Sabah daralması anksiyete

yqmrgzn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
18
3
30
Merhabalar arkadaslar bu ilk yazısım yasayanlar varsa sizden yardim bekliyorum. 2 haftadir depresyon ve anksiyete icin efexor xr 75 kullanmaya basladim. Ama ozellikle sabahlari aglama krizleri kalp carptintisi mutsuzlik huzursuzluk yaşıyorum.gun icinde surekli uyuma istegim var asla yemek bile yapacak ne istediğim ne enerjim var. 4 yasinda oglumla bile ilgilenemiyorum. Bu nasil gececek ben omrum boyu bunu yaşamak zorunda kalacakmisim gibi hissediyorum. Gucum bitti artik. Yaşayanlar varsa nolur yardimci olun.

her gün muhakkak 45 dakika yürüyüş yapın. oğlunuzu da yanınıza alıp dışarı çıkın. ne kadar çok insan görürseniz atlatmanız o kadar kolay olur. sigara içiyorsanız azaltın. özellikle sabahları kahve asla içmeyin. inanan biriyseniz ibadet edip dua edebilirsiniz. inanmıyorsanız meditasyon da faydalı olur.

Sabahlari uyaninca ozellikle kahve icerdim o zaman kahveyi birakayim hemen. Aglama krizi gelince yataktan kalkmak istemiyorum bunu nasıl asabilim.

Iste problem doktor bir aciklama yapmadan ilac verip gonderdi ama iyi geleceğine daha kotu oldum. Sabah olmasindan korkuyorum artık inanir misiniz

Nasıl bir his oluyor benim midemde bogazımda bir yumru korku panik hali ve iştahsızlık var.Daha önce ilaç kullanıp bıraktınız mı ben su an ilaç kullanıyorum 9 ay oldu aslında iyiydim ama gene basladı

Tam olarak iki gogsumun arasinda sanki bir tas var nefes alamiyorum gibi dünyanın en mutsuz insani ben misim hic bisey duzelmicekmis gibi bir his. Daha once kullanip birakmistim doktor kontrolunde simdi tekrar basladim.

Sabahlari uyaninca ozellikle kahve icerdim o zaman kahveyi birakayim hemen. Aglama krizi gelince yataktan kalkmak istemiyorum bunu nasıl asabilim.
evet kahve çok tetikliyor bırakmanız iyi olur. yanınızda size destek olacak biri var mı sabahları? eşiniz, arkadaşınız ya da anneniz gibi o böyle anlık toparlasa sizi bir süre ilaca alışana kadar. olmazsa başka doktora gidip ilacı değiştirmesini isteyebilirsiniz.

Merhaba aynı benim yaşadıklarım gibi.ozellikle sabahları.kalp çarpıntısı endişe korku ağlama hissi hicbirsey yspmayo istememek.yataktan kalkmak istememek sabah olmasını istemiyorum.bebegim var onun için zor kalkiyorum.bitmeyen baş ağrısı kafamda kasılma.sanki sarsıntı oluyo.kafami hep bir yere yasliyorum.surekli endişe halı hayattan kopmuş gibi kendime hiç bakmiyorum yaşamak için yaşıyorum.bu uzun zamandır böyle oluyo

Merhaba aynı benim yaşadıklarım gibi.ozellikle sabahları.kalp çarpıntısı endişe korku ağlama hissi hicbirsey yspmayo istememek.yataktan kalkmak istememek sabah olmasını istemiyorum.bebegim var onun için zor kalkiyorum.bitmeyen baş ağrısı kafamda kasılma.sanki sarsıntı oluyo.kafami hep bir yere yasliyorum.surekli endişe halı hayattan kopmuş gibi kendime hiç bakmiyorum yaşamak için yaşıyorum.bu uzun zamandır böyle oluyo
Nasıl oldunuz
Merhabalar arkadaslar bu ilk yazısım yasayanlar varsa sizden yardim bekliyorum. 2 haftadir depresyon ve anksiyete icin efexor xr 75 kullanmaya basladim. Ama ozellikle sabahlari aglama krizleri kalp carptintisi mutsuzlik huzursuzluk yaşıyorum.gun icinde surekli uyuma istegim var asla yemek bile yapacak ne istediğim ne enerjim var. 4 yasinda oglumla bile ilgilenemiyorum. Bu nasil gececek ben omrum boyu bunu yaşamak zorunda kalacakmisim gibi hissediyorum. Gucum bitti artik. Yaşayanlar varsa nolur yardimci

Nasıl oldunuz

Ben aylardır böyleyim ilaç kullanıyorum ama bir faydası olmadı her gün aynı ızdırabı yaşamaktan bıktım

X