- 23 Ağustos 2012
- 50.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.676
- 898
- Konu Sahibi 1gucluanne
Sanırsam dışarlarda arabada gezdiriyo
Ben olsam vermem çocugumu, daha iyisi tam velayet için basvururum mahkemeye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırsam dışarlarda arabada gezdiriyo
Velayeti ben kazandım zaten ama cezası var malesef göstermediğin de velayeti alabiliyo yada tazyik hapsine çarptırılıyosun o yüzden mecbur görüş günlerinde vermek zorundayımBen olsam vermem çocugumu, daha iyisi tam velayet için basvururum mahkemeye.
Babası sorumluluk almıyorsa siz alacaksınız. Yapacak başka bir şey yok.
Amin Allah razı olsun cümlemizinAynı sizin gibi, bebekliğinden başlayarak kızını tek başına büyütmüş bir anneyim.
Yaşadıklarınızı - ve muhtemelen yaşayacaklarınızı da- tahmin edemeyeceğiniz kadar fazlasıyla yaşamış bir anneyim.
Allah sizin de evlâdınızın da yolunu bahtını açık etsin.
Hay ağzını sağlıkKonu sahibesi zaten tek basina cocuk buyutuyor hem maddi hem manevi, daha nereye kadar sorumluluk alsin.KOnu sahibesi adamin agzina lokmalarini da kesip versin en iyisi ne de olsa o bir premsss hicbir isten anlamaz herkes o adama hizmetle yukumlu.
Cocuguna babalik yapmaya geliyorsa bir kiyafet, birkac tane de bez getirsin, poposunu oynatip cocugu icin markete gitsin incileri dokulmez merak etmeyin.
Bir arkadaşım vardı lisede. Birçok erkekle çıkıp çabuk baglanıyordu. Sonrasında dedi ki bir gün, babası onunla görüşmek istiyormuş. Meğerse anne babası bosandigindan beri hiç kızını görmemiş. Kız çocuğu babasız büyüyünce arkadaşım gibi olabiliyor ya da babası yaşında adamlara bakabiliyor. Babası yaşında adamlarla birlikte olan kızların çoğunun durumu maalesef böyle.Babası ile iyi ilişki kurmasına yardım edin. Babası ile ilgili olumsuz konusmayın haklı da olsanız. Çocuk ikinizin arasında kalmasın. Babaya da ihtiyacı var . Bunu destekleyin. Çocuk bir birey sizin uzvunuz değil bunu unutmayın. Kendinize vakit ayırın siz de bir bireysiniz bunu unutmayın
Keşke kıyafet koysaydınız yinede,yerlere düşmüş bir sürü insan ellemiş kıyafetleri yıkamadan bebek nasıl giyebilir, adam zaten sorumsuz bi tip umursamaz alır giydirir, siz bebeğiniz açısından bakın olaya.Çünkü çocuğu için bir çaba sarfetsin bir sorumluluk alsın istiyorum
Hay ağzını sağlık![]()
eger baba iyi biriyse ilgilenecek biriyse.gozun arkada kalmasin sende biraz kendine bakarsin dinlenirsin o gun baska islerini halledersin.Meraba kızlar uyku tutmadı yüreğim evhamlı belki hemcinslerim biraz güzel birşeyler yazar moral olur diye bu saatte forum açtım. 1 buçuk yaşında kızımdan ilk kez ayrı kalıcam yarın babasıyla görüş günü Sabah 9'dan Akşam 8'e kadar onda durucak şimdiye kadar hep emniyette benim gözetimim de hafta da 1 gün 2 saatti artık Ay'da 2 sefer 9-8 ilk bensiz olucak biliyorum bunu kabullenmem lazım onunla da vakit geçirmesi gerek ama insan yine de bir kötü oluyo kötü hissediyorum kendimi gözüme uyku girmiyo birde başka şehire taşındığı için sürekli görme rutinimiz yoktu şimdi ilk olduğundan çok zor geliyo 1 taraftan diyorum dinlenirim sonra yine annelik duygularım ağır basıyo
Yapmıyor işte. Çocuk ıslak kirli kıyafetle bekliyor. Babasını çocuk üzerinden terbiye edemez. Kaldı ki edemiyor işte. Boşanmalarda olan çocuklara oluyor diye bir laf var ya işte tam olarak örneği bu.Konu sahibesi zaten tek basina cocuk buyutuyor hem maddi hem manevi, daha nereye kadar sorumluluk alsin.KOnu sahibesi adamin agzina lokmalarini da kesip versin en iyisi ne de olsa o bir premsss hicbir isten anlamaz herkes o adama hizmetle yukumlu.
Cocuguna babalik yapmaya geliyorsa bir kiyafet, birkac tane de bez getirsin, poposunu oynatip cocugu icin markete gitsin incileri dokulmez merak etmeyin.
Herkese sizin gibi düşünmüyo işte dışardan kolay geliyo normalde 8e kadar dı 5 te aradı ki durmuyor getiriyorum diyeNeyse çok da zorlama ablacığı ürkütme ilk günden babalık yapacakmışSen koy bir iki kıyafet bez falan sonra bahaneler bulup kaçmasın. Burdaki uyeler tesvik et baba olmasina demişler, o da senin görevin tabi boşansan da 1 değil 2 çocuk bakmak zorundaymışsın! öyle yazmışlar .
Evet o konuda haklısınız koysam iyi olurdu ama ne biliyim o an ki düşüncelerimle öyle düşündüm şuan yanlış yaptığımın farkındayımKeşke kıyafet koysaydınız yinede,yerlere düşmüş bir sürü insan ellemiş kıyafetleri yıkamadan bebek nasıl giyebilir, adam zaten sorumsuz bi tip umursamaz alır giydirir, siz bebeğiniz açısından bakın olaya.
Bunun dışında çok haklısınız, şam babası işte. Böyle tipler ite kaka zorlamayla baba olmaz, sorumluluk alsın diye ne yaparsanız yapın faturasını çocuk öder. Çocuk mutsuz olur.
Olsun siz kendinizi yine kötü hissetmeyin, sonuçta daha alacağı çok zaman olacak. Çocuklar bu konuda çok eziliyor özellikle karşısında baba müsvettesi sorumsuz bi tip varsa. Mesela ben küçükken nafaka sorunu yaşanmış tabi 7-8 yaşlarındayım bana bi komşumuz hadsizce babandan şunu şunu iste aldırsana bak hep annene yüksün ödemiyomuş nafakanı demişti. 28 yaşındayım ne sözleri ne o an hissettiklerimi unutmadım.Evet o konuda haklısınız koysam iyi olurdu ama ne biliyim o an ki düşüncelerimle öyle düşündüm şuan yanlış yaptığımın farkındayım
Kendinize zaman ayırmanız için müthiş bir vakit. Bazen annelerin bir es verip içlerine dönmeleri gerek. Bunu böyle bir fırsat olarak değerlendirin. Hobilerinize zaman ayırın, gezin, arkadaşlarınızla buluşun. Sonra yine size gelecek zaten kızınız.Meraba kızlar uyku tutmadı yüreğim evhamlı belki hemcinslerim biraz güzel birşeyler yazar moral olur diye bu saatte forum açtım. 1 buçuk yaşında kızımdan ilk kez ayrı kalıcam yarın babasıyla görüş günü Sabah 9'dan Akşam 8'e kadar onda durucak şimdiye kadar hep emniyette benim gözetimim de hafta da 1 gün 2 saatti artık Ay'da 2 sefer 9-8 ilk bensiz olucak biliyorum bunu kabullenmem lazım onunla da vakit geçirmesi gerek ama insan yine de bir kötü oluyo kötü hissediyorum kendimi gözüme uyku girmiyo birde başka şehire taşındığı için sürekli görme rutinimiz yoktu şimdi ilk olduğundan çok zor geliyo 1 taraftan diyorum dinlenirim sonra yine annelik duygularım ağır basıyo
o da onun kendi sığırlığıÇocuğuna 1 kuruş maddi desteği olmayan sadece görmeye gelince baba olan bir adamla muhattap olduğum için de zor geliyor çocuğumun bakımına hiçbir şekilde bir desteği yok görüyo fotoğraf çekiliyo agu gugu ama sorumluluklarını yerine getirmeye gelince hiçbir şekilde bir faydası yok emek veren büyüten benim onun çocuğuna hiçbir bakımı faydası olmamasına rağmen çocuk görmek istemesi bu şekil baba olduğunu zannetmesi çok yoruyo
okumadan yorum yapmıştım bugün sandımHerkese sizin gibi düşünmüyo işte dışardan kolay geliyo normalde 8e kadar dı 5 te aradı ki durmuyor getiriyorum diye![]()