• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saatler sonra teste çıkan 2 çizgi

Ebru53ebrucuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
13
9
1
28
Merhaba bir sorum olacaktı. 2 tane üst üste test yaptım ve 1. Testim de hiç çizgi çıkmadı. Ertesi günü bir test daha yaptım ve 4 5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bu şekil başına gelip hamile kalanlar var mı lütfen cevaplarmısınız

İlk beş dakika sonrası çıkan çizgiler dikkate alınmamalı bende iki gün önce yaptım bıkac saat sonra çizgi çıkmış ama kuruma çizgisi olduğunu bildiğimden hiç önemsemedim zaten bu sabah ta regl oldum 😒

Merhaba bir sorum olacaktı. 2 tane üst üste test yaptım ve 1. Testim de hiç çizgi çıkmadı. Ertesi günü bir test daha yaptım ve 4 5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bu şekil başına gelip hamile kalanlar var mı lütfen cevaplarmısınız
Kuruma cizgisi olabılır 😔

Ben hamileyim 😂 allahım isteyen herkse versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 💙
Tamda yazacaktim smdi bende hamileyken test yaptjm negatif diye cope attim saatler sonra copu ataym drrken bi baktim 2.bi yamuj cizgi cikmis sonra tekrarladm filan hamileymisim

Cok sevindim saglikla kucagna al insallah canim

benimde şuan öyle hepsi bi kaç saat sonra belirdi aynı gün yaptım oncan önceki testlerde görmemiştim ama acaba mı diyorummm

Eklentiler

• B701B700-95FD-480A-A901-0F06F592471D.jpeg
    B701B700-95FD-480A-A901-0F06F592471D.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 105
Benimde böyleydi canım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Bi kaç gün daha bekle. Ben öyle yaptım. Bu sefer hiç beklemeden hemen 2. Çizgi çıktı canım

bildiğim kadarıyla 15 DK sonraki sonuç geçerli değil ama Gine’de eczacılara sorun tabi
evet bende öyle bliyodum ama bazı testlerde bir gün geçsede ikinci çıkmıyo ama böyle bi kaç saat sonra çıkıp hamile olan arkadaşlar varmış

Back