- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
4 saat alan calısıyorum yanı fızık. 2 saat hergun egıtım bılımlerı. 30 paragraf sorusu. 2 saat gy ya da gkKız günde 8 saat ne çalışıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 saat alan calısıyorum yanı fızık. 2 saat hergun egıtım bılımlerı. 30 paragraf sorusu. 2 saat gy ya da gkKız günde 8 saat ne çalışıyorsun
Anladım farklı çalışıyoruz.4 saat alan calısıyorum yanı fızık. 2 saat hergun egıtım bılımlerı. 30 paragraf sorusu. 2 saat gy ya da gk
Fırtına grubuMotivasyon grubunuzun adı ne acaba? Ben de çalışmaya çalışıyorum da![]()
Siz de mı fızıkcı sınız. Özelde calısıyor musunuz . Benım alan kötü. Egıtım güzel şükür. Egıtımden hedef 60 üzeri. 45 yapmıstım bu sınavdaAnladım farklı çalışıyoruz.
Ben alan bitene kadar sadece alan zaten eğitim çok kolay.
En son gy gk
Ben edebiyatçıyım.Siz de mı fızıkcı sınız. Özelde calısıyor musunuz . Benım alan kötü. Egıtım güzel şükür. Egıtımden hedef 60 üzeri. 45 yapmıstım bu sınavda
Verimli olduğunu düşünüyorsanız ne mutlu size. Tabii ki rahat bir calisma ortamı her şeyden önemliInsallah cok sagolun. 8de basladım ders calısmaya. Az ara verdım. Kronometre tutuyorum. 1bucuk saat calıstım. Normalde benim bekarken aıle evınde calısacak ortamın yoktu. Dıger odalar karanlıktı. Tek oda aydınlıktı.Ordada tv vardı ve oda doluydu. Son ses tv gelen gıden falan. Rahat calısma ortamım olmadı. Şimdi eşim ve ben varız. O uyuyordu. Henuz yenı uyandı.şimdiden baya calıstım. Burda sukur ev aydınlık her odası. Calısma masam var. Tv olmayan yerde sessız ortamda calısıyorum. Kesınlıkle verımlı oluyor
İyi almıssınız ama size yetmıyor sanırım. Bende fızıkcı sandım şaşırdım. O kadar zor ki fızıkcı ile denk gelmek. Sınava 5bın kısı gırıyor cunku. Bende okul buldum ama kabul etmedım. Bu sene güzel puan alıp yaza ıs aramayı dusunuyorum.Ben edebiyatçıyım.
Evden çalışıyorum.
Sınava daha önce hazırlanmadım.
Sadece mezun olduğum sene denemek için girdim 78 aldım.
Mezun olduğumdan beri çalışıyorum ben gerek özel dersle gerek devlette ücretli olarak.İyi almıssınız ama size yetmıyor sanırım. Bende fızıkcı sandım şaşırdım. O kadar zor ki fızıkcı ile denk gelmek. Sınava 5bın kısı gırıyor cunku. Bende okul buldum ama kabul etmedım. Bu sene güzel puan alıp yaza ıs aramayı dusunuyorum.
Bende alan yuzunden ıstedıgım puanı alamadım. Gunde 4 saat alan calısıyorum. Insallah yaparız. Özel berbatMezun olduğumdan beri çalışıyorum ben gerek özel dersle gerek devlette ücretli olarak.
Alanım iyidir.
Evet benim en az 85 almam lazım.
Sınav bana zor gelmedi ama çalışmadan girmiştim ondan alamadım
Özeli okulu vs denemedim.Bende alan yuzunden ıstedıgım puanı alamadım. Gunde 4 saat alan calısıyorum. Insallah yaparız. Özel berbat
Özel ders bende vermek ıstedım. Ama veliler benım evlerine gitmemi ıstıyor. Bende evımde vermek ıstıyorum, anlasamadık. Benle mezun arkadaşım 3 4 senedır ögretmen. Sıra arkadaşımdı.Imkansız degıl aslındaÖzeli okulu vs denemedim.
Çağırdılar ancak çok yorulacağım değmeyecek.
Bu şekilde tecrübe kazandım.
Özel dersle iyi kazanıyorum.
İnşallah kazanırız
Değil tabi.Özel ders bende vermek ıstedım. Ama veliler benım evlerine gitmemi ıstıyor. Bende evımde vermek ıstıyorum, anlasamadık. Benle mezun arkadaşım 3 4 senedır ögretmen. Sıra arkadaşımdı.Imkansız degıl aslında
Evet kesınlıkle. Zor degıl ama planlı programlı ve istikrarlı olmak kesınlıkle cok önemlıDeğil tabi.
Kpss zor bir sınav değil çalışmak lazım sadece.
Bazıları benim evime geliyor bazılarının ben evine gidiyorum.
Kpss olmasada özelle iyi kazanıyorum gerçi ama maksat memur olmak
Gec yatarsam daha gec kalkıyorum. Mesela 1 de yatayım 1 de kalkıyorum. Günümden bırsey anlamıyorum. Sımdı bugun erken kalktım cıdden verımlı oldu. Insallah sınava kadar böyle devam edecegimErken yatın. Uykunuz gün içinde gelirse bir elma ya da bir fincan kahve tüketin. Alışınca mecbur kalkılıyor.
Ayrıca ders çalışmak için illa erken kalkamaya gerek yok. Gece geç saate kadar da çalışabilirsiniz. Ben genelde ders çalışırken gececiyimdir. Evde herkesin uyuduğu, yemek, iş, güç, bulaşık yokken en verimli saatlerimi değerlendiririm. Gün içinde çok bölünüyor.
4 saat alan calısıyorum yanı fızık. 2 saat hergun egıtım bılımlerı. 30 paragraf sorusu. 2 saat gy ya da gk
Haklısınız. Ama şöyle bırsey var. Ben tarıhı full yapsam 2puan getiriyordu sanırım. Ya da gk 2puan getiriyordu. Ben eskiden yazardım tarıhı coğrafyayı. Soruya gelınce sıkılırım. Bu sefer vıdeo ders notu aldım. Hızlı bır sekılde dınleyıp bol soru cozecegım ve bol tekrar yapacagım. Gy iyi benim. Gy de 40 ı gecmeye calısacagım. Gk de 40 yapsam yeter her türlü banakolay gelsin
ama kendini çok da germe
KPSS hem uzun soluklu hem de hemen geliveren bir sınav
yani amaaaan daha çok zaman var deyince sınav gelip çatıyor ama çok çalışayım, hep çalışayım deyince de asıl sınava asılman gereken son aylarda dağılıyorsun
örneğin günde 2 saat GK nasıl bir çalışma yani konu mu izliyorsun kitaptan mı çalışıyorsun test mi çözüyorsun
Fizik yahut eğitim bilimleri konusunda fikir veremem ama GY GK da hem konuyu bilmek de hem de pratik için bol test çözmek lazım
bir süre sonra soruda aslında ne sormak istediklerini, seni nasıl tuzağa düşürmek istediklerini buluyorsun
bir de güncel kitap al mutlaka
bu seneye kadar geçen yıllardan kalanlar da olur derdim ama bu sene fikrim değişti
yıllardır bu sınava girer kursa giderim (kabul manyağım)
kimse vertisol yahut kalanklı kıyı anlatmadı
ama bu sene hem kitaplar hem hocalar hem de netten ders anlatanlar vs buna takmıştı ve soruldu
özellikle sınava yakın son tekrar kampları hatta onların onlineları vs önemli
hatta ben son gün tarih çalışırken "Niyazi- Enver oldular rehber" diye babaannemin yıllar önce söylediği türküyü keşfetmiştim de sınavda sordular
yani sınav sadece bilgi değil algı sınavı da
bildiğin bir soruyu dahi farklı algılayabiliyorsun
mesela bu sene çok basit bir yerel saat sorusu vardı
soru hatalı dediler vs
yooo değil, cevabı da şu dedim o kadar emindim
ama cevap kağıdım geldiğinde onu değil bir başka seçeneği işaretlemişim
cevap Adana-Edirne idi galiba ben gidip a şıkkını işaretlemişim Adana diye
şaka değil, ciddiyim
aldığım 87 küsur puan hiçbir şeye yaramıyor ama belki o soruyu yapsam yüzlerce rakibimin önüne geçeceğim
bildiğim halde yanlış algıladığım sorular da olabiliyor benim zira o an kafa farklı işliyor
Haklısınız. Ama şöyle bırsey var. Ben tarıhı full yapsam 2puan getiriyordu sanırım. Ya da gk 2puan getiriyordu. Ben eskiden yazardım tarıhı coğrafyayı. Soruya gelınce sıkılırım. Bu sefer vıdeo ders notu aldım. Hızlı bır sekılde dınleyıp bol soru cozecegım ve bol tekrar yapacagım. Gy iyi benim. Gy de 40 ı gecmeye calısacagım. Gk de 40 yapsam yeter her türlü banaSınava kadar bu tempoda gidersem cok iyi olacak. Ben gunduz calısıp aksam kafa dinlemeyi dusunuyorum. Cok sıkılırsam 1 2gunluk aralar verecegim. Zaten ocak ayı geldı. Sonrası daha cabuk gelıyor bence. Keske bende 87 alsam
Haklısın. Aslında mat yapıyorum ama köreldım ve yavasladım. Arada soru cozerek hız kazanmaya calısıyorum. Öatb ılk cıktıgundan beri var. Aslında bellı yuzdelıkler. Nerden kac soru cıkacak. Sımdı 75 soru oldugu ıcın her yerden soru gelıyorişte o zaman GK GY Ye ayırdığın iki saat fazla
sonuçta fizikçisin matematik yaparsın daha fazla eğitim ve daha fazla fizik
ÖABT kaç yıldır var sizin branşta
zira yeni olunca emsal soru sıkıntısı var
ama uzun yıllardır varsa oturmuştur alan
soruları analiz ederek konu çalış tabii ki hepsini çalış ama özellikle soruların etrafında dolandığı konulara ağırlık ver