Sabah bulantılarını kesmenin yolları

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.142
Arkadaşlar sabahları öülene kadar mide bulantısından birşey yiyemiyorum. ne öneriyorsunuz aci yardım bekliyorum

Sabah uyanır uyanmaz ilk işin tuzlu çubuk kraker yemek olsun...Hatta yatağının yanına koy 1 paket...Sabah uyanınca 5 adet bile yesen midene iyi gelecektir...:teselli:

valla komik gelebilir ama ben şeker yeyince geçio.. akşama kadar şeker emiyorum ağzımda zararı varmı bilmiyorum ama sürekli şeker yiyorum...

ayy hiçbirşey yiyemiyorum keşke çubuk yiyebilsem yaa... ama şeker enteresan ben hamile kaldığımdan beri tatlı yiyemiyorum yaaa çok enteresandır ama. normalde şekerli çay içerim şimdi şekerli olacak diye çay dahi içmiyorum yaa... hep aklım tuzlu ekşide...

benim sadece sabah bulantım olmuyo gün boyunca bulanık bulanık geziyorum. ben de turşu yiyorum bol bol iyi geliyo ama sonra turşu suyu malum daha beter kıvranıyorum böyle bi kısır döngü işte :) naneli şeker de iyi geliyor kimi zaman çubuk kraker bana mısın demedi hiç.bu yiyecekler bünyeden bünyeden değişiyor demek ki..

canım doktoruma sordum geçen gün hani mısır gevrekleri varya hazır sütle karışandan sütle karıştırmdan cips gibi onu ye iyi gelir dedi... belki işe yarar canım...

canim uyanir uyanmaz birseyler yemeye bak..bu tuzlu cubuk krakerde olabilir ya da caninin istedigi birseyde..cünkü ac kaldigin sürece bulantilarinda artar..seker olayini bende yapiyordum..sürekli seker emerdim..oda iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…