gıbı sordu. Ne bılım ben canım ne ısım olur dedm. Cunku daha once ben ıkk evlendıgımzde vajınusmus gıbıydım ılıskıye gıremıyorum dıye o evde yokken cınsel vıdeolar ızlıyordum tek nıyetım nasıl daha kolay ılsıye gırebılırım dıyeydı. Gecmısı sılmemısım gordu sen boyle seylermı ızlıyosun ben yokken dedı. Heralde o yokken oyle seyler ızleyıp tatmın oldgmu sandı. Valla yapabılmek ıcın ızledım vs dedım. Ondan bu ısteklerın benle alakalı oldugnu dusundu herlade. Sonra farkettımkı ben ne zaman yabancı bı sarkıcı takıp etsem bu tarz mesjlar gelıyor onada soyledım bu yuzden gelıyor dedım.ama artık takıp etmesem bıle gelıyor 🙈
Sizinki suçluluk psikolojisi yani🙄

karşı taraf silmedigi müddetçe siz ne kadar silerseniz silin msjlar duruyor oluyor malesef. Aynısı benımde başıma geldi. Bütün sildigim konuşmalar karşı tarafın bir msj atmasıyla tekrardan geri geldi..

Eskiden kalma yazışmalar sadece. Başınıza bir şey geldiği yok ki. Biraz abartmışsınız.

Ortak hesap kullanmayı hiç anlayamıyorum.

Ayrıca instagram üzerinden hiç virüs tarzı mesaj almadım. Bence siz yeni hesap açın kendine.

Engellenen listeye baktın mı? Hala engelli insanlar duruyor mu?
Mesajları silmeden engellediysen, engelleri de eşin kaldırmış olabilir mesajlarda öylelikle geri gelmiştir.

Ne kadar abartmışsınız. Eskiden kalan mesajlar işte, dert edecek ne var?

Ortak hesap konusunda ben de bir çok arkadaşla aynı fikirdeyim. Hatta artırıp eşiyle ortak hesap açan arkadaşlarımı takipten çıkıyorum.

Bu arada hesabım açık olmasına rağmen bana hiç bahsettiğiniz şekilde sapık mesajlar gelmiyor.

419D5C48-C12D-46F9-9737-E6E8C06AAC1D.jpeg Buraya tıkla
O hareketli emojiler cıkar
İstedigini sec begen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back