Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah insAllah o mucizeyi rahmine yerlestirmistir yarin gece bu saatte eşinle birlkte ultrason fotosuna bakip seviniyosunuzdur insAllahSabah 10da randevum var cok da fazla a kintim var adetimde gecikti inşallah hamileyimdirdua edin lütfen nisanda kurtaj olmuştum kalbi durduğu için şimdi çok istiyorum
![]()
Insallahhhh. Rabbim senin yavrunu da sagliklica kucagina almayı nasip etsinİnşallah güzel haberler alırsın canım benim![]()
Ne guzel bir dua ettiniz Allah razi olsun ❤❤❤Allah insAllah o mucizeyi rahmine yerlestirmistir yarin gece bu saatte eşinle birlkte ultrason fotosuna bakip seviniyosunuzdur insAllah![]()
Aminn canım inşallahInsallahhhh. Rabbim senin yavrunu da sagliklica kucagina almayı nasip etsin![]()
Hadi ya saat kactabenim sabah sonucu buraya yazicam sende yaz arkadaşım umarım gecenin hürmetine rabbim duyuyor dur biziniyeyse kendim hamileymisim gibi sevindim :) bende yarin doktora gidicem Allah ikimizinde yuzunu guldurur umarimm
bende en gec 1 gibi burada soylerimHadi ya saat kactabenim sabah sonucu buraya yazicam sende yaz arkadaşım umarım gecenin hürmetine rabbim duyuyor dur bizi![]()
Bende yeni uyeyimbende en gec 1 gibi burada soylerim ☺ yeni uye oldum yeni birine yorum yaptim yarinda mutluluk paylasiriz insallah![]()
kiz merak ettim seni gittin mi doktora bebis vardir insAllahSabah 10da randevum var cok da fazla a kintim var adetimde gecikti inşallah hamileyimdirdua edin lütfen nisanda kurtaj olmuştum kalbi durduğu için şimdi çok istiyorum
![]()
kiz gittin mi doktora hamilesindir insAllahSabah 10da randevum var cok da fazla a kintim var adetimde gecikti inşallah hamileyimdirdua edin lütfen nisanda kurtaj olmuştum kalbi durduğu için şimdi çok istiyorum
![]()
Girip girip bakıyorum ben de meraktan ama ses yokkiz gittin mi doktora hamilesindir insAllah
ins hamilerdirGirip girip bakıyorum ben de meraktan ama ses yok![]()
Inşallah bacımins hamilerdir
Girip girip bakıyorum ben de meraktan ama ses yok![]()