Evde aynada bakarken gormuyomuydun )))
merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?
Aynı şeyi arkadaşım akşam metroyla eve giderken demişti.Baktı baktı gözlerimin altı çökmüş,mor görünüyor dedi=)Metro camı öyle gösteriyor.Normal görüntüsünde hiç de öyle kötü bir görüntü yoktu arkadaşımın.merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?
Daha fazla cirkinlesmemek icin depresyondan cik canim
Metro camina da inanma , o herkesi cirkin gosterir ))
merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?[/QUOTE
Merhaba nasıl bir cilt tipin varki canım(=
neutrogena göz altı morluğu için iyi bir krem.onu kullanın
Daha fazla cirkinlesmemek icin depresyondan cik canim
Metro camina da inanma , o herkesi cirkin gosterir ))
merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?