Ay aynen Kipa var Ankara'da bi tane. 11de kapanıyor diye hep ona gidiyorum ve marketi kapatıyorum.Erken kalkmak bana göre değil, yat uyu erken kalkıp ne yapacaksınsabah işe gitmeyi kim icat etmiş, öğle saatlerinde açılsın heryer hatta mümkünse gece yarısı da açık olsunlar
Benim marketi seviyorum o yüzden, gece 2'de de gitsen açık, gece kuşlarını da düşünmek lazım
şu avmlerin kapanıs saattlerı zaten cok saçmaAy aynen Kipa var Ankara'da bi tane. 11de kapanıyor diye hep ona gidiyorum ve marketi kapatıyorum.AVM'ler falan resmen insan kovalıyor, insanlar duruyor İşte siz de dursanıza 11 12'ye kadar.
Sinir bozucu bir durum, biz geç vakitlere kadar oturuyoruz, gece aklıma birşey geliyor açık yer yok, Allah'tan buraya bir mahalle marketi açıldı, gece 2'de, 3'te git açıktır, imdadıma yetiştiAy aynen Kipa var Ankara'da bi tane. 11de kapanıyor diye hep ona gidiyorum ve marketi kapatıyorum.AVM'ler falan resmen insan kovalıyor, insanlar duruyor İşte siz de dursanıza 11 12'ye kadar.
Oyleymis ben de deneyerek öğrendim. Bebelerim 7 de kalkiyor ve ben de dinc uyaniyordum. Kiz okula başlayınca biraz daha uyuyayim bari dedim ama yok uyudukca gozlerimi açamıyorum daha fazla uyku istiyorum.Uykumuzu aldigimiz bir uyku miktarı vardır .O saati artırırsaniz döngü bastan baslar veeee hep uykulu olursunuz .
Arttikca artar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?