- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
Başlıga itafen zorlamamalı.bugün zorladın istedin oldu ya yarınSevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Bazı insanlar telefonda mesajlaşmayı ya da konuşmayı sevmiyor. Eski ben (3-4 sene önceki) olsam çatır çatır mesaj yazar birde aynı şekilde karşılık beklerdim ama şuan desen nefret ediyorumSevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
O yokmus gibi hayatina devam et cocuk belli ilgilenmiyor seninleSevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Ayrıl gitsin ömür boyu böyle davranır yaşadım biliyorumSevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Baska isiniz yokmu annene yardim etsen ne bilim is guc her evde olur calisiyorsan az kariyerine odaklansan bu ne bee vicik vicik aramuyun sormiyinSevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?