Sabah daralması anksiyete

Merhabalar arkadaslar bu ilk yazısım yasayanlar varsa sizden yardim bekliyorum. 2 haftadir depresyon ve anksiyete icin efexor xr 75 kullanmaya basladim. Ama ozellikle sabahlari aglama krizleri kalp carptintisi mutsuzlik huzursuzluk yaşıyorum.gun icinde surekli uyuma istegim var asla yemek bile yapacak ne istediğim ne enerjim var. 4 yasinda oglumla bile ilgilenemiyorum. Bu nasil gececek ben omrum boyu bunu yaşamak zorunda kalacakmisim gibi hissediyorum. Gucum bitti artik. Yaşayanlar varsa nolur yardimci olun.
Merhaba nasıl oldunuz

Merhabalar arkadaslar bu ilk yazısım yasayanlar varsa sizden yardim bekliyorum. 2 haftadir depresyon ve anksiyete icin efexor xr 75 kullanmaya basladim. Ama ozellikle sabahlari aglama krizleri kalp carptintisi mutsuzlik huzursuzluk yaşıyorum.gun icinde surekli uyuma istegim var asla yemek bile yapacak ne istediğim ne enerjim var. 4 yasinda oglumla bile ilgilenemiyorum. Bu nasil gececek ben omrum boyu bunu yaşamak zorunda kalacakmisim gibi hissediyorum. Gucum bitti artik. Yaşayanlar varsa nolur yardimci olun.
Merhaba
merhaba öncelelikle çok geçmiş olsun aynı şeyler bendede bar atarax içiyordum hamile kalınca bıraktım bendede sabah kahvaltıdan sonra duyabileceğim şekilde kalp çarpıntısı oluyor o an oturup telefona odaklanıyorum ve bi zaman aonra geçiyor ve korku kaygı endişe var gün içinde bazen 2 veya 3 defa böyle hissediyorum kalp krizi korkusu heran bişey olucak korkusu oluyor 3 yaşındada kızım var o bana iyi geliypr ve namaz kılmakta iyi geliyor yeni güzel bi eve taşındık sürekli kaygılanıyorum mutlu olucakmıyım iyi olucakmıyım diye çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Nasıl bir his oluyor benim midemde bogazımda bir yumru korku panik hali ve iştahsızlık var.Daha önce ilaç kullanıp bıraktınız mı ben su an ilaç kullanıyorum 9 ay oldu aslında iyiydim ama gene basladı
Yumru dediğniz şey benim boğazdan başlıyor göğüs arama kadar ağrıyor başımda bazen uyuşma kulaklarımda basınç, on gündür böyleyim güncel haberleri izleyince oldum sanki bişeyim yoktu. O yumrudan sebep yemek yiyemiyorum bogazda takılacak hissi veriyor

X