- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Sancıdan kıvranıyorum saatlerdir ama 1 cm açılmam var ilerlemiyor açılmam
yoruldum artık doğurmak istiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancıdan kıvranıyorum saatlerdir ama 1 cm açılmam var ilerlemiyor açılmamyoruldum artık doğurmak istiyorum
![]()
Kızlar ben doğum yaptım :)
Amin gülüm inşallah Rabbim sana da bugünleri nasip etsin inşallahKuzummm çok sevindim oğlunla bir ömür sağlıklı huzurlu geçimler dilerim.
Kızlar ben doğum yaptım :)
Amin gülüm darısı başınıza dün akşam 10 gibi sancılarım olmaya başladı gece 12 de hastanede idim ne nişan ne suyum geldi doğum sancıları bunlar dediler sabah 9 a kadar kıvranıp durdum sabah 9 da Dr çatı muayenesi yaptı kemiklerin ince çatın dar normal olmaz dedi spinal sezeryan oldum :) o anlatı nedense hiç hatırlamıyorum transta gibiydim oğlumu getirmişler ağlamış hiçbirini hatırlamıyorum :/Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Artık bi ara ayrıntıları bekleriz. Ne oldu hastaneye gittin, nasıl doğum yaptın, kaç saat sürdü falan filan :)
Amin gülüm darısı başınıza dün akşam 10 gibi sancılarım olmaya başladı gece 12 de hastanede idim ne nişan ne suyum geldi doğum sancıları bunlar dediler sabah 9 a kadar kıvranıp durdum sabah 9 da Dr çatı muayenesi yaptı kemiklerin ince çatın dar normal olmaz dedi spinal sezeryan oldum :) o anlatı nedense hiç hatırlamıyorum transta gibiydim oğlumu getirmişler ağlamış hiçbirini hatırlamıyorum :/
Gözün aydın canım rabbim oğlun ve ailene uzun sağlıklı ömür versin . Boş boş sütün olsun fışkırsın inşlhhhKızlar ben doğum yaptım :)
Bebeğim darısı başına inşallah annelik çok zor ve çok güzel 3 gündür toplasan 3 saat uyumadım ama oğlum buna değerGözün aydın canım rabbim oğlun ve ailene uzun sağlıklı ömür versin . Boş boş sütün olsun fışkırsın inşlhhh
Kuzum benim de en merak ettiğim şey buydu ama doğum sancısı gelince gitmiyor sıklaşıyor hiç ve karnın çok sık sertleşiyorBenim em büyük merakım sancı gelirse yalancı ile karıştırmak. 2 saatlik yola gidicem. Yalancı sancılarla arasında bir fark var mı
Teşekkürler bilgiler için canımKuzum benim de en merak ettiğim şey buydu ama doğum sancısı gelince gitmiyor sıklaşıyor hiç ve karnın çok sık sertleşiyor