saatlerce arayıp sormayan ilgisiz sevgiliye nasıl davranmalı?

Kendine meşguliyet bul O yazmadıkça yazma aramadıkça arama belli bir süre Ama bunu inat olarak yapma Kendime bir hayat inşaa et Mesela sporunu yap yeni yemekler dene kitap oku video izle Yani o olmadan da bir düzenin olsun Zamanla eksikliğini fark edip aramaya başlar zaten Sen kendini düşün önce lütfen

Sabah aradiginda tlf nu acma mutlaja sonra yine arar. Ne bu boyle her sabah bir saat konusmak gorev gibi. 24 saat tlf basinda bekledigini biliyor cantada kekliksin biraz yok ol merak etsin yahu

Saatlrce aramayip ilgisiz davranılmalı. Sorunun cevabı sorunun kendisi

4-5 saat konuşmamak ilgisizlik mi oluyor gerçekten ya? Her dk konuşsa bunalır insan. Bazen bomboş duruyor bile olsa konuşmak istemez.

İlla ilgisini daha fazla çekmek istiyorsanız kendinize zaman ayırın. Ona odaklamayın hayatınızı. Her dk konuşmaya müsait olursanız sizi özlemez ki? Biraz meşgul olun ki o düşünsün fazla konuşamaz olduk diye. Bence boşluktan kafayı takmışsınız yoksa anormal bir durum yok ortada.

Sevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Başlıga itafen zorlamamalı.bugün zorladın istedin oldu ya yarın

Ben sevgilimle gün içinde sadece bazen 15 dk. bazen yarim saat anca konuşuyorum.Msj olayımız nadir çünkü msj sevmiyoruz.inst.video komik şeyler atarsak o anca şuan esnek çalışma sistemi evdeyiz anlatacak bir sey yok bulamıyoruz.Ne konuşuyorsunuz bana da söyleyin 😬

Canım bu zamanda ne konuşulabilir ki.
Ne yapıyorsun?
Evdeyim Sen?
Ben de evdeyim.
Ne yapıyorsun?
Survivor izliyorum Sen?
Ben de öyle.
Bilmiyorum yani sürekli konuşmak da insanı bunaltır. Sen diğer yorumları da dikkate al. Biraz aramayı yazmayı kes. Ama trip atarak değil, normali bu şekildeymis gibi azalt iletişimi. Dizi izle, kitap oku, video izle.
Beklentiyi azalt biraz. Sen bir süre iletişimi kesersen o üzerine düşmeye baslar. Karşı tarafi da sıkmaya gerek yok. Iletisiminiz de bir cok cifte gore bu donem icin fazla bile, sikma canini.

Eşim sevgiliyken beni böyle darlasaydi çok bunalirdim kendi yaşantınıza odaklanın sizde film felan seyredin ne bileyim

Tam 'oha iki saat nasil konuşuyorsunuz, daha ne konusacaksiniz' diye eleştirecegim ama ben de geçtim o yollardan. Sevgilim dag başında tek öğretmenin o olduğu,birleştirilmiş sınıf öğretmeniydi. Ben uyanınca onu arardim, çocukları beden dersine cikartirdi benle rahat rahat konuşmak için. Bir saat konusup kapatsak bir saat sonra yine arayip bir saat tekrar konuşuyorduk.
Hayır,adam dag başında, 45 nüfuslu bir mezrada. Gün içinde ne yaşıyor olabilir ki ne anlatıyordu onca saat, vallahi hatırlamıyorum.
O yüzden seni eleştirmek haddime degil. Ama bugünkü bakış acimla, her gün iki saat telefonla konuşmak zulüm gibi gelir bana ya.
Birak, azıcık da onsuz hayatın olsun. Anlatacaklarin biriksin.
Sana karşı ilgilidir hala,merak etme. İlgisiz insanı anca bir gün tutarsın telefonun basinda, kisme onca saat sevmediği biriyle konusmaz

Bana ilgisiz gelmedi konuşmalarınız düzenli ama mesaj istiyorsanız belki sevgiliniz mesaj yazmayı sevmiyordur. Ne konuşulur diyenler olunca şaşırdım acaba ben mi fazla gevezelik ediyorum, her vakit konuşacak seyler buluruz biz. Bazen anılarımızı anlatırız birbirimize bazen gündemden konusuruz. Okuduğum bir kitap , hikâye, izlediğimiz bir video derken bizimde 1 saat geçer 10 dakika sanırım, ins o da öyle düşünüyordur :KK51: Eğer onsuz yapacak çok şeyiniz varsa konuşurken o kadar anlatacak konunuz olur.

Sevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Bazı insanlar telefonda mesajlaşmayı ya da konuşmayı sevmiyor. Eski ben (3-4 sene önceki) olsam çatır çatır mesaj yazar birde aynı şekilde karşılık beklerdim ama şuan desen nefret ediyorum 🤣 yani ben nişanlıyım gün içinde 2-3 kere konuşuyoruz bazen 5dakika bazen yarım saat ki o da önemli konular varsa o kadar uzun sürüyor nişanlım sevmez mesela bende öyle saatlerce konuşmayı sevmiyorum. Yani olabilir böyle şeyler fazla umursuyorsun. Sabahları zaten 1-2saat sürüyormuş.🤷🏼‍♀️😆

Terazi yaparak....Yani o ne kadar veriyorsa sitem etmeden sen de o kadarını vereceksin...Bir sabah ta sen mesgul olmayı deneyerek basla nesela

O yokmus gibi hayatina devam et cocuk belli ilgilenmiyor seninle

Vallaha çok konuşuosunuz.Ben mesela konuşmayı hiç sevmem.Sevgılım yok ama oldugu zamanlar yazısmayı severdım.

Bu durumda yazan kesinlikle sen olmayacaksın, ondan bekleyeceksin. Belki sürekli yazışmak istemiyor, erkeklerin yapısında zaten öyle uzun uzun mesajlaşmak yok zaten bence, varsa da bir yere kadar.
‘Neden yazmıyorsun?’ ‘umrunda değil miyim? ‘’Konuşmak istemiyor musun ?’ Vs diye sıkboğaz da etme daha çok ters teper. Yazmasını bekle yazınca da kısa kısa cevaplar ver, kısaca onun seninle sohbet etmesini bekle. Susuyorsa devam etmiyorsa sen de sus sohbeti devam ettirmeye çalışma, bu durumda muhabbet kesilirse de kesilir. Bulunmaz hint kumaşı değil kimse sonuçta☺️

Ayrıl gitsin ömür boyu böyle davranır yaşadım biliyorum

Baska isiniz yokmu annene yardim etsen ne bilim is guc her evde olur calisiyorsan az kariyerine odaklansan bu ne bee vicik vicik aramuyun sormiyin 🤣🤣bence telefonuna alarm ayarlasin her 20 dk bir arasin nabuyun hecc sen hecc hadi bayss optummm

20 dk sonra

Aynilardi

😝😝😝😝

Kadinlarin problemi kendilerini eglemeyi bilmemeleri. Erkekler daha sansli bu konuda. Hic mi hobin yok anlamadım petin mi o senin

Ben 2 saat telefonda konuştuğum arkadaşımla bir hafta boyunca mesajlaşmıyorum konu biriksin ne konuşacağız diye.O yüzden size yardımcı olamam herhalde.:bicak:

X