Çocuk Hastalıkları Sab simplex ve biogaia birlikte kullanılır mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ozguc90

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
48
23
3
34
Arkadaşlar merhaba benim kızım 28nde tam 2 aylık olacak ve kolik bir bebek malesef sıkıntılı ve zor günler geçiriyoruz. Doktorumuz un önerisiyle 1 aylıkken sab simplex gaz damlası basladı baya faydalı ama yeterli değildi daha sonra günde 1 defa biogaia la beraber başladık bugün ilk gün ve yavrum biraz fazla sancılandı bugün sabah ta devam etti normalde sabahları uyurdu. Etki etmesi için en az bi 10 gün gecesi gerekiyormuş sanırım devam edicem vermeye. Fakat beni endişelendiren 2 damlayı beraber kullanmamız acaba aranızda bu ikisini beraber kullanan var mı? Kullandıysanız faydasını gördünüz mü? Herhangi bir rahatsızlık yasadınız mı?

Biogaia bağırsak düzenleyici. Sab simplex gaz için. İkisi beraber kullanılır. Doktorunuza sorun Relactaz damlayı. Benim kıza o da çok fayda etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…