• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah anksiyete

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
222
19
13
28
Günaydın arkadaşlar sabah sabah anksiyete ile uyanan var mı yada güne çok güzel uyanıp sonradan başlayan benim hiç bir şey yokken bir anda midemden yukarı yanma oluyor kalbim daralıyor nefes alamıyorum sanki korku sarıyor vücudumu beynim hep kötü senorya yazıyor 🙄

Günaydın arkadaşlar sabah sabah anksiyete ile uyanan var mı yada güne çok güzel uyanıp sonradan başlayan benim hiç bir şey yokken bir anda midemden yukarı yanma oluyor kalbim daralıyor nefes alamıyorum sanki korku sarıyor vücudumu beynim hep kötü senorya yazıyor 🙄

Valla bu benim 34 haftalık hamile halim 🙄
Hepsini de yaşıyorum. Kanama ile hastaneye kaldırıldığımdan beri de beynim hep kötü senaryo yazıyor.

Sizde son zamanlarda yaşanan kritik bir olay oldu mu ? Herhangi bir durum tetiklemistir diye düşünüyorum

Valla bu benim 34 haftalık hamile halim 🙄
Hepsini de yaşıyorum. Kanama ile hastaneye kaldırıldığımdan beri de beynim hep kötü senaryo yazıyor.

Sizde son zamanlarda yaşanan kritik bir olay oldu mu ? Herhangi bir durum tetiklemistir diye düşünüyorum
Panik atak ve yaygın anksiyete bozukluğu var bende misol 100 mg kullanıyorum sabahları ve geceleri kötü oluyorum 😔

Bende bu sabah hafif hafif baş ağrısı ve gece oluşan mide yanmam ile kendi kendime panik yapıyormuşum gibi geliyor
Hamilelik etkisi de var tabii bende de

Back