Bebek Beslenmesi sab simplex

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

basakk600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
190
1
96
İstanbul
kızlar oglum 52 gunluk gazı vardı cok degildi ama gunde 4 saat falan aglıyordu.doktoruma sormadan eczanenin tavsiyesiyle sab simplex verdim.coook iyi geldi artık aglamıyor ama doktoruma sormadan kullanmak ne kadar dogru bu ilacı doktoru öneren varmı.varsa ne kadar damlatıyosunuz ackenmı tokkenmı

Bende kullanıorm cnm bnm doktorum 6 ay kullan dedı.3 kez 5 damla verıorm.Çoookkk ııııı gerÇektn.

Ben 3,5 ay kullandım günde 3 defa 8 er damla. Çok etkili olmadı ama biraz rahatlattı sadece. Çok şükür atlattık o dönemi.

Bizde kullanmıştım. bir süre iyi geliyor sonra etkisizleşmeye başlıyor.

kızlar dün yazılanı okuyunca akşam nöbetçi eczaneden aldırdım sağolun huzurlu uyudu kızım bakalım etkisi nekadar sürecek

Bizimde doktorumuz sab simpleks önerdi süper bir ilaç benim kızım cok gazlı degil sürekli vermiyorum ama doktor günde 3 defa 8 damla demişti.ılaç deposunda calısan arkadasım en iyisi oldugunu söyledi ama fiyatı 35 milyon durumu olmayan medsilde kullanabilir

dr önerisiyle aldım günde 3 defa 8 damla önerdi, ilk zamanlar 3 defa kullandım daha sonra akşam yatmadan 1 kere verdim çok iyi gerçekten tavsiye ederim.

ben de 2 çocuğumda kullanmıştım. Çok memnun kaldım. Günde 4-5 kez kullanmakta sakınca yok. Çünkü bu tip ilaçlar kan dolaşımına katılmadan direk sindirim yoluyla atılıyorlar. Özellikle emzirmeden ya da mamadan önce verilirse daha i,yi sonuç alınabiliyor.:lepi:

benim de doktorum ilk ay bebeğim kusunca vermişti. ama her eczanede bulamadım. küçük bir araştırma sonucu ilacın kaçak olduğunu öğrendim. zaten doktorda özel hastane doktoruydu ve reçeteye yazmamıştı. ben de almadım tabiki. gaz için çörek otunu toz haline getirip mamasına katın.ancak toz haline getirince hemen kullanın saklamayın.benim hemşire ve doktor arkadaşlarım kendi çocuklarına öyle yapıyor ilaç zorunlu olmadıkça kullanmayın bence

ılaç kaçak yolla Türkiy'ye geliyor ama kaçak ilaç değil. Almanya'da en çok kullanılan ilaç. Bizin sağlık bakanlığı onun muadili ilaçları satmak için getirmiyor Türkiye'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…