• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sab simplex i günde kaç kez nasıl kullanıyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
sab simplex i günde kaç kez nasıl kullanıyorsunuz kızlar.yeni aldım.bebeğimin sadece geceleri sıkıntısı var.nasıl kullanacam içinde günde 4 defa 7 damla yazıyor öyle mi yapılacak

Benim oğlum okadar gazlıki her yolu denedik en sonunda sap simplexi duyduk onu aldık 1hafta boyunca 6şar saat arayla 11 damla verdim biraz çok oldu biliyorum ama şimdi kestim fazla kullanmakta iyi değilmiş zaten bu gaz ilaçlarını kolon kanserine yol açıyormuş ilerki yıllarda allah korusun

off onu ben de okudum.eşime zorla aldırttım şimdi de içim içimi yiyor kullansam mı kullanmasam mı diye.sadece geceleri gazı var ne yapsam bilemedim şimdi bak sen de öyle diyince.bir gün daha bekliyim bakim..e peki sizin gaza iyi geldi mi şimdi nasıl

bende o ilacı doktor kontrolünde kullandım günde 4 defa 6 saat arayla 6 damla seklinde.Bide nurse harveys kullandım o da aynı sekilde cok asırı gazlıydı kızım 1.5 2 ay kullandım sab simplexi kes dedi doktor kıs geldi enfeksiyon olmsın dedi

off onu ben de okudum.eşime zorla aldırttım şimdi de içim içimi yiyor kullansam mı kullanmasam mı diye.sadece geceleri gazı var ne yapsam bilemedim şimdi bak sen de öyle diyince.bir gün daha bekliyim bakim..e peki sizin gaza iyi geldi mi şimdi nasıl

ben sadece 1hafta ve düzenli kullandım gece bile kalktım saatinde verdim şükür şimdi çokdaha iyi fazla kullanılması doğru değil tabi hiç bişeyin şimdi gazını kendi çıkarıyo ama tabi bazen yine tutuyo :( ama yinede dene derim çünkü bizim kullanmadığımız bişi kalmadı artık en son bunu almıştık açık ara farkı gördük

Back