• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Hamile kalmayı bekleyen ler gelin bilgi paylaşıp dertleşelim

avciecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
113
99
98
Arkadaşlar sabır ile dua ile umut ile Hamile kalmayı bekliyorsanız gelin duygularımızı paylaşalım.Benim bir Kızım var 7 yaşında Allahın izniyle ona bi Kardeş istiyoruz.2 bucuk yıl oldu eşiminde benimde herşey normsl ama yinede olmuyor:KK12::KK51:

cnm benim allah herkeze nasip etsin ben 3 yıllık evliyim ve hiç cocugum yok olmadı ve korunmadık hc ama malesef olmadı benim adetlerim herzaman bildgim bileli düzensiz olmam 4 ay 8 ay 1 yil suredir kistim vardı o duzene girdi hormonlarım düzenli tek sorun kilo ve adet olamam böyle olup hamile olan varmi ama ben asarı kiloluyum

Rabbim hakkinizda hayirlisini versin ve sabir versin.Cörekotuyagini kür olarak uygulayin

merhaba arkadaslar bilgisi olan varsa bana yardimci olur mu ben alti aylik evliyim esimin degerleri dusuk cikti iki yiz bin morfoloji yuzde iki bu degerlerle tup bebekte basari yakalyan var mi birde esimde varikosel cikti ameliyt olmalimi yksa drekt tup bebk mi denemeliyz

Merhabalar ben 7 aylık evliyim bu ay esimle korunmasiz ilskiye girdik ve adet günlerim ya 1 hafta erken yada 1 hafta geç olur adet tarihim geçen ay 12sindeydi bu ay 7 sinde gördüm ama ilk 2 gun cok az sekilde kahverengi geldi sonra rengi degisti ara ara cok koyulasti ve pihti seklinde geldi ara ara geliyor kanamam birde adet olmadan önce benim göğüslerim çok hassaslasirdi ve bu ay hiç yok adet olmama rağmen ama belim 2 haftadır ağrıyor adet olmama rağmen ve sağ kasığım ara ara ağrıyor 4.gün geçmesine rağmen acaba hamile kalmış olabilir miyim bu soruma yanit vererek yardım eder misiniz ?

gunun gelince test yapmalisin.bu beliryiler hamileligi dusundrebilir ama en iyosi test ile sonuca warman cnku bu sekilde yanilabilirsn.insallh hamilesindr sonucunu yazarsan sewinirim kan testi de yaptrabilirsn

Merhabalar ben 7 aylık evliyim bu ay esimle korunmasiz ilskiye girdik ve adet günlerim ya 1 hafta erken yada 1 hafta geç olur adet tarihim geçen ay 12sindeydi bu ay 7 sinde gördüm ama ilk 2 gun cok az sekilde kahverengi geldi sonra rengi degisti ara ara cok koyulasti ve pihti seklinde geldi ara ara geliyor kanamam birde adet olmadan önce benim göğüslerim çok hassaslasirdi ve bu ay hiç yok adet olmama rağmen ama belim 2 haftadır ağrıyor adet olmama rağmen ve sağ kasığım ara ara ağrıyor 4.gün geçmesine rağmen acaba hamile kalmış olabilir miyim bu soruma yanit vererek yardım eder misiniz ?

Bence doktora görünün!Hamile olabilir olmiyada bilirsiniz.Bende ilk hamileligimde 7.haftamda kahve rengi leke gördüm sonra koyulasti ve düsük yaptim sonradan zaten afedersiniz fark ettim zaten et parcasi oldugu..sizi korkutmak degil amacim ama lütfen eger anormal birsey hissediyorsaniz doktorunuza görünün!rabbi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah heppimize ayrica hamilelikde kanama normalde olabilir bazilarin kanamasi cok kisa sürer adet gibi gelir...

Arkadaşlar sabır ile dua ile umut ile Hamile kalmayı bekliyorsanız gelin duygularımızı paylaşalım.Benim bir Kızım var 7 yaşında Allahın izniyle ona bi Kardeş istiyoruz.2 bucuk yıl oldu eşiminde benimde herşey normsl ama yinede olmuyor:KK12::KK51:
Bence doktora görünün!Hamile olabilir olmiyada bilirsiniz.Bende ilk hamileligimde 7.haftamda kahve rengi leke gördüm sonra koyulasti ve düsük yaptim sonradan zaten afedersiniz fark ettim zaten et parcasi oldugu..sizi korkutmak degil amacim ama lütfen eger anormal birsey hissediyorsaniz doktorunuza görünün!rabbi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah heppimize ayrica hamilelikde kanama normalde olabilir bazilarin kanamasi cok kisa sürer adet gibi gelir...

Insallah benim ki düşük değildir doktora gitmeye cekiniyorum rabbim herkese hayırlı evlat nasip eder inşallah bana hayirlisiyla versin inşallah :anneadayı:

cnm benim allah herkeze nasip etsin ben 3 yıllık evliyim ve hiç cocugum yok olmadı ve korunmadık hc ama malesef olmadı benim adetlerim herzaman bildgim bileli düzensiz olmam 4 ay 8 ay 1 yil suredir kistim vardı o duzene girdi hormonlarım düzenli tek sorun kilo ve adet olamam böyle olup hamile olan varmi ama ben asarı kiloluyum

Canım kendini sıkma benim etrafımda kisti olup hamile kalan çok insan var bi soğan suyu içmeyi dene belki adetin sökülür

gunun gelince test yapmalisin.bu beliryiler hamileligi dusundrebilir ama en iyosi test ile sonuca warman cnku bu sekilde yanilabilirsn.insallh hamilesindr sonucunu yazarsan sewinirim kan testi de yaptrabilirsn
Bugun 2 tane test aldim Az önce 1 tanesiyle yaptım testi negatif çıktı çok fazla üzüldüm hüsrana uğradım resmen yarında garantilemek için sabah bi tanesini yapıcam negatif çıkacağını bile bile resmen üzüntüye ne yapacağımı bilemez haldeyim :KK42::KK42::KK42:

Çörekotu yağını ne için kullanıyorsunuz acaba

Canim ilk basda ölümden baska her derde deva dir bu cörekotu.Ben emzirirken ramazanda kullandim ve sütüm öyle artiki sükürler olsun busefer bütün orucumu tutabildim borcum kalmadi böylece(tabiki tutmiyabilirdim)
ayrica cörekotu biz ailecek kullaniyoruz
tabiki malesef düzensiz ama cocuklarima hastayken bile veririm bi cay kasigi...
Bakin hamile olmadan kullanin ve inanarak insaallah adet günlerinizde düzene girer allah izin verirse hamilede kalirsiniz duanizi eksik etmeyin ve dua isteyinhamile kaldiginizda cörek otu kullanmak icin doktorunuzdan izin isteyin sanirim sonlarinda tekrardan dogumu kolaylastirmak icinde kullaniliyor:)

Ben doktor degilim ama tavsiye etmek istedim insaallah dilekleriniz gerceklesir

Ayrica arkadaslar karbonatin mucizeleride var arastirin derim...

Ben ikinci hamileligimde tekrardan gebeliksekerim olmasin diye ilk basda dua ettim ve kür uyguladim hem karbonat hapi kullandim ve cörekotuyagini ve gercekdende sekerim yokdu elhamdulillah

Rabbim hayirli evlatlar kucaginiza almayi nasip etsin...

Çörekotu yağını ne için kullanıyorsunuz acaba

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)10 çay kaşığı toz tarçın10 yemek kaşığı saf balBu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

(Ayrıca eşlerinde sadece çörek otu kullanması faydalı olabilir. Bakınız şu deneyde de erkeklerde düzenli olarak çörek otu kullanımına müteakiben 2 ay sonra sperm sayısında ve hareketliliğinde artış meydana geldiği sonucuna varılmış. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24680621

(Alinti)

Hersey nasip belkide hiç olmayacak artık hiçbir şekilde umutlanmak istemiyorum psikolojim bozuldu negatif cikan sonucun beni bu kadar uzecegini tahmin etmiyordum ama yıkıldım resmen gece boyunca ağladım üzüntüden

Hersey nasip belkide hiç olmayacak artık hiçbir şekilde umutlanmak istemiyorum psikolojim bozuldu negatif cikan sonucun beni bu kadar uzecegini tahmin etmiyordum ama yıkıldım resmen gece boyunca ağladım üzüntüden

Bak canim seni cok iyi anliyorum ama herseyin hayirlisi üzülme lütfen,pes etme öncelikle dua et ve gercekden dedigim cörekotu yagini kullan.Tabiki hersey nasip ama rabbim bunlarida bosa yaratmadi!Doktora gittinmi,adet düzenin nasil?Hormonlarin?

Bugun 2 tane test aldim Az önce 1 tanesiyle yaptım testi negatif çıktı çok fazla üzüldüm hüsrana uğradım resmen yarında garantilemek için sabah bi tanesini yapıcam negatif çıkacağını bile bile resmen üzüntüye ne yapacağımı bilemez haldeyim :KK42::KK42::KK42:
ne kadarlik evlisin hemen umitsizlige kapilma.zamani vardir belki muayeneye gittiniz mi ona gore bir yol izlersiniz

Bak canim seni cok iyi anliyorum ama herseyin hayirlisi üzülme lütfen,pes etme öncelikle dua et ve gercekden dedigim cörekotu yagini kullan.Tabiki hersey nasip ama rabbim bunlarida bosa yaratmadi!Doktora gittinmi,adet düzenin nasil?Hormonlarin?
Mutlaka öyledir ama çok fazla üzüldüm oluruna bırakacağım artık yoksa daha fazla üzülüyorum kendime ve eşime eziyet ettiriyorum uzulerek

Back
X