saatlerce arayıp sormayan ilgisiz sevgiliye nasıl davranmalı?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
Sevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

Sevgilimle sabahları 1-2 saat telefonda konuşuyoruz daha sonra kapatıyoruz diyorki çalışıcam edicem ama gidip ya tek başına ya da arkadaşlarıyla sesli oyun oynuyor instagramda geziyor. ben yazmazsam o bana saatlerce mesaj atmıyor aramıyor 4-5 saattir hiç sesi çıkmıyor mesela. çalış diyorum tamam diyor dinlemiyor. ama boş vakti olmasına ragmen bana yazmıyor bile. arayacağım tekrar seni demişti aramadı. sizce bu durumun düzelmesi için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
24 saat mi konuşmanız gerekiyor?

Iyi de zaten her sabah 1 2 saat telefonda konuşuyormuşsunuz problem yok ki ?
4 5 saat yazmamak sorun mu bence değil.
Adam gayet normal davranıyor olması gereken bu zaten.
Siz biraz fazla ilgi istiyorsunuz bence abartmayın.
Evet boş vakti olabilir ama bu vakti sürekli size ayırmak gibi bi zorunluluğu yok .
Biraz kendinize bakın bence kitap okuyun dizi film izleyin telefonu bırakın elinizden yazarsa cevap verin yazmazsa siz de yazmayın bu kadar basit birbirinizi bunaltmayin.

Sürekli iletişim hali ne bilim çok saçma ya ne buluyorsunuz yazacak konuşacak.Bide şey vardi eskiden hala daha olabilir.
-Markete gidiyorum canim.
-Tamam aşkın
-Ben eve geldim canım
-Tamam bebeğim😂😂
Size gelince konusahibi arama sorma bi onsuz dur.O seni merak etsin

hahahah çok güldüm ya:KK70::KK70:
evet var yakın geçmişimde vardı, aşırı amaçsız, sıradan ve çok yakın zamanda körelmeye yüz tutmuş bi ilişki:I

X